מפת האטרקציות יער השחור
-
Dear Anigma , קבלי תיקון
Dear Anigma, עכשיו כשאת שואלת אותי ברחל ביתי הקטנה... אני ניזכרת..
The Action-Park in Titisee isn´t valid for Card User during August.
At the Campground in Freiburg (No. 33) the Card isn´t valid from 10.07. - 16.08.09 for example.
Sorry I forgot this to tell you.
Please notice that the attractions can have different opening times.
We wish you a very nice stay in the Black Forest and much fun with the SchwarzwaldCard!
kind regards,
Jessica Dyballa
Schwarzwald Tourismus GmbH
Hauptgeschäftsstelle Freiburg
Ludwigstraße 23
D - 79104 Freiburg
Tel.: 0761 - 89 646 - 75, Fax: 0761 - 89 646 - 70
email:
http://www.schwarzwald-tourismus.info
מבולבלים ? מה היא עוד לא זוכרת....
-
רגע, רגע!יש גירסה אנגלית מקוצרת למיטב זכרוני.
אבל!!! מניסיון אני עובדת (תמיד) מול הגרמנית
מצאתי יותר מפעם אחת הבדלים בינהן (הגרמני מעודכן יותר).
לא יכולה להסביר מה זה קובץ PDF , כנסי לאתר שלהם, ותעתיקי למחשב שלך את הקובץ של המידע על הכרטיס וההטבות השונות(להלן קובץ PDF) ואז תדפיסי לכם(או תפתחי כל פעם את המחשב לראות אותו עליו).
-
בענין כרטיס היער השחורשימו לב כשאתם מחשבים אם שוה לכם לקנות את הכרטיס.
המחירים של האתרים שמוצגים בברושור של כרטיס היער השחור הם המחיר הרגיל למבוגר.
בכל אטרקציה יש מחיר מיוחד לילדים ובד"כ מחיר משפחתי, כך שסכום החיסכון שמוצג כביכול הוא לא נכון.
בקשר לפארק החבלים שלא תקף באוגוסט. יש פארק חבלים אחר, שנכלל גם הוא בכרטיס היער השחור ונראה על פניו לא פחות טוב. יש לו אפילו יתרונות מסוימים למי שיש לו ילדים יותר קטנים (או לנמוכים כמוני), מכיוון שמיגבלת הגובה היחידה שלו היא 1.40 (1.30 עם מבוגר) וגם יש לו מן מסלול לפעוטות כדי שלא ישתעממו ויקנאו (בחינם).
צרפתי לכם לינק.
אני אישית לאחר חישובים רבים הגעתי למסקנה שבכלל לא שוה לי להתעסק עם הכרטיס הזה. כדי שיצא לי איזה שהוא חיסכון ממנו אני צריכה לרכז בימים האלה את האתרים היקרים יותר (שלא בהכרח מתאימים לי לצרוף גיאוגרפית) וגם אז החיסכון יוצא לי משהו כמו 27 יורו לכולנו ועוד לכו תדעו אם כל ההגבלות שהם שוכחים להגיד, אולי אני אקנה את הכרטיס ואגלה שקניתי סתם, כי אטרקציה כלשהי תהיה לא תקיפה ובסוף אני אשלם כפול.
-
בענין כרטיס היער השחור
סליחה על ההתפרצות לשירשור, אנחנו גם יוצאים ליער השחור ביולי, התקשרנו עם שגרירות גרמניה בישראל והם הואילו ברוב טובם לשלוח אלינו את חוברת האטרקציות של היער השחור ועוד חוברות, מפות, עלונים וכו'.
טל' קצר לשגרירות ,( הם מאוד מאוד נחמדים ואדיבים) ותקבלו מה שתבקשו.
כל טוב ובילוי נעים לכל המטיילים.
-
בענין כרטיס היער השחורמאוד יעזור אם תפרסמו את הטלפון של השגרירות
-
בענין כרטיס היער השחורמה היינו עושים ללא הגוגל?פרטים על שגרירות גרמניה:
http://www.countries.co.il/germany/embassy.html
ישבתי אתמול בשעות המאוחרות וכתבתי בפירוט את הפעילויות שעברנו ממש בכיף ,בלי לרוץ,לפי מסלול הנסיעה.לצערי הייתי מאוד עייפה ובטעות סגרתי את ההודעה במקום להקטין
.אנסה לשחזר בקצרה.
ספרון שבא יחד עם הכרטיס כתוב בגרמנית
בלבד.
היו לנו שני קטעים לא נחמדים עם בקשות לתרגום.נכנסנו לאחד החנויות וביקשנו שיקראו לנו מה כתוב מתחת הפעילות,וסתם התחמקו,אמרו שזה משהוא קטן ולא שווה,וחבל לסוע.בפועל פשוט לא רצו לעזור כי תכננו שנשאר עצלהם.לא ויתרנו, סמנו את הכתובת על הGPS ונסענו לבדוק(ק"מ בודדים).כרטיס היער השחור ,חוץ מפעילויות הידועות מראש ומתוכננות ע' המטייל, מאפשר להחסף לפעילויות נוספות הנמצאות במסלול ממילא.לא צריך לרוץ,לצוד אותם.נכון,לא לכולם מתאים.וזה בסדר גמור.רוב הפעילויות לא גדולות ולא מצריכות זמן רב.בחלק מהם אפשר להשתתף בערב.
