ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קרוז בדרום אמריקה בין סנטיאגו לבואנוס אייריס

פורום דרום אמריקה
    10
    38
    9869
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • radler46
      radler46 נערך לאחרונה על ידי

ביקור קצר בסנטיאגו
      לעופר שלום

ודבר נוסף,
      מהן האפשרויות לנסוע מואלפאריסו לסנטיאגו (עם מטען של מזוודות ותיקים)? מהי הנוחה ביותר? מהי התדירות? היכן תחנת היציאה?

רמי אדלר
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עפר23
        עפר23 נערך לאחרונה על ידי

ביקור קצר בסנטיאגו
        היי רמי,
        תקל על עצמך וקח במזומן רק דולרים. בצ'ילה ובארגנטינה תוכל להמיר רק את הסכומים שייראה לך שתזדקק להם בצ'יינג' או בנק, חבל לשלם בארץ עמלת המרה נוספת. במלון שים לב לפטור ממע"מ (IVA) גם על תשלום באשראי וגם על מזומן.
        אנחנו הזמנו מיניבוס מסנטיאגו לולפראיסו ב USD150 (היינו 8 נוסעים ולפחות 16 מזוודות), אבל יש תחבורה ציבורית מסודרת לפחות אחת לשעה בין הערים, האוטובוסים נוחים ולוקחים גם מטען.
        עפר
        • radler46

ביקור קצר בסנטיאגו
          לעופר,

תודה.

שאלה קצת יותר מורכבת אולי...
          סיורי החוף המאורגנים ע"י חברת הספנות, נראים לי יקרים.
          האם לדעתך יהיו סיורים פרטיים המאורגנים מקומית (מונית, ואן+ נהג, וכו')במקומות העגינה, ואם יש, האם אני מניח נכון שהם יהיו זולים משמעותית? אני לא מתכוון לסיורים בערים כגון בואנוס איירס או מונטוידיאו אלא סיורים במקומות כמו מדרין, שייט בביגל, פאנטה אראנס וכו, ובקיצור כל סיורי הנופים ושמורות הטבע.

רמי אדלר

• nitush
            nitush נערך לאחרונה על ידי

סיורי החוף...
            רמי רמי,
            זהו נושא לדיון מעמיק...
            אני דנה ודשה בנושא כבר חודשים רבים.
            בכל מקרה, בכל חוף כנראה יש טוריסט טקסי שמחכה בשמחה להעלות נושאים במחירים זולים משמעותית מהאניה ולהראות להם את הסביבה הקרובה,
            אבל...
            תלוי לאן בדיוק אתה רוצה לנסוע.
            שיט בתעלת ביגל, שיט לאי מגדלנה וכד', אי אפשר לעשות במונית...
            זאת ועוד, שהנהגים בד"כ אינם דוברי אנגלית.

לגבי פורטו מדרין, אני ביררתי עם 2 סוכנויות מקומיות, האחת הציעה לי סיור לפונטה טומבה ב-140$, כשמחיר האניה הוא 160$. תזכור כי אם תאחר מהסיור עם האניה, סביר להניח שיחכו לך, וכן מציעים לך ארוחה בסיור.
            בסוכנות השניה היו כנים ומיתים איתי, ואמרו לי שעדיף לקחת את הסיור מהאניה, כי סיור פרטי יהיה מסובך לוגיסטית ולא יותר זול.
            בסופו של דבר בפורטו מדירן הזמנתי סיור לחצי האי ולדז, דרך האניה.

מישהי אחרת שחזרה לפני כשבועים אמרה שבחרה לעשות באופן עצמאי את הסיור בפורטו מונט, ושכרה מונית, נסעה למפלים ולהר אוסורנו. המונית עלתה 200$, היו עוד כמה תשלומים נלווים (אני לא זוכרת, אולי כניסה לשמורה?), ובקיצור, הסיורים הללו מהאניה עלו 125-150 בהתאם לסיור, שוב, כללו ארוחה, והיא אמרה שלא היה שווה את ההפרש.

בקיצור, המסקנה שלי היא שהכל תלוי במה אתה רוצה לראות.
            אני הזמנתי סיורים לכל היעדים למעט פונטה דל אסטה (וכאן אם מישהו רצה להמליץ מה לעשות, המלצותיו תתקבלנה בברכה)ולמעט מונטוידאו, שם יש לי קרוב משפחה.

שוב אני כותבת לך ארוכות. אם תרצה לדבר, צור עמי קשר.
            אבנית
            • radler46

סיורי החוף...
              לאבנית שלום,

קודם כל תודה על האינפורמציה.

הייתי רוצה להבהיר מספר ענינים :

1 ) כשאת מביאה דוגמא שבררת לגבי נסיעה במונית, הרי במונית נכנסים בין 3-4 נוסעים, ולעומת זאת המחיר באניה הוא עבור נוסע, אזי גם לפי הדוגמא הזאת זה עדיין הרבה יותר זול (200+ דולר במונית, לעומת 120*3 או 120*4דולר), אלא שאולי לא הבנתי נכון.

2 אודה לך אם תוכלי לפרט יותר איזה סיורים הזמנת? (הרי באתר של האניה מוצעים כ 60 סיורים... )

3 )אם היית מפטפטת קצת בספרדית האם היית משנה את החלטותייך לגבי הסיורים או חלקם ?

בברכה,

רמי אדלר
              • עפר23
                עפר23 נערך לאחרונה על ידי

סיורי החוף...
                ערב טוב רמי,
                אין פה שחור ולבן, אבל אתה צודק : אם אתה מבין ספרדית לא תהייה מניעה מטיול במונית/מיניבוס כי המחיר מתחלק על מספר נוסעים. בשיחות בטלפון כבר פירטתי: אתם כנראה עוגנים בפונטה דל אסטה, אבל אנחנו שעגנו במונטוידאו שכרנו מונית ב USD250, בפוארטו צ'קבוקו שילמנו למיניבוס של 11 נוסעים סכום נמוך לנסיעה לקוייקה, בסטנלי שילמנו USD20 לנסיעה לחוף הפינגווינים ג'יפסי ביץ'. בפונטה ארנס שכרנו רכב לנהיגה עצמית USD150. אבל מלבדי כולם דוברי ספרדית, וכמובן שיש לקחת בחשבון שהטיול המאורגן מותאם לדוברי השפות השונות. בנושא של כניסה לאתרי טבע, הסכומים נמוכים במיוחד ולא זה צריך להיות השיקול.
                מצטער שבילבלתי אותך,ההחלטה לא פשוטה. תוכל ליצור איתי קשר למייל לבירור של הרגע האחרון.
                עפר
                • nitush

סיורי החוף-תשובות ופירוט
                  היי,
                  אז ככה,
                  אם הייתי דוברת ספרדית וכן מכירה את האזור (למשל מבקרת בו בפעם השניה), וכן יודעת שאחזור בקרוב, אז הייתי מזמינה מונית.
                  אבל מאחר ואיני אף אחד מהאמור לעיל, וחשוב לי לראות מקומות ספציים (היי-לייטים נקרא להם), אני מעדיפה את הסיורים של האניה.גם לפי הבנתי לטיל לבד בדרום אמריקה זה לא כמו לסייר לבד בקאריבים.
                  זאת ועוד, שאני ביררתי מחירים עבור זוג, כך ש200-230$ באופן עצמאי לעומת 250-300$ דרך האניה, כשהכל מסודר לי, אני יודעת שלא אאחר חזרה (כבר נכחתי בסיטואציות של מאחרים שנשארו בחוף והאניה הפליגה אל עבר האופק בלעדיהם), וכולל כל הכניסות, הדרכות וארוהה, ההפרש לא נראה לי דרמטי.

ואלו הסיורים שהזמנתי, כולל המחירים:
                  הזמנו את סיורי החוף הבאים:

1. פורטו מונט – סיור שכולל הליכה רגלית למיטיבי לכת וביקור במפלי פטרוויו :
                  Puerto Montt, Chile
                  11:00 AM
                  Solitario Hike & Petrohue Falls
                  Total Cost *: 298.00 USD
                  Guaranteed Language: English

2. פונטו ארנס: שיט לאי מגדלנה (חבל רק שמדובר בשיט במעבורת של שעתים לכל כיוון.
                  Punta Arenas, Chile
                  07:45 AM
                  Magdalena Island Natural Penguin Reserve
                  Total Cost *: 336.00 USD

3. אושאיה – סיור בן שני חלקים, החלק הראשון כולל שיט בתעלת ביגל ובו מבקרים סביב אי הציפורים ואי ובו מושבת כלבי ים, והחלק השני כולל טיול בפארק .
                  Ushuaia, Argentina
                  10:30 AM
                  Beagle Chnnel Navigation & National Park
                  Total Cost *: 290.00 USD
                  Amount in USD : 290.00 USD

4. פורטו מדרין – סיור לחצי האי ולדז.
                  Puerto Madryn, Argentina
                  09:00 AM
                  Peninsula Valdes

Total Cost *: 300.00 USD

דרך אגב, זו אינה חתונה קתולית, וייתכן שבאניה אשנה את דעתי, אחליף סיורים או שאבטל.

האי מגדלנה נבחר בזכות המלצה ל עופר ובנו, ודי הכתיב את שאר הטיול, כי כמו שאני ראיתי את זה - צריך להחליט איפה רואים את הפינגווינים ואיפה רואים את כלבי הים, ושאר הטיול מסתדר סביבם...

רמי, אל תשכח להביא משקפת.
                  כמה ימים תהיה בבואנוס? מה אתה מתכנן שם?

עופר, יום, יש מלצות לגבי פונטה דל איסטה? האם זה חוף של שנירקול? האם לנסוע לראות את המלון הלבן עם גלרית האמנות (שכחתי את שמו)? מה המרחק.
                  • שושי
                    שושי נערך לאחרונה על ידי

עופר
                    היי עופר, בקשר למה שאמרת על הנחה ממע"ם, ידעתי שקיים בצ'ילה, אבל האם בארגנטינה גם?
                    • radler46

סיורי החוף-תשובות ופירוט
                      היי NITUSH,

תודה על התשובה המפורטת.

1 ) יתכן שאכן יש הבדל בין סיורים בקאריביים (שם בד"כ עשיתי עצמי)לבין סיורים בדרום אמריקה, אינני יודע, נראה במקום.

2 )סקרתי את הטיולים שהזמנת ונראה לי שעשית בחירה יוצאת מן הכלל. יופי. (משום מה הטיול לאי מגדלנה לא מוצע בקרוז שלנו, אולי בגלל מזג אויר או עונה?. אגב קראתי גם שאפשר לבטל לפני ניציאה, כך שכנראה אין בעיה. אני לא החלטי עדיין ונראה שאמתין עד שאהיה שם.

3)אנחנו נהיה בבואנוס בין 8-12 לאפריל, ונתאכסן במלון בל אייר.עדיין לא בניתי תכנית לשם אבל ברור לי שנעשה את האתרים הרגילים, מחוץ להתענגות, כך אני מקווה, על האוכל שם. כמוכן נראה לי שנלך גם למופע טנגו, אבל אני מחפש מקום שלא יהיה "מלכודת תיירים"

4) גם אני הזמנתי בתחילה את מלון אלקאלה בואלפאראיסו אבל מצאתי את מלון בסטווסטרן בוניה דל מאר שנראה לי יותר טוב באותו מחיר והחלפתי.

5) מתי אתם יוצאים ?

רמי אדלר
                      • nitush

סיורי החוף-תשובות ופירוט
                        הי,
                        אנחנו יוצאים עוד 3 ימים!!!
                        איזהכיף!!!
                        אניממשמצפה בכיליון עינים.
                        כבר הטיול די סגור לי בראש, חוץ משלושת היים הראשונים..חח...
                        בסנטיאגו פשוט נטייל רגלית, וביום וחצי שאחרי, שיהיו בואלפראיס/ויניה דל מאר, נלך לאן שיקחו אותנו הרגלים כנראה. אם יש מקום שהוא must, אשמח לשמוע.
                        דרך אגב, שלחתי מייל לחברה שעופר נתן קישור אליה, שמארגנת סיורים, ושאתי אם אפשר להצטרף לטיול של ואלפראיסו/ויניה דל מאר ולהשאר שם, והם עוד לא החזירו לי תשובה.

במונטוידאו יש לי קרוב משפחה שמארגן לנו יול. אני מאד נרגשת לפגוש אותו כי לא פגשתי אותו בחיים.
                        בםונטה דל מאר, איני יודעת מה לעשות, ואף אחד לא עונה לי אם להביא משקפת ושנורקל או שאין צורך.

תגיד, רמי, הסיור לולדז מוצע אצלכם בקרוז? כי מישהו אמר לי שזו לא העונה עכשיו, ולכן אנימעט מתלבטת.

אנחנו בסוף הזמנו טיסה למפלים עלות של 300$לאדם, והזמנו את מלון שרתון בשמורה בעלות של 200$ לחדר, ונשהה שם יום וחצי, לילה אחד, ובבואנוס איירס שני לילות, שזה עוד יום וחצי.
                        קצת צפוף, אבל הזמן מוגבל.

ביי
                        אבנית
                        • radler46

סיורי החוף-תשובות ופירוט
                          לאבנית שלום,

באתר הר"מ ראיתי פרטים רבים על ולדז.העתקתי והדבקתי ללא עריכה את הקטע המפרט את העונות שבהן אפשר לראות את בעלי החיים שם וזה אולי יעזור לך להחליט עדיף לקרוא זאת כמובן במקור.

http://www.enjoy-patagonia.org/puerto-madryn-destinations-pu erto-madryn-peninsula-valdes.php

Fauna reserves
                          Istmo Carlos Ameghino.
                          Isla de los Pajaros.
                          Puerto Piramides.
                          Punta Delgada.
                          Punta Cantor.
                          Punta Norte.

Species that may be observed and viewing periods:
                          Whales: June through December. Recommendation: August or September.
                          Orcas: all year round. Better chances in March-April in Punta Norte; September in Caleta Valdes; April in Peninsula Valdes.
                          Dolphins: July through March.
                          Sea lions: all year round. Mating season: December through April.
                          Elephant seals: all year round. Recommendation: September and October. During the November - April period they are seen in large numbers, but they are inactive. From April through August they can be seen in isolated molting groups.
                          Penguins: September through March.
                          Sea birds: southern spring and summer.
                          Land birds: all year round.
                          Guanacos: all year round.
                          Maras (Patagonian hares): all year round. Recommendation: September through February.
                          Gray and red foxes: all year round. Recommendation: southern hemisphere summer.
                          Armadillos and piches: all year round.

רמי אדלר

• ninioaviva
                            ninioaviva נערך לאחרונה על ידי

לרמי
                            שלום רמי אלדר
                            אני אביבה ובעלי משה מעל גיל 60, מטיילים שנים רבות, בכל האופנים, מאורגנים, והרבה לבד. לאחרונה חזרנו משהות של 3 חודשים בארה"ב, טיול בקראוון. מחפשים שייט סובב אמריקה הדרומית, אם תוכל לעזור לנו "לבנות" את השייט. נשמח להעזר בידע ובנסיון הרב שצברת.

שבת שלום
                            אביבה
                            • שייט סובב אמריקה הדרומית
                            • hאורי
                              hאורי נערך לאחרונה על ידי

