ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פארקים בבלגיה

פורום טיולי משפחות
    5
    9
    5435
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yulia_va
      yulia_va נערך לאחרונה על ידי

שלום,
      איזה פארק הכי מומלץ לילדה בת 10 בבלגיה: Plopsaland, Walibi - Six Flagsאו Boudewijnpark
      או הכי כדאי לנסוע להולנד להאפטלינג.
      תודה
      יוליה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נילי ר
        נילי ר נערך לאחרונה על ידי

פארקים בבלגיה
        היי יוליה,

דעתי האישית - אפטלינג. בשניים האחרים לא הייתי, כך שהדיעה משוחדת לחלוטין... בכדי לא להשמע ממש ממש לא אובייקטיבית, מצרפת קישור לדיון עם דעות שונות... Smile (גוללי עד למטה, יש שם קישורים לדיונים נוספים)

תהנו!

נילי
        • דיון על פארקים
        • זיוה
          זיוה נערך לאחרונה על ידי

פארקים בבלגיה

אני חושבת שצריך להפריד: פארק אפטלינג הוא מיוחד ומלא קסם, והביקור בו הוא לא רק ביקור בלונה-פארק אלא הרבה מעבר לכך. כשמטיילים בבלגיה הנסיעה לאפטלינג בדרך כלל ארוכה, תלוי מאיפה באים, אבל זו אפשרות. אנחנו עשינו את זה. אם אתם חושבים שתגיעו בעתיד הקרוב להולנד, אולי שווה לשמור אותו להולנד.
          לא היינו בפארקים אחרים, אבל נדמה לי ששניים מאלה שמנית (לא ווילבי) הם פארקים מקורים או מקורים בחלקם, ואני מנחשת שלכן גם מוגבלים בגדלם. אולי יונית תרחיב בנושא.
          נדמה לי שילדה בת 10 יכולה כבר ליהנות גם מווליבי, אבל צריך לשאול את בוגרי ווליבי לדורותיהם. למיטב זכרוני, יש אפילו פארק אחד נוסף בבלגיה, לצורך הבלבול, לא רחוק מאנטוורפן. השמות כבר פורחים לי מהראש, ויש גם משהו בארדנים, בטח קטן בהשוואה לווליבי. אפשר לבלות בפארק אחד משמעותי ובעוד אחד קטן שמשתלב במסלול טיול, והבילוי בו לא ממלא יום מלא.
          • מיכל א
            מיכל א נערך לאחרונה על ידי

פארקים בבלגיה
            ווליבי הוא לא פארק קטן, ולא מקורה. הוא פארק שעשועים רגיל.

צמוד לפארק הרגיל יש גם פארק מים של וואליבי, והוא אכן מקורה.

אנחנו היינו בווליבי הולנד עם בן 9 שנהנה מאד מהפארק והמתקנים שבו.

ב- Boudewijnpark יש מופע דולפינים. יכול להיות מאד מתאים לילדה בת 10.

שלושתם נראים נחמדים. כדאי ללכת לזה שהכי מתאים למסלול שלכם.
            • yulia_va

פארקים בבלגיה
              אנחנו רוצים להיות שבוע באזור הנט ועד ימיים שלושה בבריסל.נשארו לנו 3-4 ימיים( אנו נוסעים לשבועיים) .אנו מתלבטים האם לנסוע להולנד והאפטלינג או יותר כדאי ארדנים וWALIBI.
              יוליה
              • זיוה
                זיוה נערך לאחרונה על ידי

פארקים בבלגיה

יוליה שלום,

האם את מתכוונת ל-Gent?

אם כן, יש סיבה ספציפית להחלטה להיות דווקא שם שבוע, וכתוספת - עוד שלושה ימים תמימים בבריסל? אם אין סיבה מאוד מיוחדת (ביקור משפחה, נסיבות של עבודה, זכרונות ילדות או השד יודע מה) - אין הצדקה, לדעתי, להקדיש עשרה ימים מהחופשה שלכם, רק לערי פלנדריה. אני מאמינה שיש שם מה לעשות ויש מה לראות: ערים מפוארות, מוזיאונים, הרבה פארקים, אטרקציות לילדים בחוף ואולי גם במרכז בלגיה. אבל שתיים עד שלוש ערים יפות זה מספיק ומעל לראש בשביל הילדים, ואת האטרקציות אנחנו אף פעם לא פוקדים עד האחרונה שבהן.

אני חושבת שהחלוקה צריכה להיות: כמה ימים עד שבוע (שבוע זה טוב, כי קל יותר לשכור בית לשבוע) בארדנים, שלשה עד ארבעה לילות בגנט (או חנט) ושלושה עד ארבעה לילות באזור אנטוורפן, כנקודת מוצא לאפטלינג (קרוב מאוד לשם), ואפילו לדרום מזרח הולנד (אזור מאסטריכט). לחלופין - מנקודה שתהיה קצת צפונית לבריסל - תוכלו לשכור בית לשבוע נוסף ולהגיע לבריסל, לברוג', לגנט, לאפטלינג ולרוב המקומות שתכננת במקור.

אפשר גם לכווץ ולבנות מסלול לשתי המדינות בשבועיים. הוא יהיה קצת יותר לחוץ ועם יותר החלטות קשות על ויתורים, אבל רבים עושים את זה.

בעניין הפארקים: אני ציינתי שכוונתי בפארקים מקורים אינה לווליבי. אבל באמת, היות שבודווין פארק הוא גם עם דולפינים וחיות אחרות - הוא אינו בר השוואה לאחרים. יש גם ווליבי אחד בבלגיה עם גן חיות. לא הייתי בכל אלה. אני רק מציינת שתלוי מה רוצים ולא מה יותר טוב.
                • yulia_va

פארקים בבלגיה
                  הרעיון היה ללון בגנט ומשמה לנסוע לכל הערים בסביבה כי היא נמצאת באמצע בין ברוג', גנט ואנטוורפן
                  יוליה
                  • זיוה
                    זיוה נערך לאחרונה על ידי

פארקים בבלגיה

אבל עשית חשבון מה תעשו שבוע שלם באזור גנט ועוד שלושה ימים באזור בריסל? מבחינה נופית האזור הזה משעמם, עד כמה שאני התרשמתי (הייתי שם די מעט). הערים אכן יפות.
                    אני אומרת לך שוב - אני בטוחה שאפשר למצוא מה לעשות, אבל אנחנו הרי רוצים חופשה מגוונת ואטרקטיבית. אם כבר החלטתם להקדיש זמן משמעותי לבלגיה, למה שלא תכירו את חלקיה השונים? היא הרי לא כזו גדולה. דווקא משפחות בדרך כלל מבלות יותר בארדנים ופחות בערים, ואולי אתם רוצים דגשים אחרים, זה לגיטימי. אבל תנסי לבדוק מה יש בארדנים. אני חושבת שחבל להחמיץ.
                    • mikeli
                      mikeli נערך לאחרונה על ידי

פארקים בבלגיה
                      ממליצה מאוד על בובילנד ליד אנטוורפן,לונה פארק מקסים
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון