ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אג'מר

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    9
    2162
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • meni1234
      meni1234 נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

רציתי לקבל קצת מידע על תחנת הרכבת באג'מר

אני בונה מסלול ורוב הרכבות שמתאימות לי
      הן הרכבות שיוצאות משם בשעות מאוחרות של הלילה

האם אני יוכל למצוא מונית ב12 בלילה לאג'מר מפושקר

האם זה מפחיד/מסוכן להיות בתחנות רכבת בהודו בשעות הלילה המאוחרות

איזה מראות/חוויות אני עלול לראות/לחוות

אולי יש אוטובוס תיירים מפושקר או אג'מר לדלהי
      ואם כן מה הנוחות שלו?

שוב תודה
      מני

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • קש כפית
        קש כפית נערך לאחרונה על ידי

תשובה חלקית
        האם זה מפחיד/מסוכן להיות בתחנות רכבת בהודו בשעות הלילה המאוחרות - בכלל לא.

איזה מראות/חוויות אני עלול לראות/לחוות - הרבה אנשים

אולי יש אוטובוס תיירים מפושקר או אג'מר לדלהי - יש

ואם כן מה הנוחות שלו? בערבון מוגבל כי בכל זאת עברו כמה שנים מאז שהייתי שם
        ומן הסתם דברים משתנים, יש אוטובוסים והם יוצאים בלילה
        ואפשר לקנות כיסא או סליפר
        • yallaayala
          yallaayala נערך לאחרונה על ידי

עוד תשובה
          פעם אחת בהיותי מטיילת חדשה בהודו חיכיתי בתחנת הרכבת באג'מר מאמצע הלילה ועד כמעט הבוקר, כמו בכל תחנת רכבת גם באג'מר ישנו חדר המתנה בתשלום, הסיבה שאני השתמשתי בחדרי ההמתנה בתחנות הרכבת בכל הודו היא שהם מופרדים בין נשים לגברים ושיש שומר בכניסה. חדר ההמתנה באג'מר היה כל כך מצחין שלא יכולתי להשאר בו ומצד שני השהייה בחוץ נראתה לי סבירה לחלוטין. אבל, היום אחרי כמה שנים לא הייתי ממליצה לאף אחד לנסוע בלילות בכלל, זה נראה לי מיותר והעניין הזה שלהספיק עוד יעד או לחסוך עוד יום לא שווה אי נוחות גם אם בסיכון נמוך מאד.
          באופן כללי חדרי ההמתנה ברכבות הם נהדרים נוחים ובדרך כלל נקיים וישנם כאלה גם מפוארים.
          לעניין המסלול מכיוון שאתה עושה טיול שמטרתו להספיק את כל היעדים האטרקטיביים בזמן קצר מאד הייתי מציעה לך לתת משקל של זמן למקום אחד שתבחר ולוותר על מקום אחד שאין לך מספיק זמן בשבילו. כלומר למשל האופצייה של עוד דהארמסלה ובלי רישיקש. וזאת למרות שרישיקש נדירה ביופיה ואולי המקום היחידי שתוכל לראות בו ריטואליים הינדואיסטים מיוחדים כמו אלו הנעשים ליד הנהר הקדוש גנגה, ואולי השיקול צריך להיות העניין , בודהיזם או הינדואיזם, הרים או נהר קדוש, אשראם או בית חב"ד, יוגה או המון קורסים וסדנאות אחרים.
          לעניין כרטיסי הרכבת, אני מציעה לך שתקנה את מה שאתה שואף לעמוד בו ואם תצטרך לשנות אז פשוט תפסיד את הסכום של אותו כרטיס ברכבת, תוכל להכניס את ההפסד הפוטנציאלי בחישוב הכללי וכך לדעת כמה אתה יכול לחרוג, כסף בחזרה לא מקבלים אבל כרטיס לרכבת הבאה כמעט בטוח שתשיג ואם מאד חשוב לך לעלות לרכבת תוכל לעלות גם ללא מקום לשלם על הכרטיס על הרכבת ולהסתדר על מקום תוך כדי נסיעה.
          באג'מר יש שוק ענק ומדהים, ממליצה על חוויה על חושית באגף הטכסטיל רק אז אפשר להבין עד כמה הצבעים והבגדים כל כך מהותיים בנשמתם של תושבי רג'סטאן.
          • meni1234

שוב המון תודהלשניכם
            • rona_amishay
              rona_amishay נערך לאחרונה על ידי

אג'מר
              יש אוטובוס תיירים שיוצא מפושקאר לדלהי, זהו אוטובוס לילה, כלומר יוצאים מפושקאר בערב ומגיעים לדלהי בבוקר. זה אוטובוס תיירים, אבל גם הודים נכנסים ויושבים. ואפשר לקנות סליפר או מושב רגיל, קונים דרך סוכנויות הנסיעות בפושקאר.
              • meni1234

תודה ועוד שאלה
                מה עדיף מבחינת נוחות לנסוע ברכבת הפחות מהירה (מחלקה ראשונה) או באוטובוס בסליפר

מה זמן הנסיעה של האוטובוס

• yallaayala
                  yallaayala נערך לאחרונה על ידי

תודה ועוד שאלה
                  זמני הנסיעה של אוטובוסים ורכבות הם פחות או יותר אותו הזמן, הסיבה שלרב מעדיפים לנסוע ברכבות היא הנוחות.
                  נסעתי לפושקאר באוטובוס תיירים לא סליפר והיה לא נוח, עם טלויזיה רעשנית וכל מיני עצירות מוזרות בדרך. בנסיעה אחרת נסעתי לשם ברכבת מזגן מחלקה שניה והיה נהדר הגעתי לאג'מר רגועה ונינוחה.
                  • shaharsagi
                    shaharsagi נערך לאחרונה על ידי

יש החזר על כרטיסי רכבת - תלוי במועד השינוי
                    ניתן לקבל החזר על כרטיסי הרכבת כל זמן שמגישים את הבקשה לפני מועד הנסיעה. גודל ההחזר תלוי במועד הגשת הבקשה. עד יומיים לפני הנסיעה יש חיוב קטן (עשרות רופי) ואת שאר הכסף מקבלים בחזרה. אם אני לא טועה עד חצי יום ממועד הנסיעה מקבלים חצי מהכסף חזרה. את ההחזרים ניתן לקבל בכל תחנת רכבת או בסוכנויות נסיעות (תמורת עמלה).
                    • גולני
                      גולני נערך לאחרונה על ידי

אין בכלל שאלה
                      רכבת עדיפה בכל מקרה על אוטובוס, נסעתי לפני שלוש שנים מדלהי לרישיקש באוטובוס סליפר והיה סיוט.
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון