ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת ציוד סקי בקלאב מד les arck

פורום סקי וסנובורד
    8
    9
    3113
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חביב
      חביב נערך לאחרונה על ידי

אני מתכנן חופשה סקי ראשונה שלי דרך קלאב מד
      מה עושים בנושא הציוד האם לשכור בארץ או בקלאב ?
      האם יש עצות לתת לי בנושא ציוד ?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • TomerSi
        TomerSi נערך לאחרונה על ידי

ניתן לשכור כמו בכל קלאב את הציוד בקלאב עצמו...
        לשכור בארץ ולסחוב? לא שווה לדעתי.
        אם אתה מתחיל, תשאר עם הציוד של הקלאב (מעט יקר יותר אבל בשביל עוד 20 יורו לא שווה להתרוצץ ולחפש בעיירה ציוד)
        • idomagniv
          idomagniv נערך לאחרונה על ידי

ממליץ בחום לשכור ציוד בקלאב מד.
          הציוד שלהם בסדר גמור, חדש בדרך כלל.
          זה באמת קצת יותר יקר, אבל אם יש בעיה או איזה צורך בכיוונון אתה לא צריך ללכת בקור לחנות, אלא יורד לסקי רום.
          במקרה בלז ארק אני שכרתי ציוד בחנות, ולא התחרטתי, אבל קצת התבאסתי על פעם אחת שנאלצתי ללכת לשם ברגל.
          • מיכאל
            מיכאל נערך לאחרונה על ידי

תבדוק באתר האינטרנט של לז ארק. אני בטוח שיש עוד חנויות. הקלאב משכיר ציוד במחירים גבוהים מאשר בחנויות אחרות.
            • הרמינטור
              הרמינטור נערך לאחרונה על ידי

תשכיר רק בקלאב זה הכי נוח ומקצועי,מה גם שאפשר להחליף ציוד במידה ולא מסתדר,השירות מעולה ואם צריך באמצע שבוע למרוח וקס או לחדד סכינים חנות הקלאב עושה זאת בחינם.ממליץ לבדוק אופצייה לביטוח הציוד.לפני שנתיים חבר שלי שהיה עימי שכר ציוד בקלאב מד דוז אלפס ,לאחר הפסקה באיזה בר מסעדה בראש ההר המגלשיים נעלמו שיצאנו החוצה.חברי נאלץ לשלם 250 יורו לקלאב עקב כך.אז להיזהר ולבטח אם אפשר.
              • מיכאל
                מיכאל נערך לאחרונה על ידי

החלופה הזולה לביטוח ציוד
                1. להחליף עם החבר מגלשיים - כל אחד משדך אחד משלו עם אחד של החבר.
                2. כבל עם מנעול קומבינציה.
                • ekeisar
                  ekeisar נערך לאחרונה על ידי

החלופה הזולה לביטוח ציוד
                  הייתי ב-arcs altitude והציוד היה ממש טוב, אבל אל תוותר על ביטוח, גם אם לא מציעים לך בחדר סקי, תבקש!!
                  הסיפור שלי דומה בצורה מפתיעה לשל הרמינטור Smile
                  לפני שנתיים היינו ב-arcs altitude וחבר שלי היה על ההר במסעדה, כשהוא יצא הבורד היה שם אבל התפוצץ (השכבות שלו נפרדו והלהב יצא החוצה), הוא ירד בקושי מההר, איך שהוא הגיע לקלאב לקחו אותו לאיזה חדרון קטן וצעקו עליו למה הוא לא לקח ביטוח (לא הציעו לנו 😕 ), היה ממש לא נעים, אפילו להכניס את הפלאפון שלו לחדר לא נתנו לי והסכימו רק להעביר אותו דרך הקבלה, הם ביקשו 250 יורו (שזה המון בשביל בורד משומש), וכשהוא ביקש להתנהל מול קלאב מד ישראל אמרו לו שאת הכסף יוסיפו לו לחשבון בפעם הבאה שהוא יזמין חופשה...

בקיצור - תעשה ביטוח בחדר סקי, זה איזה 18 יורו וזה שווה את זה...

והכי חשוב, תהנה, אחלה אתר Smile

ערן.
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

החלופה הזולה לביטוח ציוד
                    ההתנהלות שאתה מתאר היא כנראה חלק מהטיפול המקצועי והאדיב שהרמינטור מתאר Razz
                    בורד יכול "להתפוצץ" בגלל מכה, אבל הרבה פעמים מדובר על בלאי או איכות ייצור. אני במקום החבר שלך הייתי נכנס בהם על כך שנתנו לי ציוד "גמור". Mad
                    אגב, ברוב ה"ביטוחים" של החנויות, ההשתתפות העצמית היא כ 200 אירו, כשהם מציינים את ערך הציוד כ 600 - 700 אירו. אכן, זהו שוויו האמיתי של ציוד שחוט מהשכרה Evil or Very Mad . זה סתם מודל ליצירת הכנסה נוספת.

לגבי השכרה בקלאב - לפי ניסיוני בחנויות בחוץ יותר זול והמבחר טוב יותר. גם בחוץ יסכימו להשחיז ולחדש ווקס.
                    • יעקב
                      יעקב נערך לאחרונה על ידי

החלופה הזולה לביטוח ציוד
                      אם בכל זאת החלטת לשכור ציוד בקלאב מה שאני אמנם ממליץ בגלל הנוחות והזמינות כדאי לך להזמין את הציוד כבר בארץ דרך הסוכן ותזכה להנחה של כ-20% לפחות ביחס למחירים במקום.
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון