ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טירול/דרום בוואריה

פורום טיולי משפחות
    12
    33
    7769
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mitzmitz1
      mitzmitz1 נערך לאחרונה על ידי

זקוקה מאוד לעזרתכם כדי לסגור לינות, הבנתי שיש לחץ רציני על מקומות הלינה בגרמניה בחופשת הקיץ.
      אתמול הזמנתי כרטיסי טיסה, כן, במסגרת המבצע, משתלם!!
      נוחתים במינכן, 10 לילות כשהטיסה חזרה היא ביום שישי,ב10 וחצי בבוקר, כך שנראה לי שבלילה הזה כדאי ללון בקרבת שדה"ת או אפילו בו (קראתי את ההמלצה של ענתי) למרות שאז יהיו לי 3 מקומות לינה! לא הכי כייף...
      נותרים 9 לילות ו-10 ימים.
      עלי להחליט האם להתחיל בטירול ולחזור לבוואריה או להיפך - לאחר הנחיתה במינכן להשאר בגרמניה ולאחר מספר ימים לנסוע לטירול.
      האם לדרום בוואריה להקדיש רק 2 לילות או שעדיף 3? המטרה היא בעיקר הטירות, צוגשפיץ ואולי גם פארק שעשועים אחד? (לא חובה).
      בטירול נלון בחווה 6 או 7 לילות (האמת היא ש7 נראה לי המון! במיוחד כשזה אומר כ-7 ימי רכיבה. אני כבר לא בכושר כמו הילדים! איך אלך אחרי זה??)
      סליחה על בלבולי השכל! מתחילה להתרגש!
      יום בחירות מוצלח! הלוואי...
      רוית.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Ronen. 0
        Ronen. 0 נערך לאחרונה על ידי

טירול/דרום בוואריה
        רוית-כמה עלו כרטיסי בוגר\ילד במבצע?
        אני לנתי כשעה וחצי מנמל התעופה אפשר בהחלט לקחת מהמארחים ארוחת בוקר לדרך ולאת מוקדם-אפשר גם ללון באיזור ארדינג (כ45 דק)יש שם פארק מיים שקיבל פה המון המלצות.
        ההתרגשות מובנת (מניח שלא בגלל הבחירות Very Happy )
        ביי-רונן
        • mitzmitz1

טירול/דרום בוואריה
          בוקר טוב רונן:
          458 למבוגר ו-414 לילד שזה לא רע בכלל כי כרטיס צעיר בד"כ יוצא לי זהה לכרטיס מבוגר ובכלל המחיר כולו משתלם.
          אני מבינה שזה לא נורא ללון במרחק סביר משדה"ת ולהגיע לא בלחץ. אין פקקים בדרך? עומס בהחזרת רכב? אני מהנלחצים...
          אם אעשה זאת נתחיל בטירול ונקנח בבוואריה... רק שיהיה טעים...
          האם לא נתאכזב אחרי הטירול כמו שרבים כתבו? מזה אני חוששת...
          התרגשות?! "ברור שמהבחירות".
          • נירית
            נירית נערך לאחרונה על ידי

טירול/דרום בוואריה
            היי רווית,
            מאד שמחה בשבילך.
            לגבי שאלתך.
            לפני כמה שנים עשינו טיול דומה. התחלנו בבווריה. לנו במיטנוואלד =עיירה מקסימה. ממנה טיילנו שלושה ימים מלאים בדרום בווריה, כולל לזוגשפיצה (אגב העליה מאוסטריה יותר זולה, אבל מגרמניה יש גם רכבת כמעט עד הפסגה). בטירות, בעיירות מצויירות וכנסיות יפות ומענינות, וגם בשני קניונים (ערוצים, לא קניות : Laughing Laughing ).
            יום נוסף הקדשנו לאינסברוק הקרובה. אם תרצי, אפרט לך בדיוק את המקומות.

כמובן שניתן לצמצם את השהות בבווריה, אבל יש מה לעשות באזור כמה ימים טובים. גם אני מעדיפה להתחיל בבווריה וולסיים בטירול הדרמטית יותר, אבל יש אחרים שזה לא קריטי להם.

