-
היי
אני מחפש המלצה לגזייה לשימוש של בישול\חימום מים (בארץ)
התקציב עד כ150-200 ש"ח, אשמח ללינק למוצר.
כמה אמור לעלות מיכל גז ולכמה זמן הוא מספיק? -
גזיהבוקר טוב
ממליץ בחום על הגזייה הזו -
גזייה Go Nature Nano Power
עוצמתית אמינה וקלה ביותר. -
גזיהרציתי לציין שאני לא חייב שהגזיה תהיה קופקטית.
אם יש משהו שהוא לא קופקטי והוא יותר טוב אז זה גם בסדר... -
גזיהיש את הדגם Kovea Moonwalker אבל הוא לא זול - אך עוצמתי ביותר.... -
גזיהההבדל הוא משמעותי לבישול בתנאים של ארץ ישראל? -
גזיהקח את זו, פופולרית, במחיר סביר וטובה.
מצד שני ההמלצה הראשונה שניתנה לך היא באותו מחיר, קלה הרבה יותר ואולי טובה יותר למיגוון השימושים (גם העתידיים).
תבחר. -
גזיהמתנצל מראש שאני חופר, אני פשוט בור בנושא.
מקודם המליצו לי על Go Nature Nano Power, שהיא ניראת גזיה קטן חמודה, ועוצמתית.
מאידך המליצו לי על Kovea Moonwalker שזה יותר מסיבי, יותר עוצמתי, ויותר כבד פי כ2.
אני באמת לא ממש מבין מה עדיף לי לקחת לשימוש של חימום מים לתה, או להכנת פסטה\אורז וכו' על סיר ביתי בינוני.
המון תודה -
גזיהשתי הגזיות יעשו בגדול את אותה עבודה. גם אם יש הבדל בזמני הרתחה, בסופו של דבר מדובר בהבדלים קטנים, ההבדל המהותי הוא בגודל ובמשקל.
אולי היום זה לא משנה לך בשביל להרתיח תה באיזה מעיין, לא המשקל וגם לא הזמן (אז ייקח עוד חצי דקה, זה לא מה שישנה.)
אבל יכול להיות שבעתיד תרצה ללכת עם הגזיה לטיול ממושך שהציוד יהיה על הגב ואז הנושא של משקל והנפח יתפסו יותר משמעות, לכן לדעתי כדאי להעדיף גזיות קטנות וקומפקטיות.
אגב,אם תרצה באמת לבשל אורז אז אני מציע לבחון את יכולת השליטה על עצמת הלהבה והיכולת של הגזיה לפעול באש נמוכה, נק' קריטיות לבישול אורז. -
גזיהאתה צודק בנוגע למשקל, בגלל זה התערערתי ככה כשראיתי שKovea Moonwalker שוקל כ350 גרם.
זה המון.
בנוגע לשליטה על הלהבה, הריי בחנות לא יתנו לי להדליק את הגזיה לכן אני לא אדע במאה אחוז איזה שליטה יש לי על עוצמת הגז. -
גזיהרק אל תתערער.
אם 350 גר' מעיקים עלייך מבחינת משקל ובצדק, אז חסכת את ההתלבטות לא?
לגבי שליטה בלהבה, פשוט תשאל, תראה על הגזיה, תתעניין בחנות, תקרא עליה ביקורות ותגיע למסקנות. -
גזיההיי
הייתי אתמול בלמטייל וראיתי מספר דגמים.
שמתי עין על הדגם הזה http://totah.net/product.asp?productid=2434
וKovea Moonwalker.
על הדגם הראשון כתוב למיכל שסתום בלבד, רציתי לשאול מה הכוונה?
-
גזיהרציתי גם לשאול אם אתם מכירים את החנות הזאת "תותח", איך היא מבחינת שירות וכו'?
אני שואל מכיוון שהיא יותר זולה מלמטייל ויותר קרובה לביתי. -
גזיהדבר ראשון, הגזייה האחרונה שציינת ושמת את הלי נק שלה, היא זו שהייתי ממליץ לך לפי הדרישות שהצבת. ראש רחב נוח לבישול והרתחת מים, בהפרדה מהמיכל הראש לא גדול מדי ולא תופס יותר מדי מקום, ככה שלדעתי אתה מרוויח משני העולמות.
הגזייה השנייה שציינת, היא זו שאמרת שהיא כבדה לך מדי.
ל-KOVEA יש מספר גזיות, החברה עצמה מעולה, וכל בחירה מהמגוון שלהם תהיה טובה. -
גזיהרק לא הבנתי מה ההבדל כי בMoonwalker זה ראש מתברג ובגזיה השנייה זה שסתום? -
גזיהיש ראש שהוא מתברג - כלומר אפשר לפרק את המבער מהמיכל מתי שרוצים (זה חשוב מאוד מבחינת נוחות איכסון)...בדרך כלל מיכל יותר יקר.
האופ' השניה מיכל "מתנקב" לא ניתן לפרק אותו מהמבער לפני שהוא מסתיים לגמרי.
בגדול מדובר בשני סגנונות שונים שלא תינים לשימוש באות המבער - למעט מקרים שמשתמשים עם מתאם ! -
גזיהסליחה על החפירה.
בנוגע למיכל הגז.
250 גרם מצאתי ב 27 ו460 גרם ב39 שקל.
זה מחיר סביר או שאפשר להשיג ביותר בזול?
דבר שני ישנה אפשרות "להטעין" את הבלון גז בשביל לחסוך עלויות?
-כמו כן באיזה מקום מומלץ לשמור את המיכל גז?
-
גזיהלא ניתן "למלא" את המכלים הללו...
המכלים הם חד פעמים - בשני הגדלים.
המחיר בהחלט סביר