ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ליטוף טיגרסים בתאילנד

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    10
    18
    7895
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nigger10
      nigger10 נערך לאחרונה על ידי

מישהו יודע איפה יש חוץ מקנצ'נבורי?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מיכל_ל3
        מיכל_ל3 נערך לאחרונה על ידי

ליטוף טיגרסים בתאילנד
        שלום
        יש גם באזור צאנג מאי
        הנמרים נמצאים בכלובים מכניסים אותך לכלוב לזמן קצוב
        הנמרים שם נראים מטופלים טוב.
        נכון לאוקטובר שנה 2008
        20 דקות עם בוגרים כ500 באט
        כ20 דקות עם צעירים כ500 באט
        15 דקות עם הקטנטנים כ600 באט
        מוכנסים מספר מוגבל של אנשים בכל סבב
        הילדות מאוד נהנו
        • nigger10
          nigger10 נערך לאחרונה על ידי

ליטוף טיגרסים בתאילנד
          את יודעת אם זה חלק מהטיול לצפון המאורגן שעושים? טאנה או רדבריק?
          • gargamel1
            gargamel1 נערך לאחרונה על ידי

ליטוף טיגרסים בתאילנד
            הם אכן נראים מטופלים טוב. מסוממים עד העצם...

וזאת הסיבה שטיגריס, על אף היותו מן השורה הראשונה של החיות הטורפות, לא קופץ עלייך.. אלא יושב בשאנטי ונותן לך ללטף אותו...

אני ראיתי את זה כהתעללות. צער בעלי חיים. קשה לראות את זה בצורה אחרת.
            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • מיכל_ל3

ליטוף טיגרסים בתאילנד
              אני חושבת שלא
              אנחנו עשינו את זה באופן עצמאי עם נהג שהביא אותנו לשם.
              • מיכל_ל3

ליטוף טיגרסים בתאילנד
                לגבי זה שהם מסוממים נראה לי שאתה צודק, אבל אחרי שראיתי אותם במקומח נוספים, לא היתי בקנצנבורי נראה לי שהתנאים שם יחסית טובים.
                • גל "כוכב הצפון - תאילנד"
                  גל "כוכב הצפון - תאילנד" נערך לאחרונה על ידי

בטיול של ה-PEAK יש אפשרות להגיע לטירת הנמרים.
                  אמנם זה מצריך תיאום מוקדם,ושינוי המסלול-אבל זה אפשרי,
                  כמו כן עוד שינוים במסלול אפשריים.
                  • קש כפית
                    קש כפית נערך לאחרונה על ידי

אני אוהבת נמרים ואריות ובכלל
                    בעלי חיים בטרוף אבל לדעתי אסור לנו לשתף פעולה עם הדבר הזה
                    של ביקור הנמרים כיוון שהם מסוממים
                    אני נגד זה, כואב לי שבני אדם עושים בבעלי חיים כרצונם לשם השעשוע
                    אני אוהבת נמרים ולא הלכתי ולא אלך ללטף נמרים מסוממים

מקווה שגם אתם לא, איזה עונג זה נותן? עדיף ללטף חתול ולהבין שזה
                    כמו נמר אבל קטן.
                    • נדב הרגיל
                      נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

נקודה למחשבה -
                      האדם שיצליח ללטף נמר או טיגריס בטבע הוא כנראה סוג של מוגלי ילד הג'ונגל מודל 2009.
                      הרבה אנשים שמגיעים כל יום ללטף טיגריסים ונמרים, וכשחיות הטרף המדהימות הללו בקושי מרימות את הראש כתגובה, אז זה כנראה אומר שהם עברו "טיפול" מסוג כלשהו.

ניסיתי, ואני עדיין מנסה, לברר האם מנזר הטיגריסים שליד קנצ'נבורי הוא מקום של התעללות, או שהוא מקום שבו, לפי מה שהם אומרים, הטיגריסים מקבלים טיפול נאות על מנת לחזור לטבע. כלומר, בעצם הם הוצלו.
                      עד עכשיו קראתי כתבות וראיתי תכניות חלוקות בדעה בנושא.
                      • קש כפית
                        קש כפית נערך לאחרונה על ידי

עד כמה שידוע לי
                        טיפול נאות והכנה לחזרה לטבע לא כולל סימום בעל החיים
                        בכל תוכנית טבע שרואים את משפחת הנמרים גם כאשר הם מטופלים
                        זה לא כולל שימוש בסמים, לא מנסים להפוך את החייה הזו לשפן
                        נמר זה נמר זה נמר
                        והוא מה שהוא, לא חייה של פינת ליטוף בגן ילדים וככה זה צריך להיות
                        גם אני הייתי רוצה ללטף נמר, בעצם הייתי רוצה לגדל בסלון שלי נמר או אריה קטן
                        אבל בשום אופן לא בעל חיים שמסממים אותו בשביל שאנשים יוכלו ללטף אותו
                        לא ככה?
                        • נדב הרגיל
                          נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

בוודאי, את צודקת.
                          ובדיוק בגלל זה רשמתי שמי שמצליח ללטף נמר או טיגריס כאילו היה חית המחמד שלו, אז כנראה שבעלי החיים הללו עברו "טיפול" לפני.
                          ישנם מקומות בעולם אשר תכליתם הוא למצוא בעלי חיים, טיגריסים ונמרים במקרה הזה, אשר האמהות שלהם נטשו אותם וכו' ולהביא אתם לבגרות ולשחרר אותם לטבע.
                          כמובן שתהליך זה אינו כולל סימום הטיגריסים על מנת שהמוני תיירים יוכלו ללטף אותם.
                          • y y y
                            y y y נערך לאחרונה על ידי

בוודאי, את צודקת.
                            ראיתי על זה לא מזמן תוכנית בטלויזיה (לא הישראלית), הנמרים האלו מסוממים עד העצם ועוברים התעללויות נוראיות. יותר מזה- מכיוון שהנמרים מסוממים אין להם שום יכולת או רצון להתרבות ולכן יש מצד המקומות האלו דרישה מתמדת לגורי נמרים צעירים הנחטפים מהטבע, כמובן תוך הריגת אימם שבה אין צורך. אחרי ה"שימושים הרפואיים" הסינים, חוות הנמרים האלו הן הגורם המרכזי להכחדתם של הנמרים בטבע בדרום מזרח אסיה.

בשנה שעברה היתה פעולה גדולה משולבת של כמה ארגוני הגנת בעלי חיים בינלאומיים שבמהלכה הוחרמו כ-200 נמרים ממקדש הנמרים בקנצ'בורי במטרה להעבירם לחוות השבה (לטבע כבר אי אפשר להשיבם, לפחות אפשר לתת להם למות בשקט), אבל למרבה הצער כמות כסף גדולה שהועברה למשטרה התאילנדית הביאה ל"העלמותם" של הנמרים והופעתם מחדש לאחר כמה שבועות בחזרה במקדש.

ולזאת שאמרה ש"הילדות מאוד נהנו"- מי יתן שגם את הילדות שלך ילטפו ככה, וסליחה על הבוטות.

עדיף שתישארו בארץ ותהרגו אחד את השני על הכביש או בדקירות במועדון מאשר שתסעו לתאילנד ותשמידו את החיות המסכנות האלו.
                            • טלי מאילת
                              טלי מאילת נערך לאחרונה על ידי

ליטוף נמרים -רק במיטה....
                              את הנמר שלי אני רוצה ללטף רק אצלי במיטה, כל שאר הנמרים, נראה לי, שצריכים להיות במקום הטבעי שלהם, וזה לא בפינת ליטוף כשהם מסוממים.
                              קש כפית צודקת לחלוטין, כשרוצים להכין חיה חזרה לטבע זה ממש לא על ידי סימום קבוע שלה. זו התעללות לשמה, ואני לא מוכנה לחוות את החוויה הזו בביקורי בתאילנד(שיהיה בעוד יום וחצי) Laughing
                              וירון, אמנם התבטאת קצת בחריפות אך הכוונה ברורה ואני מסכימה איתך. Smile
                              • Eytanin
                                Eytanin נערך לאחרונה על ידי

וי וי וי- איזו הגזמה !
                                נראה לי מעט מוזר לטעון ש200 נמרים הוחרמו'
                                ככל הידוע מעולם לא היו במנזר יותר מ26 נמרים בכל זמן נתון.
                                ומכוון שכך, גם שאר הדברים שנכבו על ידך 'חשודים' שאינם מבוססים.
                                למשל: מהי "התעללות נוראית"? אונסים אותם? מכסם להם את הראש בשק ומדמים מצב של טביעה?
                                גם שטויות מתקבלות בפורום בברכה. אבל בורות והתעייה?
                                בספק
                                • y y y

צודק, אכן הגזמה
                                  לחטוף נמר מהטבע תוך הריגת אימו, להכניס אותו לכלוב כ"כ צר שבו אין לו יכולת אפילו להסתובב, להוציא אותו רק בשביל שתיירים ילטפו אותו וגם זה כשהוא קשור לשרשרת ברזל כבדה ושבדרך ה"מטפל" מרביץ לו עם מקל (כי הוא כ"כ מסומם שבלי כמה דחיפות הוא לא יזוז מטר) זה ממש לא התעללות, צודק! הגזמתי, מצטער. לא רק שזאת לא התעללות, זה בדיוק ההיפך- הרי ידוע שבטבע הנמרים חיים מסוממים בתוך כלובי ברזל צרים שהם בונים לעצמם ומרביצים אחד לשני עם מקלות, ומחפשים חיות יער אחרות על מנת שילטפו אותם, רק עם השרשראות ברזל הם עוד לא ממש הצליחו להסתדר שם בטבע.

תגיד, באמת אין לך את השני תאי מוח הנדרשים בשביל להבין שהדבר הזה זה התעללות נוראית בבעלי חיים? לאיזה "הוכחה" אתה מחכה? שהנמר יכתוב ספר זכרונות? שיחפור מנהרה לברוח?

אני ממש יכול לדמיין את הערסיאדה שהולכת שם כשמביאים את הנמרים- "ממוש, צלם את הנמר, תראה איזה חמוד הוא, ממש כמו חתול, איזה מתוק".

ושוב, מצטער על כל האגרסיות, אבל לדעתי מי שמשתף פעולה עם התעללות כזאת בבעלי חיים הוא חלאת המין האנושי, דעה אישית.
                                  • טלי מאילת
                                    טלי מאילת נערך לאחרונה על ידי

וי וי וי- איזו הגזמה !
                                    התכוונת להטעייה? שרק לא נהיה בורים Smile
                                    • y y y

הנה עוד כמה שטויות, בורות והתעיות (הטעות במקור)
                                      הנה עוד כמה שטויות, אבל הפעם לא שלי אלה של ארגון (הידוע בבורותו ובהתעייתו)CARE FOR THE WILD. מקווה שתצליח להתגבר על העובדה שמדובר במסמך של שני עמודים, ועוד באינגליזית, ותבין על מה מדובר.

לא, לא אונסים שם את הנמרים, למרות שבהתחשב בהתנהגות הכללית של התיירים בתאילנד, כפי שעולה גם מהדיון הזה, כנראה שגם זה לא היה מרתיע (מה שטוב עם ילדות בנות 13 טוב גם עם נמרים.....)
                                      • בורות והתעיה
                                      • aiyakurz
                                        aiyakurz נערך לאחרונה על ידי

druged or not, it's not there nature...
                                        i don'y know about the movie they had made about the tigers,
                                        but i met one of the girls who worked there and was very upset about the roomers that they drug them...
                                        i did have a long discussion with her about changing there natural way of life while "saving" them from being killed and extinct. they are now kittens more than tigers, mining they are not free willd any longer, with or without drugs...
                                        • 1 / 1
                                        • פוסט ראשון
                                          פוסט אחרון