ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שייט באגמי תון וברינץ

פורום טיולי משפחות
    6
    29
    6084
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • זיוה
      זיוה נערך לאחרונה על ידי

לא מצליחה לפענח חלק מאפשרויות השייט באגמי תון וברינץ ודווקא את אלה שאני רוצה Crying or Very Sad .

מעניין אותי במיוחד שייט בשעות הערב ללא ארוחה. איפה לוח הזמנים?ובעיקר - האם כרטיס ההלף פייר נותן הנחה בשייט הזה? לא אכפת לי גם שייט עם ארוחה, אבל נראה לי שכרטיסים ההנחה השונים לא תקפים שם בגלל הארוחה.

מישהו יכול להסיר את הערפל? למסור מידע על מחיר אפילו מהזיכרון? אני רוצה לקבל מושג.

טריקו, אתה היית האחרון, נדמה לי, מהפורום, ששט בערב באגם ברינץ. אני אפילו זוכרת את הפזמון ששרת שם עם הילדים בעיירה המנומנמת בסוף השייט. מחכה במיוחד להבהרות מצדך.

הנה הקישור, אם זה עשוי לעזור למישהו:
      http://www.interlaken.ch/erlebnisse/sommer/berge-seen/thuner -und-brienzersee-schifffahrt.html?L=3
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

שייט באגמי תון וברינץ
        מזיכרון בלבד.
        בימי שני-השיט בחצי מחיר מברינץ (כלומר נקודת יציאה ברינץ)
        שווה בדיקה.
        • Trico
          Trico נערך לאחרונה על ידי

שייט באגמי תון וברינץ
          הי זיוה
          אנו שטנו בבריאנץ , כרטיס ההנחה תקף כמו בכל הרכבלים . מבוגר חצי מחיר ילד חינם (עם כרטיס הילד )
          הארוחה לא ממש קשורה , בסירה יש "מסעדה" רוצים אוכלים לא רוצים לא אוכלים ההתיחסות היא כמו לכל מסעדה אחרת .
          טיפ ! : שימו לב איך חוזרים לנק ההתחלה (בד"כ רכבת ) ומהוא לוח הזמנים חזרה שלא תתיבשו אי שם . Smile
          אני לא זוכר את הלו"ז המדוייק (הלינק באתר לא עובד אני אחפש אולי יש לי ברושור ) בכל מקרה בספטמבר השיט האחרון היה בסביבות 17-18 לערך ( יציאה מבריאנץ)
          IMGP5459.JPG IMGP5470.JPG
          IMGP5459.JPG(גודל:12.76KB)IMGP5470.JPG(גודל:16.57KB)

IMGP5459.JPGIMGP5470.JPG
          • Trico

שייט באגמי תון וברינץ
            מצאתי את הפרוספקטים עבורך ! בערב אנסה להעלות אותם בפורום .
            • זיוה
              זיוה נערך לאחרונה על ידי

שייט באגמי תון וברינץ

תודה טריקו וגם יונית. אני אזכור לשאול על יום שני. מה שחשוב לי שיש הנחה להלף פייר. מעניין אותי סדר הגודל של מחיר, לא חייבת לדעת על האגורה.

טריקו, אם אני לא טועה הספקתם לשוט בערב שלאחר הטיטליס? ואפילו בלו"ז של הסתיו. אני מניחה שבקיץ אפשר לשוט גם בסביבות 19.00 ואולי אפילו יותר מאוחר.

חוץ מזה, אולי אני ממהרת וכשתתחיל עונת הקיץ יהיו יותר פרטים באתר. הם כותבים שעונת 2009 נפתחת ה-10.4. אבל אם יש "אוצר" בפרוספקטים, זה יהיה נחמד.
              • נירית
                נירית נערך לאחרונה על ידי

שייט באגמי תון וברינץ
                היי זיוה,
                בלי להתעמק יותר מדי (רק קצת בשבילך.. Very Happy ) ראיתי שהנחת יום שני עדיין תקפה, ולפי הבנתי לא רק מבריאנץ.
                כמו כן יש הנחת חצי מחיר. לא ראיתי באמת האם הארוחה כלולה בחצי המחיר, ונדמה לי שלא. בכל מקרה לפי הלוז, השיט המאוחר ביותר ב6 או 6 וחצי בערב, מברניאנץ /תון.
                השיט היה מהנה ביותר, אנחנו שילבנו עם ביקור במפלי גייסבאך, לדעתי שווה, בייחוד אם יש קצת זמן וחשק להליכה קלה.

ועד שטריקו ישוב, את יכולה להוריד את הברושורים ישירות מהאתר.
                : Laughing

http://www.bls.ch/e/schifffahrt/fahrplan-preise.php

חג פורים שמח לכולם!
                • Trico

שייט באגמי תון וברינץ
                  אכן עשינו את טיטליס ושיט באותו יום אבל אל תשכחי שאנו לנו 4 דק מבריאנץ.
                  זיוה שימי לב את מתעלמת מהחזרה !!!!!!!!! אם תשוטו בריאנץ-אינטרלקן בערב לא תוכלו לחזור בשיט וממליץ לך בחום לבדוק תזמוני רכבת חזרה !!!
                  מחירים :(ספטמבר 2008)
                  brienz-niederried מחיר מלא 15 פרנק(7.5 פרק לאחר הנחה )
                  niederried-brienz חזרה ברכבת מחיר מלא 4.80 פרנק ( 2.40 פרנק לאחר הנחה)
                  ילדים עם כרטיס הנחה לא משלמים על השיט וגם לא על הרכבת חזרה .

זה מה שקורה לילדים על רציף הרכבת שלא מתזמנים את החזרה Very Happy

niederried.JPG
                  niederried.JPG(גודל:8.60KB)

niederried.JPG
                  • נירית

שייט באגמי תון וברינץ
                    היי טריקו גם לך,
                    מתחת ללוז הסירות, יש גם לוז רכבת. הראשונה (לאחר הגעת השיט) יוצאת אחרי כמה דקות לאחר הירידה מסירה. אחר כך כל חצי שעה. לא נראה לי נורא ...

לדעתי, דווקא יותר נחמד לחזור ברכבת ולגוון, אבל זו דעתי כמובן...
                    • Trico

שייט באגמי תון וברינץ
                      הי נירית
                      לא הסתכלתי בלו"ז רק ציינתי שכדאי לתת את הדעת על זה . אנו התייבשנו כשעה . אולי אם עושים את כל השיט עד אינטרלקן הרכבת חזרה זמינה יותר Smile
                      • זיוה
                        זיוה נערך לאחרונה על ידי

שייט באגמי תון וברינץ

הי,

נירית, יש לך קצת חופש. איזה יופי Smile

תודה לשניכם. אני אפתח את המידע מהקישור בהמשך. לדעתי הסתכלתי עליו והתאכזבתי שהשיט של הערב הוא לא ממש בערב. קיוויתי שאפשר לשוט בסביבות 19.00, נניח. זה קצת מגביל. חשבתי שאולי אני לא מבינה Laughing

טריקו, אני לא מתעלמת מהחזרה. קראתי את עצותיך בקפידה, תהיה בטוח. אני בהחלט אבדוק את נושא הרכבת. אפשר לשאול דרך איזה נקודות באגם עובר השייט לניידריד?

נירית, מה זה אומר שירדתם במפלי גייסבך? אפשר לרדת ולעלות על אחת מהספינות הבאות? אם כך, צריך לצאת עוד יותר מוקדם אפילו, ממש לקחת בחשבון חתיכת יום.

• נירית

אכן הלוז המופיע שם הוא מאינטרלקן/בריאנץ
                          ותראה איך הכל יחסי ובעיני המסתכל. Shocked

לנו (גם כשטיילנו עם הבן) שעה זה לא נורא ועברה מהר מאד...

המשך יום נעים וחג שמח!
                          • Trico

שייט באגמי תון וברינץ -זיוה

ללא שם.bmp
                            ללא שם.bmp(גודל:86.19KB)

• נירית

שייט באגמי תון וברינץ
                              כן, לביקור במפלים צריך להקדיש זמן. יורדים בתחנת giessbach (משהו כמו 10-15 דקות מברינץ), ואפשר לעלות ברגל (לקח לנו כחצי שעה) או בפוניקולר, עד המלון והמפלים עצמם. יש כמה שבילים באזור, והמפלים בהחלט מרשימים ומומלצים בעיני.
                              באותו יום ירדנו לסיבוב קצר גם בעיירה הנחמדה iseltwald (נראתה לנו הכי מענינת באזור). לא חובה, למרות שהיא פחות תיירותית מאינטרלאקן או ברינץ עצמה. אני לא אוהבת לשוט סתם בשביל השיט, אלא תמיד משלבת עם טיולים בדרך. אבל תמיד היה לי זמן..
                              את המפה של האגמים אפשר לראות גם ברשת

http://www.bls.ch/images/content/schifffahrt/fahrplan-karte- gross.jpg

מפלי גייסבאך:

http://www.planetware.com/switzerland/giessbach-falls-ch-be- gf.htm
                              • הגר
                                הגר נערך לאחרונה על ידי

שייט באגמי תון וברינץ
                                שלום לכולם,

הנה כמה הבהרות:

1. במידה והשיט הוא הענין המרכזי קחי בחשבון שאם את לוקחת את השיט מבריאנץ לכיוון מפלי גיזבאך מדובר בשיט קצר יחסית.
                                2. כשמגיעים לרציף בגיזבך אפשר לבחור לעלות ברגל (בעליה תלולה יחסית) או לעלות בפוניקולור בנסיעה שלוקחת דקות מספר בלבד. הפוניקולור מגיע כפי שנירית כבר צינה עד לבית המלון ולתצפית על המפלים. יש אפשרות להמשיך ולעלות רגלית ביער (בעליה לא קלה כלל וכלל) כדי להתקרב יותר למפלים עצמו מה שגזול זמן נוסף.

