שאלה בנוגע לויזה C-1
-
לידידה שלי נודע שהיא כנראה לא תוכל לטוס לטייל איתי בארה"ב ומרכז אמריקה, בגלל שבשגרירות האמריקאית - דורשים עכשיו מינימום חצי שנה עבודה.
מי שאין לו הוכחות לחצי שנה עבודה, סיכוי גדול שלא יאושר לויזת תייר.
במידה וויתרנו על ארה"ב ואנחנו מעוניינים לטוס למרכז אמריקה לטייל,
נתקלתי בויזה מסוג C-1 שאם אני מבין נכון, מאפשר לעזות מעבר על אדמת ארה"ב בטיסה.
משהו מכיר את הויזה?
יכול לתת קצת פרטים על הוצאה שלה? -
שאלה בנוגע לויזה C-1מה באמת?
זה בסדר שהוצאתי ויזה לפני כמה חודשים למרות שאני לא עובדת חצי שנה?
אני עדיין יכולה להיכנס לארצות הברית נכון?
תודה -
שאלה בנוגע לויזה C-1ויזה C1 היא ויזת טרנזיט ואינה ויזה ביקור בארה"ב. ניתן להוציא אותה רק למי שעושה קונקשן בטיסה לארה"ב לטיסת המשך מחוץ לארה"ב וצריך לשהות עד מספר שעות בשדה התעופה.
למרכז אמריקה אפשר לטוס גם דרך אירופה, לא חייבים דווקא דרך ארה"ב. בכל מקרה, שווה לנסות להגיש בקשה לויזה לארה"ב. -
שאלה בנוגע לויזה C-1העניין עם החצי שנה הוא חדש ממה שהבנתי.. אם יש לך כבר ויזה אין לך בכלל מה לחשוב על זה
בנוגע לטרנזיט, יש לך מושג אין מוציאים אותה?
בנוסף, האם ניתן לעשות טיסת קישור בתוך ארה"ב איתה (ניו יורק-ל"א)? -
שאלה בנוגע לויזה C-1לא יותר פשוט לקחת את הטיסה הישירה של אלעל לסאו פאולו ? ולחסוך את כל הקטע הזה של הויזה ?
ושאלת על טיסה נ"י - ל"א ... ומה בלוס אנג'לס ? עוד קונקשיין ? -
אני חושש שויזה C1 לא קיימת יותרציטוט מתוך אתר שגרירות ארה"ב בישראל, המחלקה הקונסולרית (שאלות נפוצות):
"אני נוחת בארצות הברית רק לצורך חניית ביניים בדרכי לארץ אחרת. האם אני צריך ויזה?
כן. עליך להגיש בקשה לאשרה מסוג B1/B2 עסקים/תיירות."
אני מצרף קישור לדף.
אני מציע לך לבדוק עם השגרירות אם באמת ויזת C בוטלה.
לגבי חצי שנה עבודה.
אין דרישה מנדטורית לותק של חצי שנה בעבודה. הקונסול רוצה להיות בטוח שתחזרו לארץ בתום הביקור ולא תעבדו בארה"ב.
ותק בעבודה הוא חלק מקובל להוכחה, אבל אם יש אפשרות להראות קשר מספק לארץ ומקורות מימון מספקים אזי אפשר לותר על ותק של חצי שנה בעבודה.
כמובן שיש לכם אפשרות לטוס למרכז אמריקה בלי לעבור בארה"ב.
ויזה B1.B2 עולה 150$ ולסירוב יש משמעות בעתיד.
-
כנראה שויזה C קיימתעל פי אתר מחלקת המדינה האמריקאית ויזה C קיימת.
מהסתכלות בדרישות להוצאתה נראה שהן אותן דרישות כמו לויזה B, ואז השאלה היא האם יש טעם להוציא ויזה C במקום ויזה B. הטפסים זהים, התמונה זהה וגם עבורה צריך ראיון.
אולי במקרים מסוימים שבהם לא מאושרת ויזה B הם מוכנים להוציא ויזה C, אבל אני לא בטוח בזה.
-
ויזת C-1 קיימתמה שבוטל זה האפשרות לעשות טרנזיט בארה"ב ללא ויזה - משהו שהיה אפשרי בעבר.
למרות שבאתרים של הרשויות בארה"ב מצויינת ויזת C-1 כויזת טרנזיט, באתר של השגרירות בתל אביב היא מצויינת כויזה לצוותי אויר.
בכל מקרה, עפ"י האתר הויזה מאפשרת שהות של עד 29 יום בארה"ב וזה כולל גם טיסות פנים לפי מה שנשאל. האם קל יותר להוציא ויזה כזאת על פני B-1? קרוב לוודאי שלא. -
ויזת C-1 קיימתאין לנו ברירה האמת.. אני כבר מסודר אבל היא לא
שנינו מדריכים במחנות קיץ, ורוצים לרדת למרכז אמריקה (מקסיקו, בליז וגאוטמלה)
הויזה הוא לצורך הכרטיס חזור
ההנחה שלי היא שטרזיט תמיד יותר פשוטה להוצאה מויזה תיור