ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה ללה.

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    6
    4140
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ravitpf
      ravitpf נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני טסה להודו ביולי ואני רוצה מדאלי לקחת טיסה ישירה ללה. השאלה היא האם עדיף לקנות מחברת נסיעות פה בארץ את הכרטיס או מחברה הודית ואיך אני יוצרת קשר עם חברת נסיעות מקומית? האם מישהו מכיר סוכן נסיעות טוב? חוץ מצ'ארלי !!

ועוד דבר מהודו אני טסה לתאילנד. אותה הדילמה כרטיס טיסה לקנות כבר מהארץ או דרך חברת נסיעות הודית מה יותר משתלם??

תודה מראש רווית.
      • hgfh
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • KH30
        KH30 נערך לאחרונה על ידי

תשובה

טיסות ללה- בטח ביולי יש להזמין מראש.
        האם כבר חשבת על איך את יורדת משם?
        זו ירידה של 48 שעות לא קלות כלל!
        ולכן אם את ממש בעניין תזמיני גם חזור לדלהי...

מצ"ב לינק לעניין זה מתוך הפורום:

http://www.lametayel.co.il/1001tips/tip.asp?id=45267

מעבר לכך- תיכנסי לאתרים של חברות שטסות כמו: ג'ט/אייר אינדיה וכו'
        ותוכלי לראות מחירים ומועדים.

לעניין טיסות לתאילנד- תיכנסי לחברות כמו אייר אינדיה וכו ראי מה ההבדלים במחיר, לעניות דעתי אין סיבה להזמין מהארץ ובטח שלא מראש מכיוון שבטיול הדברים משתנים בטח ובטח הזמנים- יש המון טיסות מדלהי לתאילנד כל יום, עדיך בחברה הודית כי אז המחיר יותר זול, בנוסף אם תמריאי מכלכותה אז המחיר נחתך בחצי.

דרך צלחה.

לינקים לחברות תעופה בהודו-
        1. http://www.makemytrip.com/flights/?CMP=MSN&attrib=Jan/23 4x60_CPC/Widget_fltlp

2. http://www.spicejet.com/

3. http://book.goindigo.in/skylights/cgi-bin/skylights.cgi

4. אייר אינדיה- טיסה לתאילנד-
        http://home.airindia.in/SBCMS/AIHome.aspx
        • ravitpf

תשובה
          קודם כל תודה , וכל הכבוד על המהירות...

הייתי כבר בצפון הודו רק שהפעם במקום לעלות אני רוצה לרדת.
          אז כן מלה עדיף מיניבוס מאשר גי'פ(נוראי). יש עצירת לילה בדרך עד מנאלי. משם לקינור וספיטי למרות שספיטי הבנתי נורא דומה ללה.
          אתה יודע אם אפשר לצאת אליהם רק ממנאלי או אפשר מלה?
          עמק פרווטי.. רישיקש , פושקר..
          ואז תאילנד.

(אם יש לך מקומות שלא ציינתי ושווה להיות שמה אשמח להמלצות...בייחוד לתאילנד..)

לכלכתה אמרו לי שלמרות המחירים הזולים דיי מסוכן שמה ועדיף שלא.
          אז יופי לא ידעתי שיש מדאלי ישירות לבנקוק .אתה יודע בערך מחירים..?

אמ שאלה חשובה: אם אני טסה מהארץ להודו , ומתאילנד לארץ עדיף לקנות כרטיס לכיון אחד להודו ומתאילנד פשוט אחרכך לקנות בחזרה לארץ?

תודה מראש.
          רווית
          • ykustiner
            ykustiner נערך לאחרונה על ידי

תשובה
            שלום רווית

מניסיון שלי אפשר למצוא בהודו כרטיסים לטיסה ללה ולא חייבים להזמין מהארץ גם המחירים יותר זולים שם. כמו כל דבר בהודו רק צריך להתמקח.
            לגבי ירידה לספיטי וקינור למרות שלא הייתי שם הבנתי שבאוטובוס חזרה מלה למנאלי יורדים באיזה כפר אני לא זוכר איך קוראים לו אבל נדמה לי שזה איפה שעוצרים לישון בלילה ומשם אפשר לרדת לספיתי וקינור בלי לרדת קודם למנאלי.
            • KH30
              KH30 נערך לאחרונה על ידי

תשובה

1. כמו שצוין פה, ניתן לרדת באמצע מלה למנאלי לעמק סיפיטי, אבל אם את לבד זה לא מומלץ ורוב הסיכויים שתמצאי אנשים שיעשו איתך את הדרך בגי'פ ממנאלי ולא באוטובוסים מלה (כי את לא רוצה לרדת בגיפ מלה..)
              אני הייתי פשוט מגיע ללה ואולי אף בטיסה מתעניין עם אנשים האם הם מתכוונים לרדת דרך סיפיטי, המון תיירים כן עשוים זאת, ובכל אופן בהודו כמו שאת יודעת מספיק להעלות בגרמן בייקרי רעיון והוא מתפתח למסע שלא תכננת בכלל...(:

תאילנד?- המסלול הידוע של כולם איים וצפון- לדעתי אחרי הצפון של הודו , צפון תאילנד זה ממוסחר ודי ישעמם אותך.
              שימי לב למועדי הפולמון בקופאנגן אם את בעניין.
              לפני הפולמון- מחירים של מלונות בשמיים והאי עמוס מאודד.
              בתאילנד את תתפנקי על כל הנסיעות הקשות של הודו...

המחירים לטיסות דלהי-בנקוק הם סביב 12000-18000 רופי.

אני טסתי לפני שנתיים עם אייר אינדיה - היה סבבה במחיר של קרוב ל 13 אלף רופי.
              המלצתי היא - אל תזמיני מראש טיסה לבנקוק, כאשר תראי שאת בערך שבוע או יותר הולכת להגיע לדלהי חזרה, אז או שתיכנסי לאינטרנט ותראי מחירים ומועדים (לא ממליץ סתם יגזול לך זמן) או שפשוט תקחי מהארץ (אינטרנט) את הטלפונים נגיד של 2 החברות שכיום הם הכי זולות ותתקשרי לחברה מכל מקום בהודו- שירות מצוין , אנגלית כמובן וכך תוכלי לתכנן את ההגעה שלך לדלהי לפי הטיסה, מה שכן הם ישמרו לך מקום בטיסה עד 3 ימים לפני הטיסה כדי שתגיעי למשרדים הראשיים שלהם בדלהי ותשלמי להם, באינטרנט לדעתי זה כרטיס מיידי-תשלום באשראי.
              בכל אופן כמו בכל טיסה בינלאומית את צריכה לוודא שאת רשומה ולאשרר טיסה יומיים קודם.

אני לא ממליץ על קניית כרטיס מתאילנד לישראל- עדיף להזמין כרטיס שהנחיתה בו היא בהודו והחזרה מבנקוק.
              רק שימי לב שלא יקחו לך על שינוי מועד טיסה (חזור) כסף נוסף.

אגב ממה שעולה עדיין לא קנית כרטיס טיסה לדלהי-בנקוק, אני ממליץ לך לבדוק זאת מהר כי ביולי מתחילה עונת הטיולים, מעבר לכך חזרה מבנקוק בזמני החגים תהיה יותר עמוסה.

תבלי!

תודה מראש
              • ravitpf

תשובה
                תודה על כל הטיפים!!!

אני יודעת מניסיוני שהכל בדרך כלל מתנהל אחרת ממה שמתכננים, אבל חשוב לדעת בערך מה הכיוון...

ושוב תודה ...עזרתם לי המון.
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון