מחיר דלק ברומניה-עזרה
-
חברים שלום, האם ידוע למישהו מחיר בנזין וסולר בתחנות הדלק ברומניה?
אשמח לקבל גם לינק למחירי הדלק במדינות אירופה.
תודה על העזרה. -
מחיר דלק ברומניה-עזרהביקשת? קיבלת! ראה קישור ובתקווה שתסדדר עם הרומנית.
-
אילן זרקת אותו למים עמוקים בלי לדעת לשחות...
שלא יחשוב בטעות ש- motorina זה מנוע
תרגום [למרות שאני לא שחיין טוב ברומנית
:
1. Preturi minime** : Romania - מחיר מינימום ברומניה
2. Preturi minime** : Bucuresti - מחיר מינימום בבוקרשט
3. Benzina זה בנזין כמו שזה נשמע
4. Motorina זה סולר
5. GPL אני לא בטוח אבל משער כי זה נפט
בכותרת באדום זה סוג הדלק מתחת המחיר בליי ובתחתית שם חברת הדלק.
בלינק הבא אפשר לחפש מחירים ותחנות דלק ברחבי רומניה:
http://www.gazonline.ro/cautare_frm.php
נ.ב אילן אני משאיר לך את התרגום של הכוכבים
אתה שחיין טוב ממני בוגר וינגייט
-
GPL=גזבדרך כלל מכונה =LPG =Liquefied petroleum gas ,תערובת גזים (אפשר לומר גז בישול
) לתדלוק כלי רכב.
וכמובן מעודדים את השימוש כי זה דלק יותר נקי. -
אילן זרקת אותו למים עמוקים בלי לדעת לשחות...תודה לכל העוזרים,גם ללא ידיעת השפה אפשר להבין היטב את הטבלה! -
אילן זרקת אותו למים עמוקים בלי לדעת לשחות...היי דודו נשמה
נפלת בענין ה GPL.הדאצ'ה העתיקה של החבר שלך קורנל, נסעה על גז חסכוני ו"ידידות לסביבה" כ'כ ידידותי שמענין, מה היה קורה אם זה היה מתפוצץ לו בתוך הבאגאז'.-קבל בלונים של GPL על גג אוטובוס,רק אל תתחיל לדמיין את זה מתפוץ.
-
אילן זרקת אותו למים עמוקים בלי לדעת לשחות...שבוע טוב אורי! אני מבין שהכל סגור עם הכרוז אם מצאת זמן לקשקושים שלנו.
אתה בטוח שהמיכלים על גג האוטובוס הם מיכלי גז ולא מיכלי מים עבור הספרינקלרים שבאוטובוס ??
הי דודו! אתה רואה שרומנית היא שפה אינטואיטיבית ולא דורשת הסבר ?? בגלל זה כולם מרגישים נהדר ברומניה.
-
אילן זרקת אותו למים עמוקים בלי לדעת לשחות...היי אילן הכל עם הקרוז וסביבו סגור משולם ומבוטח.
להוציא 4-5 טיולים מקומיים שיוזמנו ברגע האחרון לפי מזג האויר.
מקוה שיהיה לי עוד שלג בצפון. -
תודה נירית ( - : -
אהלן אורי ...כן אני זוכר שלקורנל היה בלון ענק בתא המטען, איפה המזוודות שלכם היו על הברכיים
תראה לגבי פיצוצים כתוצאה מבלון גז זה דבר שרק המחשבה עליו מעבירה צמרמורת בגוף , כאחד שחובב ערוצי המדע/טבע כמו ערוץ 8 ונשיונל גאוגראפיק אני יודע היטב מהן ההשלכות לכך
לגבי האוטובוס זכורה לי התמונה הזו ממדינה באיזור הקווקאז אם אני לא טועה, והבלונים מעל זה לא במקרה שיירה שהיעד הסופי שלה הוא עזה
-
"הספרינקלרים שבאוטובוס" ( - : ....
אילן עכשיו הפלת אותי מהכיסא
איך לא חשבתי על זה , אני בכלל הלכתי על כיוון שיירת נשק לעזה
מזל שהמודיעין הישראלי לא חשב בטעות שאכן הם מיועדים לכך
לגבי השפה מלבד הבחור שצצ כאן לפני זמן מה בעניין החפארים באמת בשנים האחרונות ההפחדות לגבי נהיגה שפה ועוד לגבי רומניה ירדו פלאים.