אני מאלה שאוהבים ללון קרוב לשדה התעופה, בייחוד אם הטיסה יוצאת בסביבות 10. צריך להיות בשדה בערך ב8, לא רציתי להילחץ. בכל הטיולים שטסנו דרך מינכן, תמיד נתקלנו בפקקים בדרך, או שיפוצים בכביש או תאונה...מצד שני, יש לי חברה שהגיע לאותה טיסה מטירול Smile , יצאו ב4 בבוקר. לפני כל הפקקים והלחצים. כל אחד וההעדפות שלו...
            7 ימי רכיבה באמת נראים לי הרבה מדי, אבל אני ממש לא מבינה ברכיבה...
            איפה חשבתם להיות בטירול?
            • נטע. 0
              נטע. 0 נערך לאחרונה על ידי

טירול/דרום בוואריה
              הי רוית,

בשעה טובה,מאחלת לכם עוד טיול מוצלח ומהנה.
              לטיסת בוקר,מציעה לך להזמין כבר לינה בסמוך לשדה התעופה.
              מצרפת קישור לפנסיון לינר בארדינג בו לנו כ 20 דקות משדה התעופה.
              ארוחת הבוקר תחכה לכם בתאום עם בעלת הפנסיון.
              ולפארק המים שהומלץ (לא הספקנו להיות בו).
              נטע

http://www.therme-erding.de/de/100683/100888/english.html

http://www.pension-linner.de/
              • Ronen. 0

טירול/דרום בוואריה
                תודות לקודמיי-כל מילה בסלע!!!
                רוית המחיר טוב מאד-מי שיחכה בסבלנות בד"כ מחיר ממוצע של 430$ יקבל כנראה במבצעי קיץ שאלעל יוצאים בסוף יוני (הדלק זול-אין תרוצים!!)
                אבל זול מזה בעסקת קיץ בטיסה סדירה לא יהיה.
                3 ימים בבוואריה מספקים-מיטנוואלד ואובראמרגאו יפהפיות,הצוגשפיצה מרשים אבל אחרי טירול ואיסברוק לא מחייב,טירת החלומות,שני ערוצים-אחד ליד האצטדיון של גארמיש והשני ליד מיטנוואלד בסמוך לגבול עם אוסטריה וכו.
                לא הייתי ישן בטירול כי בכל זאת לקום ולהלחץ על הבוקר זה לא הסגנון שלך אלא אכן בארדינג ואפשר גם להכנס לפארק המים (בדכ כניסה מאוחרת=מחיר מוזל!!!)
                אכן יש עומס על הכבישים לפני נמל התעופה שווה לשקול ולנסות להגיע לפני 7 או לצאת מהצימר ב7 ולקחת בחשבון עומס של כ35 דק לפני הנמל.
                מארדינג בכל מצב כנראה שלא יקח יותר משעה-שעה ורבע.
                ההזדכות על הרכב לוקחת כ20-30 דק.
                לא רואה נפילת הנאה משמעותית מידי במעבר מטירול לתוכנית הבווארית.
                • mitzmitz1

טירול/דרום בוואריה
                  בחוץ מבול ובפנים עושים תוכניות לקיץ.
                  תודה נירית, נטע ורונן, כיף לקבל ממכם תשובות!

החווה נמצאת בגרלוס, האיזור מסביב נראה מדהים.
                  אני מניחה שכדי להוריד רמת חרדה אחפש מקום לינה בסמוך לשדה"ת, הפנסיון בארדינג והמרחצאות הסמוכים בהחלט נראים מתאימים לערב האחרון.
                  נראה לי שאת אינסברוק נכניס לאחד הימים בחווה, אולי ביום הנחיתה בדרך לחווה?
                  אני מבינה שאיזורי הלינה המומלצים ונוחים לניידות הם באובראו או במיטוולד?!
                  אחרי טראומת סידורי הלינה בטיול הקודם לאוסטריה הבטחתי שהפעם יהיה מוצלח! אשמח אם תעזרו לי להתכוונן...

