טיסה מדלהי ללה
-
אני מעוינת לרכוש כרטיס טיסה מהארץ ללה.אשמח לדעת מנסיון של מישהו או טל'/מייל של משרד בדלהי שיוכל לבצע עבורי..האם זה בר ביצוע מהארץ?.. -
טיסה מדלהי ללהאפשר להזמין את הכרטיס אצל סוכן הנסיעות שלך בארץ, לא צריך לשם כך סוכן הודי. -
למה שלא תזמיני לעצמך לבד?דרך האינטרנט, מצרפת לך קישור לדוגמא של חברת תעופה הודית "קינג פישר" מהנסיון שלי ככל שמזמינים מוקדם
יותר כך מחיר הכרטיס זול יותר ואת משריינת לך מקום בטיסה.
טיסה מדלהי ללה (בירת לדאק), תבדקי את המחיר באתר, את בוחרת בקישור את היעד ממנו (דלהי) אל היעד אליו (לה) מכניסה תאריך ומספר אנשים ומקבלת מחיר ואם יש מקום ועושה הזמנה עם כ.אשראי. , אני לא יודעת מתי את צריכה לטוס, העונה שם מתחילה ביולי. אני ממליצה לעשות את זה בדרך הזו. הכי טוב מכל הבחינות לדעתי.
-
מצטרף לקש כפיתאני הזמנתי אתמול דרך האתר של spicejet - המחיר של קינג פישר היה יקר יותר אבל הם בהחלט חברה מצויינת ואם מזמינים כשבועיים מראש יש להם מחירים ממש טובים.
תיכנסי לאתר הראשון המצורף, תבדקי מי החברה הכי זולה ולאחר מכן תיכנסי לאתר החברה ותזמיני דרכה.
-
למה שלא תזמיני לעצמך לבד?גבר,
ב- spicejet אין בכלל אופציה ללה - אתה בטוח? -
טיסה מדלהי ללהאני הזמנתי, בקיץ שעבר, כרטיס טיסה דרך האתר makemytrip.com היתרון הגדול ביותר של האתר זה שהוא מקבל מבחר גדול יותר של כרטיסי אשראי ביחס לאתרים של חברות התעופה ההודיות שמוגבלים, במקרים רבים, לכרטיסי אשראי הודיים בלבד. כמו כן, אני גם מצטרף להצעה להזמין את הכרטיסים כמה שיותר מוקדם. -
גם ל -Jet Airways יש טיסות ללהתזמיני דרך האינטרנט ויצא לך זול יותר מאשר דרך חברת נסיעות בארץ.
makemytrip ממש בסדר: מבצעים הזמנה במהירות, חוזרים בטלפון לוודא.
התהליך פשוט מאוד.
יכול להיות שתשיגי זול יותר בהודו עצמה אבל גם יתכן שבכלל לא יהיה לך כרטיס.
-
ל Ilanmaהזמנתי טיסה לדלהי ממומבאי. נתתי דוגמא שע"י מציאת החברה הזולה ביותר לאחר חיפוש ב makemytrip, אתה יכול לרכוש ישירות דרך החברה.
אגב, המחיר ישירות מהחברה זול יותר מהמחיר ב makemytrip.
תומר