ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחירים בלונדון

פורום אירופה
    5
    5
    5612
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • davidt99
      davidt99 נערך לאחרונה על ידי

שלום,
      אני מתכנן טיסה ללונדון החודש ורציתי לדעת סדר גודל של מחירים בלונדון.
      אני יודע שיקר, אבל אני צריך לדעת כמה עולה שם אוכל (נסיעות ואטרקציות אני כבר ביררתי, מהטיפים כמובן Wink )
      למשל ארוחת בוקר ממוצעת עולה בסביבות העשר ליש"ט?

תודה מראש!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • amysh
        amysh נערך לאחרונה על ידי

מחירים בלונדון
        אוכל- יכול לנוע מ-5 פאונד לארוחה להשמיים הם הגבול. אנחנ ואכלנו במעסדות פשוטות וגם ברחוב- היה אחלה וזול. יש שם רשת אחת של מסעדות (לא זוכרת את שמה) שכל יום מציעה תפריט אחר ב-5 פאונד. מאוז טעים, זו אחלה מסעדה, גם נראית סבבה.
        • kanilia
          kanilia נערך לאחרונה על ידי

מחירים בלונדון
          אם יש לך תקציב מוגבל אז אפשר לאכול טוב מאוד גם במסעדות בתוך סופרמרקטים גדולים כמו סיינסבורי או טסקו. גם בתוך חנויות כלבו גדולות כמו דבנהמס, מרקס אנד ספנסר, בריטיש הום סטור ועוד יש מסעדות שוות לכל נפש. ארוחת בוקר מבושלת (עם בשר כלשהו (לא כשר) וביצה)יכולה לעלות משהו כמו 7 לי"שט. סנדוויצים די טעימים אפשר למצוא גם במרקס אנד ספנסר (חנות כלבו) ובבתי המרקחת בוטס. אם אתם מטיילים בשווקים אז מוכרים שם משהו שקוראים לו "גקט פוטטו" שזה תפוח אדמה גדול אפוי ועליו שמים סלטים למינהם זה מאוד טעים ומשביע.
          אם אתם אוהבים אוכל הודי אז יש הרבה מסעדות כאלה בלונדון והן לא כל כך יקרות.(לא יודעת באיזה איזור תהיו המחירים שונים).אפשר בהחלט לאכול ארוחה טובה גם ב-10 לי"שט במסעדה הודית.
          בפאבים בפרברים של לונדון(לא במרכז העיר) אפשר למצוא ביום ראשון ארוחת צהריים שווה במחירים טובים.
          כדאי לך לקנות את ה"טיים אאוט" מגזין כשתגיע לשם, שם ממליצים גם על מסעדות שוות ולא יקרות. יש שם גם המלצות להצגות לא יקרות וקונצרטים בסכומים מגוחכים של להקות אנגליות לא ידועות וזאת יכולה להיות חוויה.
          בלונדון בד"כ תולים את התפריט על החלון בכניסה למסעדה כך שאפשר להתרשם מהמחיר ומהתפריט עוד לפני שנכנסים למסעדה (אם אין אפשר לבקש).אפרופו הסופרמרקטים הם מלאים כלטוב ואפשר להרכיב ארוחות זולות גם מגבינות וירקות.
          מקוה שעזרתי ואני כאן למקרה שיתעוררו עוד שאלות.
          • רבקה.ק.
            רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

מחירים בלונדון
            Pret a Manger - היא רשת סנדוויצים טעימה מאוד ובמחירים סבירים (3.5 פאונד לסנדביץ' פשוט) קפה וכו'.

וואגממה http://www.wagamama.com/ היא רשת מסעדות פיוז'ן גם כן במחירים סבירים ביותר

רשת פיצה האט עושה מבצעים של אכול כפי יכולתך ב5 פאונד, צריך לעקוב.

אסדה היא רשת הסופרמרקטים הזולה ביותר ואחריה טסקו.

ככל שמתרחקים מאזור המרכז המחירים זולים יותר.

רבקה
            • טלוש
              טלוש נערך לאחרונה על ידי

לאכול טוב בפאבים
              גם בפאבים יש אוכל מצוין ובזול.בינואר שילמנו 5 פאונד על ארוחה מלאה.פסטות, רוסטביף, צ'יקן קייב , פיש אנד צ'יפס. יצא לנו לאכול בכמה פאביםדווקא באזורים מרכזיים בהם היה "מייל פור פייבר", אחלה של אוכל כולל סלט קטן.
              על ארוחת בוקראנגלית מלאה שילמנו 5-7 פאונד את הטובה ביותר אכלנו במרכז העתיקות של אלפי בצ'רץ' סטריט (אם אתם באזור..)
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון