יום הולדת שמח !!!
-
יום הולדת שמח !!!תודות לכל מברכיי היקרים
-שתהיה לכם שבת מצוינת ומשפחתית.
רבקה-השבת אני ללא ספק לא אתקע ללא חמין..
גמוס ידידי-כבר מתחיל לחשוב על בודפשט וינה לסוף שנה זו-מניח שאוכל להעזר גם בך..
כולי תקווה להמשיך להיות חלק מהמשפחה וגם בזכות-בעזרת השם-פרנסה טובה ובריאות להנות מעזרתכם בטיולים נהדרים מסביב לגלובוס.
בהוקרה-רונן
-
יום הולדת שמח !!!ווהו-איזה פספוס...
אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם!!
רונן,
מאחלת מכל הלב
בריאות והצלחה
אושר ושמחה
והמון טיולים נפלאים.
רוית. -
יום הולדת שמח !!!היי רונן
בודפשט וינה - איזה תענוג.
אני כאן כתמיד.מקנא...
הג'מוס -
מזל טוב גם מצוות למטייל! -
מזל טוב גם מצוות למטייל!רונן מזל טוב, גאזונט מיט פארנוסא ביז 120 !!
באמת מגיע לבחור המשמש יחצן נאמן לפורום המשפחות, תראו את ההמלצות שלו בפורום השכן.
לאיתמר: בקורס מנהלים סיפר לנו המדריך על מנהל קפדן עם יחסי אנוש לא משהו, בדומה לאלה של סיגלית ( מותר להזכיר את שמה ? )
. הוא רצה לשפר את יחסי האנוש והלך למומחה שהציע לו להיות יותר מעורב בחי העובדים. הוא הפנים וכאשר אחד העובדים חלה ושכב בבית הוא הלך לבקרו לפי המלצת המומחה. המשפחה היתה קצת מופתעת אך קיבלו אותו בסבר פנים יפות, כיבדו אותו בשתיה אך השיחה לא זרמה בלשון המעטה. לאחר שהוא הלך, העובד החולה הרים טלפון ליושב ראש הועד ואומר לו : תראה את המנהל, לא האמין שאני חולה ובא לבדוק אישית.
לא שאני חושב שאתה לא מאמין שלרונן יש יום הולדת אך מעכשיו והלאה אתה חייב לברך את כולם בשם ההנהלה.
-
מזל טוב גם מצוות למטייל!בואנה אילן
מה דעתך על התמונה של של ההוא מצוות למטייל?-
ממש מתאים לברכות יומולדת.
לי הבנדם נראה כמו אחד עם כאב שיניים בבר מיצווה שלו, עם כובע מיומולדת בגן דרום אמריקאי לא ככה?
האמת, שהוא בא למפגש פורום המשפחות בלי הכובע ודוקא נראה אחלה.
-
מזל טוב גם מצוות למטייל!הי אורי! לא נראה לי שזה כאב שיניים. כש לי היה כאב שיניים ולא נמצא איזה אופטלגין בסביבה היו מורחים לי שום על הלחי ושמים לי קומפרס באלכסון ממטפחת מגולגלת אך לדעבוני לא היתה איזו דיגיטלית קטנה להנצחה. לגבי איתמר, הואיל ובמפגש מצאת שהוא בחור נחמד ( כידוע לך השתתפותי נמנע ע"י אדון אחר עם כובע באיקון ולא נמצא איזה אנדי רודיק שימחא
) אז כנראה שיש משמעות לתמונה שצולמה בפיסגות האנדים והכי פשוט לשאול את פי הנער .
אתה עוד חייב לי תשובה איך הגיע האיקון של אינטר למדף השמנצס שלך ?
אפרופו עורכי דינים, מה דעתך על ריפוד גיל הזהב של יגאל ארנון ?
-
מזל טוב גם מצוות למטייל!אין לי רבע מושג בעניין ארנון.ולענין אוסף השמונצס, אני לא מפעיל שום דמיון יצירתי. יש עוד כמה חברים שדומים לפסלים של בודהה ואיין לי שום סיבה לגלות להם את זה, שמא יעלבו אפילו מסתם הומור.
בינתיים קבל שניים מהם.
-
מזל טוב גם מצוות למטייל!נתחיל עם העיניין החשוב, במדף האמצעי בצד ימין ממש האיקון של אינטר.
בנושא הריפוד קבל קישור.