ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טלפונים סלולריים בארה"ב

פורום צפון אמריקה
    10
    12
    11104
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • d1000
      d1000 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו ארבעה אנשים שמחפשים דרך זולה גם לחיוג מסלולרי לארץ וגם שנוכל לדבר ביננו- בזמן שנהייה בארה"ב.מדובר על שבועיים
      ושאלותי הן:
      אם אנחנו קונים כרטיס חיוג ואנו מחייגים אחד לשני- האם אנו משלמים לפי תעריף לארה"ב או לארץ?
      אם אנחנו קונים טלפון חד- פעמי- האם יש אפשרות להוציא שיחות לארץ וגם איך אני יודעת כמה עולה דקת שיחה?
      תודה מראש
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אופיר
        אופיר נערך לאחרונה על ידי

טלפונים סלולריים בארה"ב
        אם אתם לוקחים טלפון סלולרי ישראלי, אתם משלמים זמן אויר על כל דקה נכנסת ויוצאת במחירים מופקעים. אם מתקשרים דרך כרטיס חיוג זה מוזיל קצת אבל זה עדיין חיוג למספר טלפון בישראל, וזמן אויר בשני הטלפונים. התעריפים מפורטים באתרי חברות הסלולר - פלאפון, סלקום ופרטנר.

אם קונים טלפון בארה"ב - ניתן גם להוציא שיחות לארץ וגם לדבר הרבה יותר בזול בארה"ב. התעריפים מפורטים שוב באתרים של חברות הסלולר בארה"ב. אני אישית ממליץ על Virgin Mobile אבל יש גם טלפונים של AT&T, T Mobile, Verizon, Sprint. יש גם חברות ישראליות שמשכירות טלפונים אמריקאיים בתעריפים טובים יותר מחברות הסלולר הישראליות.

• may east
          may east נערך לאחרונה על ידי

טלפונים סלולריים בארה"ב
          1. תביאו מכשירי סלולר בשיטת GSM המותאמת לארהב (זה תדר שונה קצת מאירופה, אבל מכשירי tri-band/quad band תומכים.
          2. תוודאו שהמכשירים sim free
          3. קונים סימים ב at&t - יש להם תוכנית של 1$ לכל יום שמשתמשים, ואז כל השיחות בתוך רשת at&t - חינם. כך תוכלו לדבר בינכם ללא תשלום למעט 1$ כל אחד , ליום.
          יש גם מחירים לשיחות נכנסות רגילות ומחירים ושיחות לארץ
          • daf
            daf נערך לאחרונה על ידי

לא חושב
            אני מתנצל מראש אם אין הדבר כך, אבל דעתו של gili1980 נראית לי כפירסומת מיותרת לגלובל-קול.

גם אני בדקתי את הנושא רבות, והגעתי למסקנה כבר מזמן (ולקראת כל נסיעה אני משתדל לבדוק זאת מחדש) שרכישת כרטיס SIM מקומי בארה"ב - אני משתמש בדרך כלל ב- AT&T - עדיפה מבחינה כלכלית באופן משמעותי על כל תכנית שמוצעת היום בארץ וודאי על פני גלובל-קול, שיש אפילו תכניות ישראליות שעדיפות על פניה.

דוד

• ifatkd
              ifatkd נערך לאחרונה על ידי

למה כוונתך ואיך עושים זאת?
              אני מגיעה עם הפלאפון שלי ומחליפה את הSIM?
              מאיפה קונים?
              ואיך משלמים על השיחות?
              האם מקבל גם שיחות נכנסות?
              • englend
                englend נערך לאחרונה על ידי

טלפונים סלולריים בארה"ב
                אני כבר צוחק. אצחק יותר אם תציין את המחירים המצחיקים.
                צוחק מי שצוחק אחרון.
                • daf
                  daf נערך לאחרונה על ידי

בעקרון, הדברים נכתבו כבר באחת התגובות למעלה .

מגיעים עם טלפון הכולל בין השאר את תדרי ארה"ב (850 ו- 1900) - אפשר לברר אם הטלפון שברשותך תומך בתדרים אלה בחוברת ההפעלה הנמכרת עם הטלפון או באתרים יעודיים באינטרנט. כ"כ יש לוודא שהטלפון פתוח לכרטיסי SIM זרים ואם לא - יש לפתוח אותו. בארה"ב נכנסים לאחת מחנויות AT&T, ושם הם כבר יסבירו בנושא התכנית המומלצת, ימכרו לך את כרטיס ה- SIM ואם אינך יודעת לבצע זאת בעצמך, הם גם יכניסו אותו לתוך המכשיר. מאותו רגע הטלפון הוא טלפון סלולארי אמריקאי לכל דבר עם מספר אמריקאי כולל קידומת אזור החיוג (באזור בו נקנה הכרטיס) ואפשר לחייג אליו באמצעות מספר זה.

התשלום עבור השיחות הוא התשלום עבור הכרטיס: אם למשל קנית כרטיס בחמישים דולר, הוא כולל שיחות בעלות של חמישים דולר. כאשר הסכום הטעון בכרטיס עומד להיגמר, אפשר לטעון אותו מחדש באמצעות שיחת חינם בטלפון או באמצעות האינטרנט. הכרטיס מאפשר גם קבלת שיחות נכנסות (בתשלום) ושליחת SMS.

דוד
                  • may east
                    may east נערך לאחרונה על ידי

יש פרטים מלאים באתר שלי, אך אני מנוע מלפרסם כאן.
                    פנו אלי בהודעה פרטית.
                    • sarabc
                      sarabc נערך לאחרונה על ידי

שאלה לאופיר :

המלצת על רכישת פלאפון בארה"ב כאופציה זולה .

אני טסה לשבועיים בסוף חודש פברואר ואשמח לקבל מידע נוסף
                      כגון עלויות הרכישה והשימוש.
                      כמו כן האם ניתן להשתמש במכשיר זה בנסיעות חוזרות.
                      • דבורה פ
                        דבורה פ נערך לאחרונה על ידי

טלפונים סלולריים בארה"ב
                        בנסיעתנו לארה"ב השתמשנו באופציה המוצעת של רכישת סים אמריקאי ושימוש בסלקום שעבר תהליך מסודר של פתיחתו לסים חיצוני (וליתר בטחון לקחנו סים של אורנג' ובדקנו שהוא עובד איתו). בנוסף רכשנו בארץ לפני הנסיעה כרטיס חיוג מברק 013 שבאותה עת היה מבצע של 300 דקות ב30 ש"ח. מהסים האמריקאי מתקשרים למספר גישה אמריקאי של ברק (וזה נכון לגבי כל חברה ישראלית אחרת של שיחות בינלאומיות) בשיחה שהיא מאוד זולה או חינמית (תלוי לפי איזה תוכנית הסים שרכשתם) ואז מתקשרים לארץ ע"ח הדקות הללו.
                        מכיוון שההתקשרות מהארץ לארה"ב לניידים ונייחים עולה מעט מאוד דרך חברות התקשורת הבינלאומיות, אם יעלה לכם מעט לקבל שיחות בסים האמריקאי, זה פותח גם את אופצית ההתקשרות מהארץ.
                        • OrDavid
                          OrDavid נערך לאחרונה על ידי

טלפונים סלולריים בארה"ב
                          גם אני עם אותם דילמות אבל הבנתי באופן ברור שבארה"ב יש WiFi בכל חור זמין ופנוי ובד"כ בלי סיסמא, זה לא כך?
                          • netshpi
                            netshpi נערך לאחרונה על ידי

מנצל"ש - האם כל זה נכון גם לקנדה?
                            אין לי ספק שהמכשיר הסלולרי שלי פתוח לארה"ב כי הוא נקנה שם. האם כדאי לי גם בקנדה לרכוש כרטיס sim ובכך להוזיל את השיחות או שזה נכון רק לגבי ארה"ב?

וסליחה על ה"רכיבה" על השרשור הזה. זה האיר את עיני לנקודות שבכלל לא חשבתי עליהן

תודה
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון