ברוז' עם ילדים???
-
שלום,
הרבה זמן לא הייתי פה
אנחנו נוסעים לבלגיה בקיץ, כמעט הכל כבר מאורגן ורב הטיול באיזור הארדנים. יש לנו יומיים נוספים ותהינו לגבי ברוז'. מצד אחד שנינו חובבי ערים עתיקות ויפות, מצד שני, שניהם (והכוונה לילדים) שונאים שיטוטים בערים (בעיקר עמסוות תיירים), לא משנה כמה יפות יהיו.....
השאלה האם לוותר על ברוז' או לא לוותר ולבקר בה עם הילדים המקטרים?
תודה מראש! -
ברוז' עם ילדים???תבטיחו להם המון שוקולד
שיטוט ברחובות באופניים או בשייט בתעלות
גן פרפרים מקסים בסמוך לעיר
ואפילו דולפינריום(לא הייתי) יש ליד.
בסוף תקנחו בופל בלגי משובח עם גלידה וקצפת
ואתם תחלמו על בירה בלגית טובה
וחנויות תחרה לחדש את מלאי המפות בבית
ותראו שלא תוכלו לוותר על המקום!!!
תהנו
הג'מוס -
ברוז' עם ילדים???אנחנו טילנו בברוז חצי יום+ עם 3-ילדים והם מאד נהנו (עשינו גם שיט במרכז).
אבל לכל ילד האופי שלו...ולא נראה לי שעזרתי הרבה...
שווה לנסות ולדרבן אותם...חבל להחמיץ את העיר המקסימה הזאת. -
ברוז' עם ילדים???היינו בברוז' במסגרת טיול מאורגן עם כ25 "מקטרים"-טיול בני מצווה.
שרדנו יפה,גם הם
.ראיתי שג'מוס ענה כבר(עד שאני זזה
)ברוז' יפיפיה,קטנה וטעימה. שייט בתעלה,כרכרה ברחובות הצרים,והמון שוקולד טעים.אגב,השייט בגשם תחת מטריות ענקיות ,נחמד ביותר.גם אמא-אבא יהנו
חופשה נעימה,
אמה -
ברוז' עם ילדים???גנט יפה לא פחות ומומלצת גם -
ברוז' עם ילדים???מצטרפת לדעה של ג'מוס שלא כדאי לוותר על ברוז'. ו... אכן בברוז' אפשר במקום לשוטט ברחובות, לשוט בתעלות.
לדעתי יום אחד מספיק בברוז', יותר מזה הילדים כבר ישתעממו.
אור
-
ברוז' עם ילדים???שלום
יש המון מה לעשות באזור.
שיט תעלות בתוך העיר ברוז' וסיור בעיר.
טיול אופניים לאורך התעלה לכיוון דאם, או שיט לדאם וביקור בעיירה.
פסטיבל פיסול בחול בבלקנברג ואפילו ללכת לים (ביום יפה) דולפינריום ופארק מים.
אבי -
ברוז' עם ילדים???אצלנו הילדים אהבו את ברוז', רכבנו שם איתם גם בכרכרה והם אהבו מאוד ובכלל, נהנו לטייל שם. קצת גלידה, תעלות והם יהנו גם.. מצד שני, כמו שציינת, תמיד יש צד שני ואתם מכירים הכי טוב את הילדים שלכם.. ומאידך, מה איתכם? לא מגיע לכם קצת ברוז', כהורים?? מניח שאתם תאהבו יותר וממש תהנו שם..
אורן -
נכון, גם לנו כהורים מגיע.....לא הייתי רוצה לוותר על ברוז', מאידך לפעמים מגיעים למקום מקסים עם ילדים ונורא רוצים לשוטט בו, אבל הקיטורים של הילדים לא מאפשרים ואז התסכול הרבה יותר גדול, בנוסף זו נסיעה ארוכה מהארדנים לברוז' (אם כי נשאר ללון שם) וזה מוסיף על ההתלבטות.
אבל התגובות כאן שכנעו אותי שנלך על זה.... -
במיוחד עבורך, תמונות מברוז'תהנו.. אני בטוח שגם אתם וגם הילדים תהנו ותאהבו...
דרך אגב, אם בכיכר העיר יש עדיין את הסניף של פיצה האט, לא לוותר על הפיצה עם תוספת הגבינה הכפולה בשוליים...שנים עברו ויש לנו עוד את זכרון הטעם, גם לילדים.. אבל אחרי זה הם יהיו חייבים קינוח גלידה וגם שוקולד (גם אני התעקשתי לקבל קינוחים..
)
נכון שיום חמישי היום והיום קצר, נכון שיש עוד כמה דברים לסיים ואני חולה, משתעל קשות ומצונן לא פחות, אבל כל זה לא ימנע ממני לסרוק ולהעלות עבורכם מספר טעימות קלילות מאוד מברוז'..
אז, תהנו וסופשבוע נעים
אורן
-
במיוחד עבורך, תמונות מברוז'ועוד שתי תמונות וזהו..
ביי,
אורן
-
אורן, רוצה אקמולי תות?החלמה מהירה.
-
ברוז' עם ילדים???ברוז היא אכן עיר יפיפיה . הכיכר שוקקת חיים ומלאה בהופעות רחוב שהילדים גילו עניין רב...
א ב ל -ברוז הוא המקום היחיד באירופה שחוינו על בשרנו גילוי אנטישמיות , ברמה שביקשו שנעזוב את המסעדה כי לא רוצים פה יהודים. מבחינתנו העיר היפיפיה לא יפיפיה יותר, ולילדנו זו היתה חויה נוראית
-
לרוניתזה מאד מדאיג מה שאת מספרת. אני יודעת שכיום, אחרי המלחמה האנטישמיות אף גדלה, ושומעים סיפורים לא מעטים על אנשים שגורשו מבתי קפה או מסעדות. -
ברוז' עם ילדים???ברוז' יפיפיה!!!
אנחנו היינו עם שני ילדים קטנים שמאוד אהבו לשוטט בסמטאות המיוחדות עם תעלות המים. כייף גם לעשות שייט ולאכול שוקולד.
אנו לא נתקלנו באנטישמיות. אנטישמיות יכולה להיות בכל מקום לאו דווקא בברוז'.
גם אני שמעתי שלאחר המלחמה יש יותר אנטישמיות וזה באמת לא נעים....
נקווה שעד הקיץ העניינים יירגעו. -
ברוז' עם ילדים???שלום לך
.
נדמה לי שאין מה להוסיף אחרי כל מה שנאמר. העיר ידידותית לילדים בזכות כל הסיבות שצוינו כאן - שייט, כרכרה, שוקולדים שבוחרים אחד אחד (ולפעמים רואים אפילו את כל הקיצ'קע של הסירים והמטבח), נגני רחוב. ומה עם הברבורים באגם האהבה? כמה פירורי לחם בשביל הברבורים הם תמיד מפלט לילד משועמם.
אני חושבת שיש לי בכל זאת עצה אחת מועילה - לא לבוא בסוף שבוע. העיר צפופה נורא. עשינו את הטעות הזאת. רצינו לראות את ברוג' ביום שבת, היום של השווקים. זו טעות.
מצער לשמוע על גילוי האנטישמיות, ולילדים שחוו את זה לא עוזר שזה קרה במקרה, ואולי במקום אחר זה קרה לילדים אחרים. אז לילדים זה אכן זיכרון צורם, אבל אנחנו, המבוגרים, יכולים להבין שזה קרה בברוג' ומחר יקרה במקום אחר. אני זוכרת שלפני שנה וחצי בערך מישהו פרסם כאן הודעה על אנטישמיות בשפהאוזן בשוויץ. חודש אחר כך היינו שם ואכלנו במסעדה של יהודים. הבנות שלי זוכרות את העיירה הזאת בזכות קבלת הפנים החמה והלבבית של המלצר, שלומד מילה בעברית מכל ישראלי שסועד אצלו וכבר יש לו אוצר מילים מרשים למדיי.
אורן, תהיה בריא, אתה שומע? מהר מהר
-
ברוז' עם ילדים???עם כל הכבוד לעצמנו , את אף אחד בברו'ז לא ממש מענין מהיכן אתם .
ברו'ז היא עיר קטנה יחסית שחיה מתיירות ומלאה בתיירים .
לאכול בברו'ז שוארמה דווקא במסעדה לבנונית עם דגל חיזבאלה ולדבר בעברית כמה השוארמה בחזאן בארץ יותר טובה משלהם - לא מומלץ.חוצמזה אין שום בעיה וחוצמזה שאין שוארמה בברו'ז
למרות התמונה עם הסוסים - וותרו , רואים את אותם אתרים שרואים בשייט .שייט כמובן -מומלץ .
-
אנטישמיות באירופה (בעולם)גיליתם את אמריקה.
אם בארזים נפלה....
אם לתירים מתנהגים כך. כשמהם מתפרנסים?מה עם המקןמים???
אז לא נדבר עברית .כמו שאני ורעיתי עושים!
בשיחה עם מקומי אנחנו מוונצואלה.
וכן. להסכים. היתנהגות בלתי ניסבלת. זו" היתנהגות יהודית"
וכבר סיפרתי בפורום אירופה.
על מראין בטלויזיה ההונגרית שסיפר בדיחה וזו לשונה
איזה מזל שפונוקיו לא היה יהודי כי אז
לא הינו מבחינים מתי הוא משקר..... לא מצחיק?
בגרמניה מאד מקפידים ביחס ליהודים
אבל קורה כשמשהו נדפק. נפלט לגרמני משהו שקשור ליהודים.
לא כתבתי זאת אלא בכדי שתהיו עיירים לתופעה.
דרך צלחה לכלם!!!
סעו בכף -
אנטישמיות באירופה (בעולם)הבעיה היא כשאנחנו עם הילדים אנחנו לא יכולים לא לדבר עברית. -
אמנם השאלה התייחסה לברוז'שעליה אני מאד ממליצה- כמו שכבר נכתב- שייט, שיטוט ברחובות, שוקולד וכו.(הבנים היו בני שבע כשהיינו שם)
אני מבקשת להוסיף המלצה בדרככם מהארדנים לברוז' - פארק מיני אירופה בכביש העוקף של בריסל. זהו פארק של מיניאטורות כדוגמת מדורודם בהאג.
אלא שפה המבנים הם מכל בירות אירופה וברובם מוכרים לילדים- הביגבן, מגדל אייפל מגדל פיזה ועוד. הילדים מאד אהבו את הפארק
מירה