• ג'מוס
                    ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

טירול/דרום בוואריה
                    היי רוית
                    יופי שסגרתם טיסות ואם החוה בגרלוס - זה אומר במזרח טירול.
                    לא חושב שכדאי את אינסברוק ביום הראשון.
                    הצעה שלי - נסיעה לכיוון באד טולץ או ל tegemsee ועל כביש 307 והתחברות לכביש 181 לכיוון achensee .משם הדרך לאזור גרלוס עוברת דרך עמק זילר וכאן תוכלו להחליט.או ששוברים ימינה לכיוון wattens לעולם הקריסטלים של סברובסקי ואם ממש תתעקשו - לאינסברוק או שממשיכים לכיוון גרלוס לחווה.
                    אפשרות אחרת(שלא ניסיתי) בצומת של כביש 181 עם אוטוסטרדת A12 היא בכפר janbach רכבת קיטור שמטפסת לראש ההר שמעל האגם(דומה לסנט וולפגאנג):
                    http://www.achenseebahn.at/en/home.html
                    ניתן לשלב גם עם שייט.
                    לגבי הימים בדרום גרמניה - ענתי היתה בסקיליין פארק והוא הומלץ גם ע"י אחרים - חושב שזה יהיה תחליף סביר עבורם לפארק אירופה שלא על הנתיב הפעם!
                    http://www.skylinepark.de/index.php?id=home&L=1
                    לינות רבות גם ב seefeld יש לא מעט המלצות על לינה שם.

הג'מוס
                    • Ronen. 0

טירול/דרום בוואריה
                      רוית-לא לטעות יש את אובראמרגאו ויש את אובראו(שהיא קטנה וחביבה אך פחות "רצינית" מאובראמרגאו שביחד עם מיטנוואלד הם העירות היפות באיזור.באובראמרגאו ופאתיה יש המון חנויות של הולצרים-מגלפי ופסלי עץ החל מפותחני יין ועד יצירות דתיות בד"כ של נצרות (רחמנא ליצלן)במאות ואלפי יורו!!
                      במרכז העיירה גלידריה טובה ונדיבה ב1 יורו לכדור!!וכן עוגות טובות!!
                      אופציה נוספת ללינה עשויה להיות להתחיל בבוואריה אחכ טירול ויום אחרון בזלצבורגלנד (כשעתיים מהנמל-בסביבות האליין או זלצבורג).
                      לא להחמיץ את שני קניוני הטבע המומלצים.
                      • נירית
                        נירית נערך לאחרונה על ידי

טירול/דרום בוואריה
                        היי רוית שוב, ושלום ג'מוס גם לך,
                        רוית, באמת יופי של מקום בחרת.
                        לגבי היום הראשון, מצטרפת להמלצה של ג'מוס לתת לאינסברוק את הזמן הראוי לה בהמשך הטיול.
                        אפשרות נסיעה אחרת, יותר קלה לדעתי (לא יודעת באיזה מצב אתם נוחתים...), היא לנסוע לפי הדרך המומלצת באתר מישלין=האוטוסטראדה לכיוון זלצבורג, A8 ואחר כך- A93 . בדרך זו אפשר לעבור ב kufstein עם הטירה והאורגן, rattenberg המאד יפה, וalpbach המקסימה. כמובן לדעתי אי אפשר להספיק את כולן בדרך. רוב הדרך יפה, למרות שעוברת באוטובאן.

כבר רושמת לך גם את ההמלצות שלי לאזור זה של טירול: Mayrhofen על הקרחון והעמקים היפהפיים והאגמים הקטנים שסביבה, הדרך מuttendorf דרומה דרך העמק היפהפה stubachtal, ולהקדיש במפלי קרימל זמן גם לאזור שמעליהם, לאורך נהר ה ache אם אני זוכרת נכון את שמו. מסלול מאד יפה נוסף, אם כי קצת קשה, ואולי אפשר להגיע אליו ברכיבה= המסלול לבקתת zittauer , מתחיל בערך מהמעבר, וזכור לי מאד לטובה, למרות העלייה הדי קשה בתחילתו Sad

מזרחה יותר, לאורך עמק ה tauern יש גם מקומות יפים מאד. וגם אזור קיצביהיל.
                        אם אזכר בעוד משהו, אחזור אלייך.
                        ומצטרפת בחום להמלצות של רונן! Smile
                        איזה כיף לכם אמרתי?
                        ביי בינתיים.
                        • נורית ש
                          נורית ש נערך לאחרונה על ידי

טירול/דרום בוואריה
                          היי רוית

איזה כיף לכם! הטיול נשמע נפלא.

