לוותר על ברזיל - לא שווה!!!
-
אני ממליץ בחום לוותר על ברזיל, בהתחלה מתלהבים ואיי ברזיל סמבה חופים אבל האמת היא שהיא מדינה מאוד מנוכרת ,משעממת עם חופים משעממים ביותר ואנשים כמה שזה נשמע הזוי ממש לא הכי ידודיתיים שאין להם מושג באנגלית ולא מעניין אותם גם להבין אותך אם אתה צריך עזרה בשיחות שלי ממה שהצלחתי להבין מהם זה בכלל לא אינטרס שלהם לדבר עם זרים ובאופן כללי בכלל לא אוהבים תיירים ומאוד אוהבים רק את עצמם
בקיצור---חרא של מדינה!!!!
חוץ מללכלך עליהם אין לי פה מה להוסיף והמכה הכי גדולה-אני לא צוחק איתכם היא יקרה כמו אירופה שזה מוסיף לבאסה שלכם אני לא יודע מה הם חושבים לעצמם אבל הם יקרים כמו בשוויץ-גועל נפש!!!
דבר חמישי -כל הזמן מזהירים לא להסתובב ברחובות בלילה זה אפשרי אבל הם ממש גיבורים על בחורות בנים לא ישדדו אבל בנות חופשי אז תזהרו. אז אם מסוכן להסתובב בלילות לבד תיקר בטירוף חרא של אנשים ומשעממם שם בטירוף אין מה לחפש שם.
ומדבר איתכם אחד שהיה שם פעמיים היה הכל דרום אמריקה ושלוש פעמים בתאילנד
עצה שלי -סעו לתאילנד תהנו שם פי 1000 אין בכלל מה להשוות ואין בכלל מה לחפש בברזיל חוץ מלהגיד שהיית שם-חרא של מדינה! -
לא לוותר על ברזיל - שווה !!!אנשים מאוד נחמדים, כמעט כמו בקולומביה ...
לברזיל יש המון מה להציע, חופים, נופים, תרבות וכו'.
לגבי עלויות, אומנם היא יותר יקרה ממדינות אחרות בדרא"מ אבל לא מתקרב לעלויות של אירופה.
חבל מאוד שלא היה לך כיף בברזיל, לא הבנתי רק למה היית שם פעמיים אם זה כזה "חרא" של מקום ?
מה שכן מומלץ לבקר בברזיל בנובמבר עד מרץ. מתי שיש יותר פעילות בחופים, מסיבות והקרנבל כמובן. -
לוותר על ברזיל - לא שווה !!!תאמת שהייתי בברזיל פעמיים כי בפעם הקודמת הייתי כולה 5 ימים אז חשבתי שלא מיציתי אבל הפעם הגעתי כדי לטייל לברזיל ספציפית
ואם אנשים ברזיליאים אומרים לי שאין להם אינטרס בכלל לדעת אנגלית או ספרדית אז כמה נחמדים הם יכולים להיות ואם אתה לא יכול לטייל בכיף שלך בלילה כי עומדים לשדודו אותך כל רגע וכל שניה יש שם רצח או שוד מה כל כך סבבה באנשים האלה (חוץ מזה שהם מכועריםפ יותר מקופים) בחופים משעמם טילים מה כל כך מיוחד במרץ או חודשי הקנבל כל הזמן הם רק משחקים כדורגל על החוף ומנסים לגנוב כפכפים מאנשים המים קרים ומסוכנים -בקיצור תשכחו מזה ואל תשוו לתאילנד ואם מונית משדה התעופה לריו שזה אולי 20 דק לוקח 120 שקל אז זה לא יקר כמו אירופה .
כוס אמק המדינה הזאת!!! -
שתי שאלות אם אפשר...קובי
אני רוצה להבין את דבריך, לכן אם יורשה לי, שתי שאלות בבקשה:
1. ציינת שבפעם הראשונה טיילת בברזיל 5 ימים. כמה זמן טיילת שם בפעם השנייה ?
2. מהי רמת הפורטוגזית שלך ?
אשמח לתשובה כנה.
תודה, יותם -
מוזר,אחי חזר מברזיל לא מזמןהיה שם חודש והוא נהנה מאוד,הוא היה גם איזה 8 פעמים בתיאלנד ואמר
שבברזיל אפילו יותר נחמד,והאנשים מאוד ידידותים,אמנם באמת יש
בעיה שהמקומים לא מדברים אנגלית אבל אפשר להיסתדר,דווקה בארגטינה הוא היה אחרי זה במשך שבוע וקצת היתאכזב,והוא היצטער שהוא לא שילב את קולמביה במקום,על כל מיקרה אני גר בתיאלנד ומאוד אוהב את תיאלנד אבל אני בהחלט חושב בעתיד לטוס לברזיל אחרי שהוא אמר לי כמה שהוא נהנה,צירפתי קצת תמונות למי שמעוניין.
-
מוזר,אחי חזר מברזיל לא מזמןזה אחד המפלים הכי גדולים בעולם לפי מה שהבנתי
-
מוזר,אחי חזר מברזיל לא מזמן
-
-
-
ברזיל שווה גם שווהתראה, אם מטיילים מספר ימים מצומצם בברזיל אז באמת לא מומלץ להגיע עד לשם. אבל אם יש לך משהו כמו שלושה שבועות לפחות (ועדיף יותר) אז זה אחלה מקום. חופים מעולים (כמו לופז מנדס באיליה גרנדה), אחלה של אנשים (אז תלמד כמה מילים בפורטוגזית...זה שהם לא יודעים אנגלית זה לא הופך אותם לאנשים לא טובים). תוכל למצוא מגוון נופים אדיר (כמו למשל ביקור במפלי האיגוואסו) ולספוג תרבות. הבעיה היא מרחקים ואם אתה בא למספר ימים אז תוותר. תוכל פאיה, אסאי, קצת קפריניות...
אכן ברזיל אינה זולה יחסית לתאילנד ואם המטרה היא רק לדפוק איזה באקט כל ערב לרבוץ על החוף ולקבל מסאג' ב 30 שקל..אז תאילנד היא האופציה שלך. -
קשקשן בגרוש8 פעמים ההיתי בברזיל וכמעט בכל מדינות מרכז ודרא"מ,בחלק ממדינות אירופה,ארה"ב ובמזרח...ובודאות אני יכול להגיד לכם שאין אנשים יותר נחמדים מהברזילאים בעולם!!!!,איזו שמחת חיים,איזו נכונות לעזור.
ובקשר לשודדים המסתוריים...תפסיק ללכלך,סיפורי פוגי...בין מה שקורה במציאות לבין הסיפורים על הפשע בברזיל מרחק רב מאוד...ברזיל היא מדינה בטוחה מאוד.בכל העולם חושבים שפה מסוכן-טרור וכ"ו,אז אתם מבינים מה אני רוצה להגיד?
נכון שברזיל היום יותר יקרה מלפני שלוש ארבע שנים...אבל ככה זה ,ישנן מדינות שמתקדמות וברזיל כלכלית, התחזקה מאוד. צ'ילה יקרה לא פחות ובכל אופן ברזיל עדיין מדינה יחסית זולה.
ההיתי 3 פעמים בתאילנד ואני מת עליה,אבל תאילנד לא משתווה לברזיל נקודה!!! לא האנשים,לא החופים(בברזיל רצועת חוף הרבה מאוד יותר ארוכה ומיגוון רחב של סוגי חוף),ברזיל יותר ירוקה ולא האוירה הכללית.
תאילנד יותר זולה נכון,אבל בסופו של דבר מבזבזים יותר,כי זה זול ...והקניות לא לשכוח.
ברזיל אולי לא דיברה אליך,אבל לא צריך ללכלך.
הם לא מדברים אנגלית ? ,אתה לא מדבר פורטוגזית!.
אני חושב שאתה סתם איזה פוליטיקאי בגרוש שמנסה לחרחר פה איזה ויכוח.
ברזיל זה המקום מס' 1 בעולם ואת זה אני אומר לכם !!!
רוצים הוכחה ? תראו ותשוו בעצמכם למקומות אחרים בעולם :
http://ron-bombom.spaces.live.com/photos
-
עדין מחכה לתשובה...הי קובי
מכיוון שאני חושב ברצינות על טיול בברזיל, ולפי דבריך לא כדאי, שאלתי שתי שאלות פשוטות.
האם אתה מוכן להשיב לי עליהן בכנות ?
תודה יותם -
אל תחכה....למה אתה מחכה? סע !!!
מבלבל תביצ.... הבחור הזה.
לא שמעתי מישהו שלא נהנה בברזיל.לקחתי 2 חברים שלי שנה שעברה לברזיל והשנה הם חוזרים איתי.
גם הם באו עם פחד של שודדים ופירטים עם תוכי על הכתף...ובסוף הטיול הבינו שהשודדים האמיתיים הם אילו שמספרים סיפורי אימה ושודדים מאחרים את חווית הנסיעה.
מי שבא בהרגשה שהולכים לשדוד אותו ולא יודע מה,אז אוטומוטית הוא לחוץ כל הזמן והטיול שלו נהרס בידים שלו עצמו.
מה גם שלא שדדו אותו חחח...האא אבל הוא הרגיש שהולכים לשדוד אותו...ככה זה שאתה הולך עם מיזוודה שיש בה מיליון דולר (10 ריאל בכיס).
תקשיב לי...יש לי קצת יותר ניסיון וידע מהליצן הזה ואני אשאיר בפורום טיפים לברזיל ....תקרא.
ותמיד כייף לטייל עם קצת ידע בשפת המקום...תלמד כמה מילים שימושיות...למרות שבסופו של דבר כולםםם מסתדרים!
תהנה
-
אל תחכה....נראה לי שהוא קצת שיתף איתו פעולה, כדי שיענה לו על השאלות...
אני בספק אם הוא באמת מתלבט בגלל הבחור הזה אם לנסוע לברזיל... -
סוס טרויאנימכירים ? -
אל תחכה....אם הכוונה אלי אז לא...
אבל ראיתי אותך כותב בכמה מקומות, ובתור אחד שעובד גם בסוכנות נסיעות, זה לא ממש הגיוני שהתייחסת אליו ברצינות.