ומה הספקנו אנו? "הספקנו" לא מילה מתאימה,כי לא ניסינו לרדוף את האטרקציות בגלל הכרטיס. לפי סדר שבספרון:
אקווריום בקונסטאנץ-11.95 יורו לאדם(לא כתוב כמה לילד)
מרחצאות בדנווילר 20.60 מחיר ל 2 ערבים
שייט בטיטיסי 9.00
רכבל 6.50
טריברג 2.00
וופל בלגי-מנוחה נהדרת 11.40
מוזיאון הפתוח 6.00
בית קפה למנוחה, מולו 5.00 קפה+עוגה
בית ניפוח הזכוכית 2.00
קפה ועוגה בטיטיסי 9.00
מערב בדרץ לאגם 3.50
בחישוב מהיר יוצא 87 יורו,עלות הכרטיסהיתה 28 יורו ליום.לאדם.ללא פארק אירופה.אולי לא מתאים לכולם.לא נורא.לטייל צריך בכיף,שום דבר לא חובה ממש.לנו היה כדאי ונעים,
אמה
-
לערבה ולשאר מבקרי היער השחורקובץ PDF הוא סוג של קובץ להצגת מידע בדומה לפורמט וורד.היתרון שניתן לשלב בו תמונות ולבצע בו עוד מספר פעולות הידידותיות למשתמש.
היתרון לכותב הוא שניתן "לנעול" את הקובץ וכך אי אפשר להעתיק קטעים ממנו ו/או לבצע בו עריכה = כל הזכויות שמורות!!!
ואחרי כל ההקדמה הנה משהו מ 2008 :
http://img2.tapuz.co.il/forums/1_117160221.pdf
שמתי לב מרפרוף ראשוני שיש מספר אתרים שניתן לבקר בהם מחוץ למסגרת שלושת הימים - בעמ' 7 הפרוט.
בכל מקרה אנסה לחפש משהו מ 2009 מאוחר יותר.
(בפורום המתחרה ניתן לצרף קבצים להודעה....)
הג'מוס -
בענין כרטיס היער השחורבוקר טוב,
נעמי,מציעה לך לבחון שוב את כדאיות רכישת הכרטיס.
בקיץ 2006 עלות הכניסה לפארק אירופה ולפארק החבלים (שבזמנו היה כלול בכרטיס)כמעט החזירו את ההשקעה.
כל השאר-שייט בטיטיזי בסירה הגדולה+שיט בסירת פדלים+טרמפולינה+עוגת היער השחור,המוזיאון הפתוח בגוטאך,מוזיאון השעונים,הקלאבקאר ועוד..היו אקסטרא
בחישוב שערכתי "ניצלנו" כמעט פי 2 מעלות הכרטיס וללא ריצה מטורפת,
טוב ,גם לא ממש בשאנטי ביומיים הללו.
נטע
-
הבטחתי ולכן אקייםהנה גם הברושור...
בסוף בגללכם במקום לנסוע מזרחה אסע מערבה מהדרך הרומנטית...
תהנו
הג'מוס
http://www.camping-kirchzarten.de/clips/news_pdf/news_pdf_22 .pdf
-
לערבה ולשאר מבקרי היער השחורג'מוס!
תודה על הסבלנות, ועל ההסבר הענייני.
החכמתי!
ערבה. -
לערבה ולשאר מבקרי היער השחורגימוס, אתה גדול!!!
עכשיו הכול יהיה ברור לכולם.
מערבה מדרך הרומנטית לא פחות יפה
.
תרצה וודאי להשאיר את האזור לטיול עם הילדודס.
אז תשאר הפעם בתכנון המקורי
לא יודעת עד איפה תכננתה להגיע בדרך הרומנטית,אנו למשל אהבנו מאוד את וירצבורג,למרות היותה עיר גדולה.הארמונות,גנים,קטדרלה,רזידנ ציה-מדהים.ולחשוב שהעיר כמעט נהרסה כליל.היא עד היום בבניה מתמדת.נכנסנו במקרה עם קבוצה של פנסיונרים גרמנים למוזיאון העיר,בבית העיריה ההרוס,והקשבנו להסברים.היה מעניין לראות את התגובות והתמונות של העיר ההרוסה.הקבוצה היתה בגיליי ההורים שלנו, שעברו את המלחמה והשואה על בשרם.לראות את ההלם שלהם בעיניים להגיד בלב "לא מספיק".סתם תפסנו יום נקמה
.אהבנו מאוד ונהינו מאוד .כבר מצפה לתמונות שלך.
אמה
-
ובקיץ 2008 האקשן פורסט לא כובד בחופשה מביהס -
לערבה ולשאר מבקרי היער השחורלהלן הקובץ העדכני ביותר לגבי כרטיס היער השחור.
הורדתי אותו אתמול.
מכיל גם את המפה והאתרים.
אופס... באמת אי אפשר לעלות קובץ PDF
טוב, אז להלן האתר שבו מופיע קובץ ה-PDF.
תיכנסו ותקליקו על הקישור לברושור.
http://www.blackforest-tourism.com/schwarzwaldcard/schwarzwa ldcard
-
בענין כרטיס היער השחורכתובת
דניאל פריש 3, תל אביב
טלפון
+(972)-3-6931313
פקס