LOFER-בונבונירה אוסטרית
-
לכל מורעלי אוסטריה והמשתוקקים לצאת אליה-לא להחמיץ כפר ציורי זה.
למרות שלא מוזכר כמו כפרים מפורסמים אחרים הכרחתי את זוגתי לעבור במיוחד (נמצא בהרים לא רחוק מזל אם זי)שווה-נוף מדהים-כפר מיוחד. -
LOFER-בונבונירה אוסטריתרונן שלום
תודה על הטיפ.
אם תכניס אותו ל1001 טיפים הרבה אנשים נוספים יוכלו להנות ממנו.
-
LOFER-בונבונירה אוסטריתלקראת הקיץ ולטובת אלו שמחפשים מקומות פחות מוכרים ממליץ על כפר מדהים זה.אפשר להגיע אליו מכיוון אגם המלכים לכיוון קיבוהל,סנט יוהאן וזל אם זה.
רונן -
LOFER-בונבונירה אוסטרית ועוד המלצהרונן, גם אנחנו אהבנו את לופר. ורעיון טוב להמליץ על מקומות פחות ידועים.
אז, אם מדברים על מקומות פחות מומלצים ומפורסמים כאן בפורום, אבל יפים באוסטריה, ממליצה על אזור מטראי במזרח טירול.
matrei in osttirol/ . אמנם העיירה היא אוסטרית די טיפוסית, אבל האזור שבו היא נמצאת יפה ועשיר באתרי טיול. לפעמים עוברים בעמק tauern בדרך חזרה מדרך הגרוסגלוקנר בלי לעצור בכלל, וחבל.
יש עמקים צדדיים מקסימים, עם דרכים אלפיניות יפות, אגמים, מפלים ועיירות חמודות. גובל בפארק hohe tauern . -
LOFER-בונבונירה אוסטריתרונן שלום
בהחלט בונבונירה יותר מקיצבהיל.
זכורה לי משם הקונדיטוריה במרכז, בה אכלתי אפלשטרודל. חבל שלא רשמתי את שמה. בעלת הבית אנטיפטית אך העוגה היתה ממש מעולה וטעימה וזה הטעם היחיד הטוב שנשאר לי. -
LOFER-בונבונירה אוסטרית ועוד המלצהנירית-האמיני לי כשאני רואה את כל הTAL והקאלמים למיניהם במפת טירול אני יודע שבמעט שהייתי בטירול כנראה לא הספקתי כמעט כלום...
אכן הטירול מאפשר להערכתי כחודש בכיף אם אתה חובב טבע וטיולים.
הרעיונות שלך מצוינים-דפנה מקווה שאת קוראת שרשרים אלו בנושא טירול.
דפנה לדוגמא מחפשת מקומות מענינים-הרבה טבע ויציאה מהמסלול המקובל-מניח נירית שהיא תרים את הכפפה ותעצור איפה שכדאי.
אחלה-רונן
-
LOFER-בונבונירה אוסטרית ועוד המלצהככה זה תמיד לאניטיפטיות יוצאות העוגות הכי טובות-כמו תפוח סמית-חמוץ כשטרי מתוק כשמבושל..
בלופר אכלנו עוף בגריל טעים במרכז הכפר כשמולנו רכס הרי הלופרר-מחזה מרנין במיוחד.
רונן -
LOFER-בונבונירה אוסטרית ועוד המלצהמסכימה איתך. אפשר לטייל בטירול המון זמן, ולא להגיע לכל המאתרים היפים.
יחד עם זאת, יש מעין היררכיה.
לדעתי, אם מגיעים בפעם הראשונה, לטיול של שבוע פחות או יותר, אז טבעי שמתמקדים במקומות הידועים יותר. אם מגיעים לטיול ארוך יותר, או טיול חוזר, אז זה משהו אחר. היינו 4 פעמים באוסטריה, ועוד נשארו לי כמה אבנים שלא הפכתי
אבל היות שקל להגיע לאוסטריה והיא יחסית זולה, אני בטוחה שעוד אחזור אליה... -
LOFER-בונבונירה אוסטרית ועוד המלצהלמשל נירית איך ERWALD?
נראה לי איזור להפוך כמה אבנים בפעם הבאה..
רונן -
LOFER-בונבונירה אוסטרית ועוד המלצההיי רונן
תודה על הטיפ, אם יש לך עוד כאלה נשמח לקבל המלצה .
תודה ושבת שלום. -
LOFER-בונבונירה אוסטרית ועוד המלצהבזמנו היה דיון סביב האטרקטיביות של המקום בו אתם לנים באד רייכנהאל.לדעתי יש במקום פוטנציאל רב-כך לדוגמא באיזור אגם המלכים אפשר למלא אפילו יומיים.
אם יהיה משהוא מענין אעדכן לצערי לא הייתי בשנית באוסטריה כי בשנית כנראה כבר אכיר יותר "מיוחדים".
אל לופר ממליץ מאד לנסוע!!
רונן -
LOFER-בונבונירה אוסטרית ועוד המלצהקודם כל תודה
מקוה שנחזור מבאד רייכנהך נוכל לתרום את חלקנו לגבי המקום הזה וסביבותיו, כל הכבוד שזכרת!
העצות שלך תמיד מועילות
-
LOFER-בונבונירה אוסטרית ועוד המלצההי נירית
אני אנצל ברשותכם את המקום להפיכת אבנים םרטיות - האם קיבלת את המייל שלי אתמול?
רבקה