בדיעבד מאחר ולמפלים ניתן להגיע ברכב וזה גם חוסך את על העליות דוקא למפלים לא הייתי בוחרת להגיע בשיט (שבמילא אינו חוויתי במיוחד) וזאת כדי לא להיות תלויה בזמני השיט שיכולים לגזול ממך זמן לדברים אחרים.

המשך יום נעים, הגר.
                                • Trico

שייט באגמי תון וברינץ
                                  המלון המפורסם היה 7 דק מהצימר שלנו והגענו אליו בנסיעה .
                                  מצ"ב תמונת המלון מהספינה וקצה המפלים
                                  IMGP5466.JPG IMGP5467.JPG
                                  IMGP5466.JPG(גודל:13.96KB)IMGP5467.JPG(גודל:17.41KB)

IMGP5466.JPGIMGP5467.JPG
                                  • זיוה
                                    זיוה נערך לאחרונה על ידי

שייט באגמי תון וברינץ

אחרי קריאת כל מה שכתבתם והצצה בקישור הראשון שנירית העלתה (באמת תודה, זה לא מה שהגעתי אליו בעצמי. הייתי צריכה את העזרה הזאת), ההצעה שנראית לי הכי מפתה היא "Lazy Monday". דוז פואה ליונית על הרעיון.
                                    נירית, קחי בחשבון שהטיולים שלך בדרך כלל ארוכים למדי. בשילוב הצרכים והמגבלות, אני רוצה שייט לא יקר שלא ישתה יום שלם, מקסימום איזה מן שליש יום כזה, התרגעות ופינוק בקומת הגג הפתוחה לאחר יום הליכה. עוד אחזור ואעיין באפשרויות יותר לעומק.

ואפרופו קומת הגג הפתוחה:
                                    אני מבינה שבשביל התענוג הזה אני צריכה לקנות כרטיסים למחלקה ראשונה. הבנתי נכון? אם כן, בעניין הזה לא אתקמצן, רק רוצה להבין.

תודה לכולם.
                                    • הגר
                                      הגר נערך לאחרונה על ידי

שייט באגמי תון וברינץ
                                      משהו לחשוב עליו -

מה שחסר לאירופאים לא תמיד חסר לנו; תקני כרטיסים יקרים יותר של מחלקה ראשונה ואז תמצאי את עצמך בקומת גג חשופה לשמש הקופחת, לא בטוחה שזה כזה צ'ופר Smile
                                      • תמי
                                        תמי נערך לאחרונה על ידי

שייט באגמי תון וברינץ
                                        ואני שוב מוצאת את עצמי בתור מעלה את אזהרת השעמום...
                                        שייט של שליש יום נראה לי די משעמם... אחרי כמה זמן ממצים את הרעיון, ואין חידושים.
                                        אנחנו שטנו על האגם, באופן די ספונטני (התאמנו את עצמנו ללוח הזמנים ושטנו למערת הנטיפים) אבל זה לא היה לדעתי יותר משעה.
                                        • זיוה
                                          זיוה נערך לאחרונה על ידי

שייט באגמי תון וברינץ

בעצם, אני בכלל לא בטוחה עכשיו במה שאמרתי. ה"לייזי מנדיי" מתאים דווקא לסגנון של נירית, לקחת את הזמן, לעלות ולרדת איפה שרוצים, במחיר סביר. אם נרצה משהו קצר וזול, האופציה של טריקו מתאימה יותר. טוב, יש חומר למחשבה. נצטרך לחשוב ולהחליט.

הגר, שייט בשמש קופחת בכלל לא קוסם לי, כמו גם שייט בגשם שוטף. לדעתי - רק במזג אוויר נעים. אם למישהו יש תובנה נוספת, אשמח לשמוע. אני מודה שההשראה שלי היא מקומת הגג הפתוחה בשייט על הסיין, אבל אולי אין דימיון ואין השוואה.

ביי,
                                          זיוה
                                          • Trico

שייט באגמי תון וברינץ
                                            כשאני חושב על דברי הגר .............. השייט חביב אבל בוא נשאר בפרופורציה - עשית בטוח שייט דומה בטיולך בעבר הסירות הם לא ספינת האהבה האגם לא ענק ( אחרת הוא היה ימה ולא אגם Smile ). לא הייתי "מסובב" את הטיול בעבור השייט , יהיה לכם "חורים" בתכנון או שסיימתם אתר אחר מוקדם יותר אז בספונטניות שוטו .
                                            חוצמזה במזג האוויר הנאה תעלו לפסגות ואל תשוטו .
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון