ויזה פנסיונר
-
האם אפשר לקבל פרטים בקשר לדרישות לויזה פנסיונר מי זכאי לבקש איפה ואיך ?
תודה למי שיודע. -
ויזה פנסיונרבגדול:
מעל גיל חמישים
הוכחה על יתרה בבנק בתאילנד של 800000 באט שאחר כך אפשר להישתמש בהם לצורך מחיה
הוכחה על הכנסה חודשית של 60000 באט.
תעודת יושר משגרירות ישראל.
הויזה לשנה
כמו בתאילנד התנאים האלה יכולים להשתנות ותלוי גם עם איזה פקיד באימגריישן עוברים את התהליך.
קיימת אפשרות לקבל את הויזה הזו בארץ אבל שם התנאים קשים יותר. -
ויזה פנסיונריוסי, עשית את זה?
כמו שכתבת, זה בגדול, יש יותר מדי פרטים קטנים בדרך וכמו שציינת, יש חשיבות גם לפקיד עליו "נפלת".
אני יודע על שני אנשים מהפורום שנמצאים בתאילנד על ויזת פנסיונר, אולי יש יותר, גיל 50 הוא אכן תנאי בסיסי, לגבי הכספים זה נשמע לי שונה מכל פקיד שדיברתי איתו, דווקא שמעתי ממישהו שהוציא את זה בישראל שלא היה מסובך במיוחד.
בכל מקרה מציע לך להיכנס לאתר משרד החוץ התאילנדי, סעיף ויזות, הם מפרטים שם איך ומה, מנסיון יש מרחק מה בין מה שכתוב לבין מה שמבוצע בפועל. -
נכון שלמהכפי שכתבתי זה בגדול ומאוד תלוי בפקיד. כבר שמעתי על מישהו שעשה את הויזה מבלי להפקיד 800000 באט.
אני לא עושה את הויזה הזו כיוון שמספיקה לי הויזה לשלושה חודשים שאנחנו מקבלים בשגרירות עם אפשרות להאריך אותה במידת הצורך מעבר לגבול. -
ויזה פנסיונרלא יודע מהיכן נלקחו הנתונים של יוסי. חוץ מאשר להוכיח שיש חשבון בנק עם יתרה מעל 800,000 באט במשך 3 חודשים, לא צריך כלום. פרוצדורה קלה ופשוטה.
אי אפשר לעבור ישירות מויזה תייר לויזת פנסיונר ... אז יש מעבר לויזה אחרת למשך 3 חודשים שלאחריה מתחילחה לתפוס מיד ויזת הפנסיונר.