טיסה ישירה לקרואטיה
-
שלום לכולם,
האם מישהו יודע אם יש טיסות ישירות לקרואטיה בקיץ (סדירות / שכר) ואם כן לאילו יעדים- עשיתי חיפוש ולא מצאתי... -
טיסה ישירה לקרואטיהבקיץ שעבר - בתקווה שבקיץ הבא יהייה זהה:
היו טיסות שכר ישירות לזגרב, דוברובניק, רייקה
וללובליאנה בסלובניה
אין טיסות סדירות ישירות לקרואטיה. -
טיסה ישירה לקרואטיהאנחנו טסנו בחברת "סביב עולם" שמשווקים טיסות של Croatia airline שזו חברה סדירה. כוון שלא ניתן לעשות מבצעי הוזלה על הטיסה (כי זו חברה סדירה), הם עושים מבצע על חלקי החבילה האחרים. אנחנו לקחנו רכב לשבוע במחיר מוזל יחסית, והוספנו עוד 3 ימים במחיר מלא. טסנו לדוברובניק וחזרנו מזגרב . את הרכב לקחנו בדוברובניק בעיר יום וחצי אחרי הנחיתה, והחזרנו בזגרב חצי יום לפני ההמראה, והרווחנו יומיים השכרה והרבה בלאגאן. אפשר לעשות את הטיול גם הפוך. "ישאראייר" משווקים טיסות שכר. האפשרות שאנו ניסינו היתה של נחיתה בדוברובניק והמראה מלובליאנה (ללא שילוב רכב), אבל כחודש לפני הטיסה הם הבריזו לנו וניסו לקצר לנו את הטיול ביום. לא הסכמנו וקיבלנו את כל הכסף חזרה. החבילה שלקחנו יצאה קצת יותר יקרה, אבל יותר אמינה.יש עוד אפשרויות של טיסה וחזרה מאותו מקום, אבל לא בחנו אותם כי זה לא התאים לתכניות שלנו. -
טיסה ישירה לקרואטיהמקווה שגם הקיץ זה יהיה נכון-לקרואטיה איירליינס יש/היו טיסות סדירות ישירות לזגרב ולדוברובניק , אבל רק בקיץ (לא זוכרת בדיוק באיזה חודשים) לכן אולי אי אפשר עדיין למצוא מידע. ייתכן והסוכנים יותר מעודכנים.
זה הטלפון שנשאר לי מהחברה:
קרואטיה - איירליינס
טלפון: 04-8577607
(לא בטוחה שהטלפון מעודכן, אבל כדאי לנסות).
מצטרפת להמלצה להתחיל את הטיול בזגרב ולסיים בדוברובניק.
-
טיסה ישירה לקרואטיהתודה למגיבים...
לא מדובר בטיול אלא נסיעה להשתתפות באירוע עם ציוד ולכן אני זקוק לטיסה ישירה (עד כמה שניתן) בעדיפות גדולה לזאגרב הלוך חזור...
נמתין לקראת פרסום טיסות הקיץ ונקווה.
נכון לעכשיו נראה שאין טיסות סדירות של החברה הקרואטית אבל נמתין בסבלנות...
שוב תודה. -
טיסה ישירה לקרואטיהאולי כדאי לך להתחיל לברר בסביבות פסח, ואולי אפילו לפני. לפי מה שאני רואה במסמכים שלי. נסענו באמצע ספטמבר , ואת הכרטיסים לטיסה קנינו בתחילת יולי, וזה יצא כמעט ברגע האחרון. הטיסה היתה מלאה לחלוטין במועד ההמראה, אפילו שהיתה טיסת ערב/לילה ודי לא נוחה (מבחינת השעות). קח בחשבון את לוח הזמנים הזה כדי שלא תפספס, מה גם שקרואטיה נעשית יותר פופולרית מדי שנה. -
למה לציוד חשוב אם הטיסה ישירה?אם אתה קונה את הטיסה באותו כרטיס הציוד עובר לבד ממטוס למטוס.
למקומות האלו בדרך כלל יש טיסות ישירות רק בעונות התיירות ומדובר בטיסות שכר. בטיסות שכר מקפידים יותר על משקל.
לא יודע כמה ציוד יש לך אבל לתשומת ליבך.
אצלנו בעבודה אם מדובר בהרבה ציוד שולחים אותו לחוד עם משלח כמו FedEx. -
טיסה ישירה לקרואטיהתכנסי לאתר funtours ושם יש לך מועדי טיסות ישירות באייר קרואטיה עם מספר טלפון שניתן להתקשר.הנני יודע שלחודש יוני טרם יש להם מחירים.אבל יכול להיות שלתקופה שלפני יש.גם אני מכה למחיר לאמצע יוני.
נסיעה טובה מרדכי