אני לא יכולה לתת המלצות על האיזורים הללו כי שם לא היינו ( מלבד טירות המלך בפוסן בוואריה ) אבל לגבי לינה ליד שדה התעופה אני מצרפת לינק למלון שבו היינו, קטן, צנוע וזול . הוא לא מי יודע מה אך יתרונו הגדול במרחק מהשדה.
                          העיירה ניופארן ממוקמת הרבה יותר קרוב מארדינג לשדה , ולקח לנו בדיוק 10 דקות להגיע, כולל מילוי דלק בתחנה ביציאה. מאחר ומדובר בלינת לילה בלבד ואת צריכה להיות מוקדם בבוקר בשדה, את יכולה לקחת את המקום בחשבון. אגב, ראיתי שבשכנות יש עוד מספר מלונות, אפשר לחפש אולי לפי שם העיירה.

נורית Cool

• מלון ליד שדה התעופה
                          • נעמי10
                            נעמי10 נערך לאחרונה על ידי

טירול/דרום בוואריה
                            אנחנו היינו 5 לילות בדרום בואריה אחרי 9 לילות בזלצבורגלנד. דרום בואריה מאוד יפה. מאוד דומה לאוסטריה, כך שאין מה להתאכזב. אנחנו ישנו 5 לילות במינכן עצמה, במלון הולידי אין דרום. הלינה היתה ממש מוצלחת מכיון שקיבלנו חדר משפחה (עם שתי מיטות זוגיות) במחיר של חדר זוגי בלבד.
                            המלון הוא מלון 4 כוכבים עם מזגן יש חניה במלון (בתשלום) אבל אין בעיה למצוא חניה בחינם ממש בפתח המלון או ברחוב ליד. כ-400 מטר מהמלון יש תחנה של רכבת תחתית, כך שבעצם נהננו מכל העולמות ויכולנו להחליט איפה לטיל בהתאם למזג האויר. הינו יום אחד בטירה בפוסן ואחה"צ במוזיאון BMW . יום אחד בלגולנד. יום אחד במיכרות המלח (בצד הגרמני) ובאגם konigsee . יום אחד במינכן עצמה (מוזיאון המדע, המדרחוב במרכז העיר) וביום האחרון עד לנסיעה לשדה התעופה בילינו בקניון הכי גדול במינכן. גם לנו היתה אמורה להיות טיסה חזרה בבוקר ודחו אותה לערב. למרות שפה בפורום קטלו מאוד (חוץ מיונית) את הבחירה שלי לישון במניכן עצמה, זה התברר כמאוד מוצלח, מכיוון שזה אפשר לנו גמישות רבה וגם לא הצלחתי למצוא שום לינה אחרת שהתאימה מבחינת מרחקים לכל האתרים שרצינו לראות. למרות שכולם הזהירו אותי שהנסיעה לטירות מאוד ארוכה, היא לקחה לנו פחות משעתיים לכל כיוון (למרות שהיה יום גשום ולמרות שה-GPS לקח אותנו בדרך בין כל מיני כפרים) הדרך היתה מדהימה בין כל מיני כפרים ועיירות עם בתים מצוירים יפהיפיים, מכיוון שהזמנו כרטיסים מראש לא עמדנו בתור בקופות, כך שהכל הלך חלק.
                            • ברנדי
                              ברנדי נערך לאחרונה על ידי

