התלבטות לגבי פארק שעשועים
-
שלום,
אנחנו זוג ( 27 ו- 24) מתכננים טיול לאירופה בסוף אפריל. כרגע היעדים המובילים הם בריסל בשילוב הולנד והיעד השני הוא צפון איטליה באזור האגמים.
כנראה ששההכרעה תיפול על טיבו של פארק שעשעוים ז"א התלבטות בין האפטלינג לגארדהלנד?
מי יכול להמליץ איזה פארק מבין השניים הוא השווה יותר מבחינת המתקנים, האווירה, כזה שמתאים יותר למבוגרים ופחות לילדים וכד...
תודה... -
התלבטות לגבי פארק שעשועיםדה אפטלינג "ילדותי" יותר בשני לא הייתי אך נשמע לי עדיף.
רונן -
התלבטות לגבי פארק שעשועיםאם אתם מעדיפים מתקני אקסטרים העדיפות היא לווליבי ולאו דוקא להפטלינג.
אנחנו עד כה היינו ב 3 פארקים: הפטלינג, גארדלנד ואירופה פארק ומבחינת כולנו אירופה פארק לקח ובגדול. -
התלבטות לגבי פארק שעשועיםבגרדה לנד לא היינו. דוקא האפטלינג מקסים לדעתי למבוגרים. יש בו המון קסם והרגשה של להיות בתוך אגדה, שמבוגרים אולי יעריכו יותר מילדים. -
התלבטות לגבי פארק שעשועיםאם המוטיבציה זה פרקי שעשועים אז תשנו את התוכנית לגרמניה -מלכת גני השעשועים שהמוביל בינהם הוא פארק אירופה ועוד אחרים שניתן למצא בהמלצות למטייל במטיילציק (ביקרתי באפטלינג,ביורו דיסני -פארק אירופה לוקח בגדול) -
התלבטות לגבי פארק שעשועיםיש פארק של וואליבי בהולנד (וגם בבלגיה).
אם אתם חובבי רכבות הרים, הוא יותר מוצלח מגארדהלנד.
באפטלינג לא היינו. -
התלבטות לגבי פארק שעשועיםאבי, שלום.
היינו בשניהם בשנתיים האחרונות (באפטלינג ובגראדה לנד)!
בין שניהם, אפטלינג לוקח, בלי קשר לגיל.. (התייעצתי עכשיו עם "קשישה" בת 40, מתבגר בן 13 ועם עצמי "קשיש מתבגר בן 41 פלוס..
). שלושתנו בדעה אחת והיא שללא קשר לגיל המבלים בפארק, אפטלינג יותר כייפי ומהנה וקסום בכל גיל שלא תהיו.
עם זאת, התעלמת משני פרמטרים:
1.אם אתם בעניין של פארק שבמהותו הוא פארק אקסטרים, אתם באמת לא ממש במקומות המתאימים.. אם כי בשניהם יש רכבות הרים, מתקני מים ועוד. כנסו לשני אתרי האינטרנט שלהם וצפו באטרקציות ותשוו .. שוב, שניהם כייפים ומהנים ושוים בהחלט, אפטלינג לוקח בנקודות..
2. בכל זאת, יש הבדל בין צפון איטליה להולנד ויש הבדל במזג האוויר בסוף אפריל ובכלל, מה עוד בא לכם לעשות? לבקר באמסטרדם הכייפית והשמחה או בוונציה הקסומה והרומנטית? לטייל בין האגמים ובהרי הדולומיטים או בין כפרי דייגים וערים הולנדיות??
בכל זאת, בפארק שעשועים תבלו יום או יומיים ומה עם יתר הימים, מה בא לכם יותר??? לדעתי, יש עוד שיקולים שכדאי לכם לקחת בחשבון חוץ מהפארק..
אורן
-
התלבטות לגבי פארק שעשועיםשלום אבי,
דווקא כזוג, ובמידה שאתם חובבי "אקסטרים" הייתי שוקלת טיול לברצלונה עם נסיעה לפארק פורט אוונטורה. ברצלונה נפלאה לטיול כזוג- המון בארים, מסעדות, חיי לילה עם המון צעירים ברחובות.
פארק פורט אוונטורה - גם ביחס לאפטלינג וגם ביחס לגארדה-לנד - יותר "אקסטרימי" - הילדים שלי שהם חובבי אקסטרים (צניחה חופשית וכד'...) נהנו שם מאד - יותר מאשר באפטלינג/גארדהלנד/יורודיסני.
אני חושבת שכך תוכלו לשלב טיול בעיר יפה וגם פארק.
בנוסף- מזג האויר בברצלונה באפריל יותר נעים מאשר בהולנד או צפון איטליה.
תהנו!
-
התלבטות לגבי פארק שעשועיםהיי,
בגרדהלנד לא הייתי. הייתי לפני שנים בפארק אירופה, בזוג אחרי הצבא, דווקא הוא לא זכור כמדהים. אני מניחה שהשתנה. אבל, הייתי 3 פעמים עם הילדים (שהיו בגילאים שונים) באפטלינג ומוכנה לחזור אליו מיד... לדעתי פארק קסום, יפה וחוויתי. נכון שלא פארק עם המתקנים האקסטרימים ביותר, אבל הוא באמת פארק מהאגדות.
לגבי ברצלונה - לא הייתי בפארק, אבל זו באמת עיר נהדרת...
תהנו!
נילי -
התלבטות לגבי פארק שעשועיםאם אתם מחפשים פארק ממש מעולה תמצאו אותו דווקא באנגליה (לא לונדון). הפארק הוא אולטון טאוורס.
מצורף לינק. -
התלבטות לגבי פארק שעשועים