דלתות וחלונות
-
ולכבוד אורי, קצת ירוק בעיניים משם
וזה לאורי
-
ועוד קצת חלונות, דלתות ווילות משם
עוד שתיים מסינטרה ודי?
-
נזכרתי שלא העליתי כלום ממבצר המורים..
-
זהו, שתיים אחרונות מסינטרה.
אורן
-
ועוד קצת חלונות, דלתות ווילות משםאורן תודה רבה על הסיפור המקסים, על התמונות המגרות, כמו שכבר אמרתי אתמול זה עשה את שלו. יש לי בקשה למען הדורות הבאים - כיוון שהסיפור מפוזר, אתה מוכן לאסוף אותו לסיפור גולשים? כמו שאמרת, לא רבים נוסעים לפורטוגל וחבל שזה ילך לאיבוד.
תודה
רבקה -
שאפו ותודה לאורן.-עכשיו גם פורטגל במפת החלומות. -
ועוד קצת חלונות, דלתות ווילות משםאורן, תודה רבה על הסיפורים היפים (כהרגלך) והתמונות המשגעות. באמת נראה כמו דיסניווורלד...
מצטרף להצעה של רבקה.
עומר -
רבקה, אורי ועומר - תודה!רבקה, אורי ועומר,
תודה!
לגבי ההצעה לאיחוד הסיפורים משני האשכולות של הדלתות ושל השעונים לסיפור אחד - רעיון לא רע בכלל, נשאר לי רק למצוא זמן וסבלנות..
יום מקסים,
אורן
-
דלתות וחלונותאצלנו בבית-עבודה עצמית, גם שבשבת התרנגול שמשתקף בחלון
-
דלתות וחלונותרמיה,
איזה יופי! איזה כישרון יש לך בבית.
מה עם לתת כבוד לתרנגול? רוצים לראות אותו, הצללית נראית שווה תמונה...
נילי -
דלתות וחלונות - אז הנה התרנגול במלוא הדרו
-
רמיה-איזה יופי! -
רמיה-איזה יופי! - תודהועל מנת לא ל"גזור לבד את הקופה" - אז שימו לב שהתרנגול שבחלון זה לא אותו התרנגול שבתמונה. זו עבודה משותפת של בעלי ואחיו שאנחנו גם שכנים.כך שכל דבר הוא בעצם כפול.
אז הנה עוד תמונה של אותו תרנגול-מזהים את המקום?
-
רמיה-איזה יופי! - תודהאו או
רחובות או נס ציונה? נראה יותר מהצד של רחובות - סוף רחוב מנוחה ונחלה אם אני לא טועה בכיוון.....
מאיץ החלקיקים של מכון ויצמן ברקע
אז שתדעי שהמקום הוא חלק ממחוזות ילדותי.....
את הארוע של הולדת ביתי הבכורה חגגנו באולם הארועים הסמוך - גן הפקאן קראו לו?
כבר לא קיים יותר כמדומני...
אחלה של שבשבת
שבת שלום
הג'מוס -
רמיה-איזה יופי! - תודהלמען הדיוק-רחובות,רחוב פינסקר. הגדר שלנו גובלת בגדר של מכון ויצמן-מקום הולדתו וילדותו של בעלי
שבת שלום -
רמיה-איזה יופי! - תודההיי רמיה,
יופי של יצירות. אהבתי את ההשתקפות בחלון..
לגבי הרקע, כפי שג'מוס ציין מדובר במאיץ החלקיקים ע"ש קופלר במכון ויצמן. לפי הקרבה ברקע, התמונה צולמה באזור רחוב הנשיא הראשון ברחובות..
טוב, לא חוכמה, אני שכן צפוני, מנס ציונה.
אורן -
רמיה-איזה יופי! - תודה
נו טוב,
יצאתי אהבל..
עכשיו כשהתגובה עלתה, ראיתי את התשובה שלך.
שבת שלום,
אורן
-
רמיה-איזה יופי! - תודהידעתי למה אני מבקשת תשובה...
תרנגול יפה שומר לך על הבית...
מכון ויצמן מתקשר אצלי גם אל מחוזות הילדות - אבי רחובותי ובכל הביקורים אצל סבתא, היינו מטיילים ברחובות בשבת בבקר כשישנו אצלה וכל "הגדולים" עדיין ישנו..."גבול השבת" היה מכון ויצמן...
(לא מטעמי דת אלא מטעמי מרחק)
שבת שלום!
נילי -
חלונות ודלתות
לא יכולתי להתאפק...
אחרי שעבדתי היום כל כך קשה וצילמתי כל כך הרבה לאשכולות של רבקה, לא נעלה את התמונות ונמקמן במקומן הטבעי??
בכל זאת, בית בן מאה שנה, כאן מתחת לאף.. בית הרצל ביער חולדה.. קצת ציונות ולשם שינוי, בלי ציניות (קשה, קשה).. דרך אגב, למרות השם, הרצל אף פעם לא ביקר בבית המפואר והעתיק הזה..
למרות שכתבתי והרחבתי באשכול נפרד של "אם תרצו אין זו אגדה, גם בחולדה", חשבתי שמן הראוי לתת מקום לחלונות הללו גם באשכול של חלונות ודלתות...
שבוע טוב ובטוח,
אורן
-
חלונות ודלתות
שתי האחרונות. מבטיח
אורן