דילים לשיקולך.
                              לא מומחה לקרוזים אבל שים לב שאתה יכול לצאת בחודש הכי טוב קרי דצמבר בקרוז מליסבון לברזיל ועד סאן פאולו -במחיר לקשישים כמו טיסה.
                              לטייל בברזיל עד סאן פאולו
                              http://www.vacationstogo.com/fastdeal.cfm?deal=25692&dis p=101
                              מסאן פאולו יש איין ספור אפשרויות אחת מהן היא לדלג בטיסה לואלפריזו
                              ולקחת שייט חזרה לריו-כמו זה למשל.
                              http://www.vacationstogo.com/fastdeal.cfm?deal=11667
                              אם תזדרז תשיג את המחירים המדליקים האלו.
                              בתקוה שהלינקים עברו וגם בתקוה שמישהו מאלו שעשו בש/נה שעברה יכנסו ובעיקר יספרו על הטיולים מהאוניות ואיך ניתן לעשותם בזול יותר.
                              • fzamir
                                fzamir נערך לאחרונה על ידי

דילים לשיקולך.
                                שלום לכל מי שיכול לעזור!!!
                                אנו זוג שמתכנן לצאת לקרוז לדרום אמריקה בסביבות 1/2010 ומעונינים לקבל מידע מאנשים שכבר היו או מתעתדים להיות על אותו סוג קרוז.
                                ב-12/07 היינו בקרוז מדהים על האונייה הגדולה ביותר בעולם freedom of the seas של רויאל קריביאן במסלול הקריביים המערביים וחזרנו מלאי חוויות מאונייה מהממת זו ולכן היינו מאוד רוצים שגם הקרוז הזה יהיה באונייה דומה ל-freedom .
                                נשמח לקבל מידע בהקדם בכדי לתכנן את הטיול.
                                תודה זמיר פני
                                • אורית123
                                  אורית123 נערך לאחרונה על ידי

סיורי החוף-תשובות ופירוט
                                  שלום,
                                  אנחנו שתי בנות שנוסעות לטיול 3 שבועות לארגנטינה.
                                  זהו הטיול השני שלי לארגנטינה אך בפעם הקודמת לא הגעתי עד אושוואיה והפעם זוהי מטרתי.
                                  אשמח אם משהו יוכל לספר לי קצת יותר. שמעתי שיש הפלגות המגיעות לקרחונים, למושבות פינגווינים וכלבי ים וכו' .

בקיצור אשמח לשמוע הכללל

אורית
                                  • ג'קי
                                    ג'קי נערך לאחרונה על ידי

חיפשתי קרוז כזה ולא מצאתי
                                    אפשר לדעת כמה זה עולה ובאיזה אתר אפשר לקבל פרטים על קרוז כזה?
                                    • hאורי
                                      hאורי נערך לאחרונה על ידי

הרי לא טרחת ללחוץ על הלינקים למעלה וגם לחפש סתם בגוגל תחת הכותרת קרוז.לפחות תספר איך חיפשת ולא מצאת? השאלה כמה זה עולה דומה לשאלה כמה עולה טיסה.תלוי מתי בדקת, תלוי מתי הקרוז, תלוי של מי ,תלוי
                                      מתי שילמת וכן הלאה.קבל דוגמא אחת בלבד של לינק ותתחיל לגלוש ברשת
                                      ואל תבוא לכאן לבכות שאינך מוצא כי זה ברור שאתה לא5 אומר אמת.אם אתה באמת מתכון לנסוע בקרוז כזה יכול לשלם את זה ולא יודע למצוא לבד ברשת, הכי פשוט שתלך לסוכנות נסיעות ותקבל שם נתונים ואח'כ תבוא לכאן לא בשאלה כללית, אלה עם משהו ספציפי וממוקד.
                                      http://www.americasvacationcenter.com/Cruises/SearchResults. cfm?LengthList=7-9%2C10-14&DestList=South+America&Da teList=&SupplierList=&klid=-1&ShipList=&butt on.x=26&button.y=13&button=Submit
                                      • מואלפאריזו מאותו הלינק
                                      • ג'קי
                                        ג'קי נערך לאחרונה על ידי

לידיעתך כן חיפשתי באתרים של קרוזים ולא מצאתי.
                                        אתה יכול לדחוף את התשובה שלך אתה יודע לאן, ככה לא עונים!
                                        תודה רבה באמת
                                        • 1
                                        • 2
                                        • 2 / 2
                                        • פוסט ראשון
                                          פוסט אחרון