מספר שאלות מהותיות
-
מספר שאלות מהותיות1. למה רק ההודים גילו את האטרקטיביות שלי, מתחננים לעשות לי בוק חינם בכל קרן רחוב, ונותנים לי להרגיש מיס תבל או לפחות דוגמנית -על ?
2. למה להודי מצוי (בעיקר זה שהגיע מאוריסה לאיזה פסטיבל ברישיקש) - מצלמה בגודל טוסטר-אובן?
3.האם ימי חול שהם ימי לא-חג, לא פסטיבל, לא- עליה לרגל בהודו הם קבוצה ריקה?
4.באיזו אופנישדה כתוב שיש לנקות שירותים (אם בכלל) בלי חומרי ניקוי ?
5.כמה שעות ישרוד הפודל הלבן המתוק שלי בשיטוט ברחוב , בורנסי למשל, בין כלביה הכחושים והמאיימים ?
6. האם נהג אוטובוס הודי, או כלי ציבורי אחר, מקבל רשיון נהיגה, אם אינו מוכיח נהיגה תוך כדי נמנום מתמשך ועקבי?
7. כמה זמן לוקח לכל ריבוע ירוק להופיע בהמתנה להעלאת דף אינטרנט בהודו? ומהו הסיכוי שהרשת לא תיפול לפני הריבוע הירוק האחרון, או בשנייה לפני שעשית 'שמור'?
8. למה "שכונה ירוקה ונעימה ליד הנהר, הרחק מהמולת העיר" בלונלי, מתבררת במציאות כתחנה המרכזית שלנו כפול אינסוף(לכלוך, רעש, פרות, ערפיח.. )?
9. על איזו רמת ערנות יש לשמור בנסיעה בריקשה כדי שלא תמצא עצמך בחנות אימפוריום, בתחנת דלק (עם התלוש מהאימפוריום ), קופץ להביא משהו לאח של הנהג שגר "בדרך"?
ועוד מלנתלפים שאלות מחכות לתשובות.... -
מספר שאלות מהותיותמכיוון שהפורום החליט להקדים את פורים בשבוע, מתי נחגוג את סדר פסח????????? -
בשלושה שבועות ליתר דיוק כמובן -
מה התכלית המקורית של הדלי במקלחת ?מלבד כביסה של תחתונים ושארוואל מוריד צבע ?
-
אה..ומה משך התייבשותה של מגבת בדרמסלה ? -
כמה סמי בורקס יש בהודווכמה המקורי
-
יש לי עוד אחד...מתי תגיע ההמצאה הגאונית של מטאטא עם מקל לנפאל? (במקום לשבור את הגב בהשתופפות יתרה עד לרצפה על מנת לטאטא עם המיני-טאטא....).
-
צליל 7/11 -בכניסה ויציאה מהשירותים נראה לי מתאים(: -
מה התכלית המקורית של הדלי במקלחת ?ביום ל-HOT BUCKET ובלילה חוסך יציאה לשירותים -
שאלו כבר כמה אנשים יכולים לנסוע בתוך אוטובוסאני שואל כמה אנשים יכולים לנסוע מחוץ לאוטובוס
-
למה יש רמזורים בהנוי? ולמה מתחלף בהם הצבע? -
למה לנהגי המוניות בכל המזרח אותו טריק?לנסות ולהעלות איתי עוד נוסעים\ להישתמש במונית לשלוח חבילות שאני בנסיעה פרטית...
בכל מדינה במזרח!!!
זה פשוט מביא את הסעיף