מקומות בילוי בפטאיה
-
בחודש ינואר אני מגיע עם חברים בפעם הראשונה לפטאיה .אני מבקש ממי שמכיר המלצה על מועדונים ברמה . -
מקומות בילוי בפטאיהיש יותר מידי מידע.
תשלח לי אי מייל. -
יש 4 מקומות ...:-)1. Walking street
2. Walking street
3. Walking street
4. Walking street
-
וכדי שתדעו שאתם במקום הנכון
-
יש 4 מקומות ...:-)וואלה דוקטור התגובה שלך היתה כל כך צפויה שרציתי לרשום אותה במקומך....תפתח קצת למקומות אחרים זה לא בושה,תאילנד זה לא רק בנקוק,תרום את הידע שלך בצניעות ותאמין לי תבוא על שכרך,
ואל תענה לי כמו שענית לסיימון תגוון קצת -
מקומות בילוי בפטאיהלא חשוב לאן תלך ואנה תפנה...אל תשכח לקפוץ לשמעון מפטאיה להגיד שלום..
יש לו אחלה מסעדה והוא גם מציע קטנועים להשכרה בסכום סמלי מאוד.
אדם אמין ונחמד.
אל תתעסק עם תאילנדים (במידה ותרצה קטנוע\אופנוע).
לטיול הולכים בשביל חופשה , חופש...וגלגלים עצמאיים זה חלק גדול מהחופש. בכל מקום בעולם . -
ארז טעותהכניסה למדרחוב שונה היום, היא כבר לא נראית כך.
שמו שם מסך LCD ענק שנתמך על ידי שני עמודים. -
יש 4 מקומות ...:-)באמת רציתי להתנצל שהרשימה היתה חלקית וקצרה .... הייתי יכול לתת לו מקומות נוספים (כמו - ה walking street למשל )
sasimo - תאמין לי, מכיר את פאטאיה היטב (זה לא כל כך קשה) ותמיד אשמח ללמוד דברים חדשים אם סוף סוף תואילו לספר לי היכן בפאטאיה ניתן למצוא משהו איכותי (מועדון, חנות, מסעדה וכדומה) .... הנה, הרמתי לכם להנחתה
-
יש 4 מקומות ...:-)WALKING STREET צולם ביום חול
-
ארז טעות ,. ול k-rבאמת שינו את השער (להלן תמונתו ,..) , ול k-r וואלא קרעת אותי מצחוק ,תנסה לשחזר את זה על השער החדש ,...
לגבי פטיה , יש יותר מידי מה לעשות בפטיה ,אבל ,הכל תלוי בתקציב וברמה של התייר , לכל כיס ולכל תקציב אפשר לשלב אטרקציות או מועדונים או מסעדות למינהן ,הבעיה של מי שחושב שאין מה לעשות כאן נובעת מחוסר ידע או מחוסר רצון להוציא את התקציב הדרוש אבל עדיין עם רצון לעשות הכל ובזול ,.. (והמבין יבין ,..אני לא מתכוון להמשיך בוויכוח ארוך בעניין ,.)
טיול נעים ומהנה ,.
-
שמעון ידידי...זה בכלל לא ויכוח אלא ניסיון ללמוד ולהכיר "מקומות חדשים" ...
אולי תהיה יותר ספציפי ותספר לנו על איזה מרכז קניות או חנויות מעניינות ...אולי על איזו מסעדה שווה .... אולי על מועדון איכותי
.. כך שכולנו נלמד ונוכל לבקר שם ...אולי אפילו אצליח לשכנע את שלמה להצטרף אלי ...
-
שמעון ידידי...דיברתי בכללית שזה מתייחס גם לגבי הוויכוח על פטיה בפורום ,אבל,הרעיון הכללי הוא שאפשר לעשות את רוב הדברים שיש בתאילנד בפטיה ומבחינת מועדונים ומסעדות יש גם את כל הרמות והסוגים אבל תמיד זה תלוי ברמת המחיה והתקציב של התייר , לכן גם אי אפשר סתם לשאול על מועדונים ברמה מבלי לתת איזשהו כיוון לתקציב כמו בשאלה המקורית בשרשור ,.
סתם לדוגמא , ה''SELIM'' , ה''DIFFER'' , ה''FASHION'' , ה''GOLIVRSS'' ,ה''MANTRA'' ועוד הרבה ,זה חלק ממועדונים ומסעדות שלא רשומים בכלל בתפריט של התייר הממוצע בפטיה ,אבל זה מועדים הרבה יותר איכותיים וברמה גבוהה יותר מאלו שבוולקין סטריט ,בשבילי למשל זה לא מתחבר כי אני משתעמם שם מהר מידי ויכול להיות שגם לאחרים או שדווקא אחרים כן יאהבו את זה ,לכן אני מדגיש את הנקודה שהכל תלוי ברצון של התייר ובתקציב שלו כמובן ,.
לגביך ,ההזמנה עדיין בתוקף אבל אם אפשר בלי הצירוף שהזכרת ,אני אשמח יותר ,.
-
שמעון ידידי...ה Mantra זה מה שנמצא מעבר לכביש ממלון Dusit ? (בירידה לים מהכיכר הצפונית בצד שמאל ?)
אני ממילא מגיע לפאטאיה בערך פעם בשבועיים לפגוש ידידים ותיקים ואשמח לפגוש אותך ... הבנתי שיש לך מסעדה - האם אפשר לשאול היכן ?
באמת שאין לי דבר נגד פאטאיה ואני מכיר את פאטאיה לא רע בכלל. כבר אמרתי כאן בפורום שפאטאיה היא קטנה ונוחה מאד להתמצאות ולהסתגלות. אפילו את אחי שמתכוון לבוא פעם ראשונה לתאילנד בתחילת ינואר אני לוקח לביקור בפאטאיה.
כל שהתכוונתי לומר מתייחס לתושבי בנגקוק - בשבילם פאטאיה היא בדרך כלל אכזבה ולכן פאטאיה היא לא יעד מועדף אצל הבנגקוקים (כפי שאתה יודע).
-
שמעון ידידי...הMANTRA אכן איפה שציינת ,לפי דעתי אין מה להשוות בין פטיה לבנקוק כי הם שני דברים שונים גם במנטליות וגם בסגנון השירות וגם בסוג קהל הלקוחות/תיירים .
האמת שאני דווקא מכיר הרבה מאלו שחיים בבנקוק שמעדיפים לבוא לפטיה בחלק מחופשות סופי השבוע שלהם ולא שמעתי אותם מתלוננים יותר מידי על פטיה ,גם בגלל שהם דווקא נהנים מהשינויים בין שני הערים ,.
-
שמעון ידידי...אני לא מתלונן ולא סובל - יש לי את המקומות הקבועים שאני הולך - בדרך כלל ביקור קצר מספיק (לילה אחד או 2 לילות מקסימום)
בדרך כלל ... דווקא תושבי פאטאיה בקושי מכירים את בנגקוק -
מקומות בילוי בפטאיהפטיה פטיה
אבל מה אין שם תירות אירופאיות רק תאילנדיות... -
דיסקוטקים נחשבים בפטאיהלוציפר
מארין
טוני