חיפוש טיסה זולה
-
השנה אני רוצה להיות קצת יותר חכמה אמנם עוד לא נסענו (ספטמבר) אבל אני רוצה לתפוס טיסה ממש מציאה לאוג-ספטמבר שנה הבאה לאזור היער השחור מתי מתחילים לחפש ואיפה -
חיפוש טיסה זולהאיזי ג'ט טסים לבאזל ופותחים את הטיסות לקיץ 2013 באוקטובר 2012 או בנובמבר 2012.
הם הכי קרובים ליער השחור וגם הכי זולים. מי שתופס את הטיסות ביום שהן יוצאות לאויר ישלם כ 150 יורו לכרטיס.
בדרך כלל בפורום המשפחות יש עדכון ביום שהטיסות יוצאות.
בהצלחה
ג'מוס
-
חיפוש טיסה זולהג'מוס, האם איזי ג'ט טסים גם לנורווגיה והאם אפשר גם למצוא אצלם טיסה זולה ...ואם כבר אני שואלת אז מה המינוס באיג' גט? תודה -
חיפוש טיסה זולהאיזיג'ט לא טסים לנורבגיה(נכון להיום). לאחרונה הם פתחו קו לאיסלנד!
הנה כל יעדי איזיג'ט
http://www.easyjet.com/EN/routemap/
מה המינוס באיזיג'ט?
כדי לטוס בזול מזמינים הרבה זמן מראש(10 חודשים) , משלמים הכל במזומן ואם רוצים לשנות משהו זה כבר לא ממש משתלם.....
אבל גם בחברות האחרות אם מכרטסים ורוצים לשנות זה לא ממש משתלם....
לא מקבלים ארוחה בטיסה ויש תוספת תשלום למזוודה . לא ניתן לשריין הושבה אבל ניתן לעלות קודם למטוס בתוספת תשלום.
בקיצור - מאוד כדאי למי שיודע שהוא נוסע בתאריכים מסויימים ויודע לתכנן אותם מראש.הרבה מראש.
במחיר של 150 יורו לכרטיס זה עדיין מאוד מאוד משתלם . אין בשום חברה מחירים כאלו.
אנחנו נוסעים בדצמבר 11 איש . כרטיסים עלו לנו כ 1800 יורו כולל מזוודות.אנחנו יכולים לטוס רק בחנוכה.אז למה לשלם כפול בחברה אחרת?
ג'מוס -
חיפוש טיסה זולהג'מוס.
עכשיו רק הבנתי מה מסתתר מאחורי סיפור נס כד השמן.
-
חיפוש טיסה זולהמאחורי הסיפור מסתתר כמובן בחור יווני
Stelios Haji-Ioannou
ג'מוס -
חיפוש טיסה זולהתודה רבה על התשובה המפורטת
גם אני יודעת מראש תאריכים [יולי הגדול..]ולכן בהחלט שווה לעשות זאת דרך איזי ג'ט. ועוד מעט שאלות...ארוחה פחות מטרידה אותי אבל מזוודה...אי אפשר בלי [ולו רק בגלל הפן..:)}...מה התוספת עבור מזוודה? -
חיפוש טיסה זולהבטיסות מישראל, ברכישה מראש, כ 35 יורו למזוודה אחת במשקל 20 קילו.
בנוסף,מותר להעלות גם תיק למטוס במידות מאוד מוקפדות שרשומות באתר.
אל דאגה, כל פן (גם של איתמר) יכול להכנס לתיק העליה למטוס.
כמובן שניתן לרכוש טיסות המשך מהיעדים אליהם טסה איזיג'ט מהארץ .
בכל מקרה איזיג'ט מצמצמת עליות ע"י נחיתה בנמלי תעופה משניים בשעות פחות נוחות ובידוק לפעמים בדלפקים צדדים(כמו טרמינל 1 למשל) מה שכאמור מוזיל לחברה עלויות.
ליולי הקרוב חוששני שהמחירים הזולים כבר מזמן לא קיימים...
ג'מוס -
חיפוש טיסה זולהנו ברור..ליולי הקרוב כבר הוזמנו כרטיסים ב- 420 $ ....
מצד שני גם סכום זה לא נורא גבוה...
אגב, איתמר..אין עליו...