טירול/דרום בוואריה
                              הי רוית, מרגישים את התרגשות התיכנון באויר- איזה כייף !
                              מס' הערות שלי-
                              *הלינה בארדינג מאד קרובה לשדה"ת ולקח לנו כרבע שעה להגיע.
                              פנסיון לינר מומלץ.
                              *החזרת הרכב לקחה לנו בקיץ האחרון דקותיים. פשוט לקחו המפתחות וזהו.
                              זה היה כמו בשיטת הסרט הנע, אוטו אחרי אוטו.
                              *הייתי מתחילה בבאווריה וממשיכה בטירול.
                              *אנשים שהיו בפארק המים בבאד-טולץ מאד המליצו לנו עליו. יחכה לטיול הבא...
                              • נטע. 0
                                נטע. 0 נערך לאחרונה על ידי

טירול/דרום בוואריה
                                הולידיי אין דרום במינכן אכן מתאים ללינה משפחתית,קרוב מאוד למטרו
                                גישה נוחה ליציאה ממינכן ,בד"כ אין בעיה לחנות מול המלון ללא תשלום ,סופר קרוב,פינת קפה ואפילו נכנסנו לבריכה המקורה.
                                היינו 2 לילות וטיילנו במינכן עצמה עם גיחה לאגם שטרנברג היה מצויין.
                                יחד עם זאת,לטיול בדרום בואריה ולשהייה ממושכת,עדיף לדעתי ללון בצימר/דירה דרומית למינכן כדי לקצר זמני נסיעה ולהנות מהיתרונות של דירה שהיא מרווחת יותר וכוללת מטבח.
                                נטע
                                • meravshaked
                                  meravshaked נערך לאחרונה על ידי

טירול/דרום בוואריה
                                  היי
                                  אנחנו ישנו בארדינג במלון מאוד נחמד כ- 10 דקות משדה התעופה.
                                  http://www.airport-hotel-regent.com
                                  • mitzmitz1

טירול/דרום בוואריה
                                    מירב - תודה, הכנסתי למועדפים, כשאסגור את 2 מקומות הלינה הגדולים נראה לי באמת שנלון במרחק קצרצר מהשדה.
                                    נטע - נראה לי שאת מינכן עצמה נשמור לטיול אחר, אני חושבת שאפילו לא נכנס אליה, הפעם...
                                    ברנדי - פארק המים בבאד טולץ? הוא לא אחד מהשניים המדוברים כאן, נכון? מה יהיה?? בסוף יהיו לנו עודף מרחצאות...
                                    האם גם אתם הייתם במאוכזבים? ברור שהכל יחסית.
                                    נעמי - לא נראה לי שארצה ללון הפעם בעיר, אבל תודה! ההמלצות יישמרו לפעם הבאה.
                                    באמת רוצה להבין יותר לגבי סוגיית הזמנת הכרטיסים, האם זה באמת נחוץ??
                                    נורית - תודה על ההמלצה, נרשם.
                                    נראה לי שאולי בכל זאת נחפש מיקום קרוב ביותר אך עם ערך מוסף, בכל זאת "מסיבת פרידה" לפני שחוזרים ארצה.
                                    נירית - תודה! אני מקווה שבאמת יהיה מוצלח!
                                    מבחינתנו הטיול מתחיל ברגע הנחיתה וזה ממש לא משנה מה היה בלילה הקודם, מקסימום נרדם בשנייה שננחת במיטה, כך שבטח לא הייתי בוחרת ביום הראשון כיום רגוע מידי, אהבתי את הרעיונות וההמלצות, ברור שהמסלול שרשמת כקשה נרשם בגדול! תמיד צריכה להוכיח לעצמי משהו במקומות הללו!
                                    דרך אגב נהנתי מאוד ממה שכתבת על לודוויג.
                                    רונן - נשמע שעלי להתמקד בחיפוש לינה באיזור שתי העיירות הללו.
                                    על זלצבורגלנד נוותר למרות שבכיף הייתי חוזרת אליה שוב!
                                    ג'מוס - תודה! אתה תמיד עוזר לי להתכוונן ברצינות ולהפסיק ללכת סחור סחור.
                                    הסקייפארק נראה מתאים ומרגש במידה מספקת, בהחלט ילקח בחשבון!
                                    האם רכבת קיטור זה לא קצת "כבד" עלי?
                                    לגבי סיפלד? האם חשבת עליה כאופציה במקום בוואריה? הבנתי שזה איזור מקסים אך לא קרוב קצת לחוה בגרלוס?
                                    תודה לכולכם על העזרה הרבה ולא פחות חשוב - על הפרגון הרב!!!
                                    רוית.

