ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?
-
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה? קנינו כרטיסי טיסה לארגנטינה לתחילת ינואר לפני חודשיים ב-1500$ והיום דרך אותה חברה באותם תאריכים זה עולה 1080$... ויש מקומות!!! אני בשוק! הפסדנו 1000$ לזוג...מרגישים את המשבר הכלכלי...
השאלה האם ניתן להחזיר את ההפרשים אם כבר שילמנו, או שפשוט נדפקנו וצריכים להשלים עם העובדה?
-
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?המשבר הכלכלי לא קשור לעניין, אלא שער הדולר.
לפני חודשיים קנית כרטיס ב1500$ בשער נמוך. עכשיו השער חזר לסביבות 4 שקלים אז המחיר בדולר ירד. זה מתאזן.
עוד דבר, ינואר זה עוד רגע - כרטיסים בדקה ה-90 הם תמיד יותר זולים. -
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?ואל תשכחו את מחיר הנפט שצלל..
האמת שזה מפתיע שיש עדיין מקומות.. בד"כ אין "דקה 90" בכרטיסים מסוג זה. -
לא להתלהב 1084 דולר זה רק ל45 יוםואולי מספיק כבר עם הקישור לאיסתא. -
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?שלום רב. אם שילמתם ולמעשה כרטסתם - ייתכן ואין מה לעשות. אבל אולי לראות כמה עולה לכם ביטול הכרטיס - 100 דולר או 150 דולר ואז זה יוצא 300 דולר לזוג ומזמינים שוב מחדש -????במחיר הנמוך ויצא שתרוויחו 700 דולר במקום 1000.
אבל לבדוק היטב כדי שלא יווצר מצב שלא יהיו לכם מקומות.
לשיקולכם.ולבדוק לאיזו תקופה המחיר החדש. לעשות דברים במחשבה תחילה.
חג שמח -
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?ההשוואה הנכונה צריכה להיות לפי תנאי הכרטיס:
האם בכרטיס שעולה פחות מ $1100 אפשר לבצע שינוי תאריך או שינוי יעד?
האם אפשר לחזור לאחר שנה מיום היציאה?
האם ניתן לבטל כרטיס כזה לפני הנסיעה ובאיזו עלות?
אני משוכנע שהכרטיס שרכשתם ב $1500 גמיש הרבה יותר, אז בסופו של דבר לא הפסדתם.
נסיעה טובה וטיול מהנה.
-
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?הרבה חברות תעופה הורידו מחירים בזמן האחרון על הקווים לדרום אמריקה.
אחד הגורמים המרכזיים לזה הוא ירידת מחיר הנפט.
כפי שכבר אמרו, תבדוק עם המשרד ממנו הזמנת כמה יעלה לך לבטל והאם יש אפשרות להזמין כרטיסים במחיר הזול יותר (שלא יקרה מצב שאתה מבטל ונתקע בלי). האם זה אותו סוג כרטיס בכלל? -
אל תאמינואין מחיר כזה 1080 דולר, אלא רק אם הכרטיס ל-45 יום.
כרטיסים שפתוחים לשנה עם שינוי ראשון חינם עולה יותר. -
בכל מקרה, אין קשר לעלית שער הדולרירידת מחירי הדלק משפיעה, אבל המחיר הוא בכל מקרה בדולרים, ככה שעלייה או ירידה של הדולר לא ממש מזיזה למחירי הכרטיסים.
כפי שהציעו לפני, אפשר לבחון ביטול וקנייה מחדש.
אישית, קניתי לפני שנה כרטיס באיבריה ב-$1450, ואחרי חודש יצא מבצע של $1100. שילמנו $150 דמי ביטול, הזמנו מחדש את כרטיסים לאותן טיסות, וקיבלנו החזר מזומן של $200 לאדם. -
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?לא, דווקא שער הדולר לפני חודש היה גם 3.9, זו בדיוק היתה התקופה של עליית השער... כך שזה לא משפיע לנו על המחיר... ומה שבדקנו עכשיו, אז זה ממש לא דקה 90, אלה חברות שלפני חודשיים אמרו לנו, שאין מזמן מקומות וניתן רק להרשם לרשימת המתנה וגם זה אבוד עקב כמות הגדולה של אנשים שכבר נרשמו... לכן אני חושבת שבכל זאת למשבר הכלכלי יש חלק בעניין - מפטרים את האנשים על שמאל ועל ימין, כולם בלחץ אז מבטלים טיסות כדי לחסוך בכסף...מכאן המקומות וההוזלות... -
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?ננסה בהחלט לבטל ולקנות מחדש, הבעיה שכאשר קנינו את הכרטיסים החברה הזהירה אותנו שלא ניתן יהיה לבטל אותם אלא רק לשנות את תאריך היציאה... בכל זאת נבדוק את העניין, תודה על העצות!
אנחנו טסים רק לחודש, לכן לא בדקנו מחירים של הכרטיסים לטווח ארוך וכרטיסים עם תאריכים פתוחים... -
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?חשבתם על האופציה שחברת התעופה החליטה להתחיל איזשהו מבצע?
קורה לפעמים שכדי לעודד מכירות ליעד כלשהו, הן שוברות את השוק.
ראו את דוגמאת טיסות אירוסוויט לבנגקוק ב571$.... הם שיחררו כמות קטנה של כרטיסים במחיר הזה ופרסמו אותו בהמון מקומות. לאחר כשבוע בקושי נשארו כאלה -
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?זהו, שבדקנו מחירים של כרטיסי טיסה לאררגנטינה בכמה חברות ובכל מקום אותו דבר.לא בדיוק אותם מחירים אבל גם נמוכים יותר ממה שהיה לפני חודשיים...
וגם ראינו מחירים ליעדים אחרים שגם ירדו משמעותית יחסית למחירים ששילמנו שנה שעברה... -
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?ממש ירדו
מצאתי טיסה ב990$ פתוח לשנה -
איו מצבלחץ על מקש זה ליצירת קשר
-
אתה מכיר את המשרד שמוכר את הכרטיסים האלה?יש טורס האם הוא אמין ואפשר לדעתך לרכוש שם את הכרטיס לתאילנד בלי להעקץ?
-
תנסה את travex יחס אישי ונדיבתנסה את travex יחס אישי ונדיב
לא מכיר את יש טורס
זה חבר של ראשון טורס? -
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?לבואנוס איירס אפשר למצוא כרטיסים בפחות מ-$1250
הבעייה בתנאים היא ששינוי יעד החזרה יעלה הרבה מאוד, דמי הביטול של הכרטיס הם 100% ואי אפשר לבצע עצירה במסלול בהלוך או בחזור.
לפעמים עדיף לשלם קצת יותר תמורת גמישות רבה יותר לצורך שינויים, במיוחד לאלה שיוצאים לתקופה ממושכת ולא בטוחים מתי ומאיפה יחזרו.
-
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?יש גם מחיר של 1000$ לבואונוס איירס בפברואר ובמרץ גם
קחו בחשבון שדמי שינוי תאריך הם 175$
אבל זה עדין מחיר סביר
-
ראיתם מה קרה למחירים של כרטיסי טיסה?אני הזמנתי בבריטיש ל 24 לפבואר
כרטסתי ב 1650$ איבירה עלתה לי גם אותו מחיר לכן העדפתי בריטיש
אתמול יצרה איתי קשר סוכנת מאיסתא אמרה שהמחירם ירדו כמעט ב 50%
מ 1650$ ל 970$ כולל מיסי נמל
היום שוחחתי עם הסוכנת שלי היא שמה אותי על טיסה באיבריה לאותו תאריך עלות ביטול בבריטיש היא 100$ אני עדין מחכה לראות האם הם יוזילו גם את העלויות אם כן אני אבטל ואקח טיסה באותה חברה אם לא אני כנראה אכרטס באיבריה
בכל מקרה אל תתביישי תתקשרי ותנסי לכרטס לתאריך אחר שווה לבטל ולשלם קנס- עדיו את חוסכת.....