• ג'מוס

טירול/דרום בוואריה
                                      היי רוית
                                      אם מיטנוולד באה בחשבון אז גם סיפלד.
                                      נקודת מוצא גם לבוואריה וגם לטירול.

הג'מוס
                                      • mitzmitz1

טירול/דרום בוואריה
                                        צודק! פתחתי מפה לפני דקה... היא מאוד קרובה.
                                        היא אמורה להיות מוצלחת מבחינת מקומות לינה למיטב זכרוני...
                                        אך אולי זה יותר מידי טירול בטיול אחד?? אם יש בכלל דבר כזה?!
                                        • ג'מוס

טירול/דרום בוואריה
                                          בכלל בכלל לא.
                                          התמקמות בגרלוס למשך שבוע של טיולי שטח היא סוג אחד של טיול.
                                          התמקמות בסיפלד/מיטנוולד/גארמיש ל2 או 3 לילות תאפשר יום אחד באינסברוק-במעבר בין הלינות,יום נוסף לארמונות בפוסן ועוד יום לפארק סקיילין או צ'וגשפיצה ו...הופס נגמרו הימים.
                                          אוי התחלנו עם הויתורים הכואבים... Twisted Evil
                                          הנה אני זורק לך רעיון איך לשבור את השבוע ולא לשבור את הגב.
                                          למה לא לקחת יום חופשה מהסוסים ולנסוע לאינסברוק מגרלוס?
                                          לא מדובר בדרך ארוכה מאוד.משהו כמו מהלינה שלכם בפלכאו(מקווה שאני זוכר טוב) לזלצבורג.כך תוכלו לשלב גם טיולים באזור מיטנוולד גם פארק שעשועים/מים וגם צ'וגשפיצה+מגלשות הרים בIMST .

ג'מוס
                                          • יונית
                                            יונית נערך לאחרונה על ידי

האם אפשר ל"עשות סדר" במגירת הגרביים?
                                            קודם כל-
                                            לפני לינה -
                                            תגדירי מה את רוצה לראות
                                            1. בטירול
                                            2. מחוץ לטירול.

ואז לפי זה תראי איפה המוקד הגיאוגרפי הנכון ללינה לכל אחד מהמקבצים.

היות (אם הבנתי נכון) ובחלק של טירול ממילא תלונו ליד הסוסים שישנים בעמידה/ישיבה/שכיבה בגרלוס- הרי המיקום מאד דרומי לטירול ואת צפון טירול (ואפילו חלק ממרכזו) לא תוכלו לטייל מנקודה זו.

לכן-שווה לבדוק בכלל מה במסגרת "אתרי החובה" (שלכם כמובן!) יכול להיות בדרך הלוך ובדרך חזור למינכן.
                                            לראות מה נשאר בחוץ
                                            ואז להחליט לגבי לינה- האם ללון בצפון טירול(זיפילד למשל) כדי לבקר בצוג שפיצה,באד טולץ,דרום בווריה וצפון טירול?
                                            או ללון יותר קרוב למינכן(חמשת האגמים?) כדי להיות גם בלגו לנד?(אם הוא על הכוונת שלכם)

בקיצור-יש לי תחושה שקודם כל צריך לסדר את היעדים במגירה שלך,ואז להתחיל להתארגן ללינות.
                                            (וכן בגלל שהקיץ יותר קרוב ממה שחושבים כדאי להחליט ב"גדול" די בזריזות כדי לאתר לינה בהקדם גם).

נ.ב.
                                            אין יותר מדי טירול בטיול אחד. למרות שנראה כי הוא חבל קטן ,הוא עשיר מאד באפשרויות ואפשר להתמקד בו ב-3-4 מוקדי לינה ולא לסיים את הביקור בו.גך שבכל מקרה מה שתבחרי יהיה רק חלק מיעדיו (ומי אמר שצריך להיות בכל יעד טיול? תמיד בוחרים חלק).
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון