עוד שאלות על מוסקבה :)
-
עוד שאלות על מוסקבה
תודה רבה לכולם,
לאלונה ואולנה,ברק וחיה
בשבת אפתח לי תיקיה חדשה ואעביר את כל ההמלצות כולל את אלו שכבר אספתי.אני בכלל לא הייתי במוסקבה ובפיטר.בעלי,עשה טיול רכבות(חבר משפחה עבד בתור מלווה רכבות)מקישנב למוסקבה ופיטר בגיל 16.ותאמינו לי זה היה מזמן
עד היום לא הבנתי אך אמא שלו נתנה את הסכמתה לטיול כזה,מעל חודש!!!.בשנה הבאה חוגגת יום הולדת עגול ומאוד רוצה לטייל בשתי הערים.מקווה שיתאפשר.תחילה חשבנו לצרף לטיול ביקור בערים בהם נולדנו,אני בצ'נובצי והוא בקישנב,אבל זה נראה לי סיבוך אמיתי.צריך שתי ויזות,אוקראינה ומולדובה ,רכבות או טיסות מקומיות,בתי מלון ולוגיסטיקה שלמה.
ברק אני בונה על תמונות שלך מהטיול וגם מחיה
אמה -
עוד שאלות על מוסקבה
לחיה, בוקר טוב. לבקשתך מידע על בתי קפה - מחירי הקפה נעים בין 130 ל- 170 רובל. עוגות החל מ- 150 רובל. בתי קפה מלאים באנשים עד שעות הערב המאוחרות בכל אזור מרכז מוסקבה - רחוב TVERSKAYA.
אמה, איש מבין החברים שלנו שם לא יודע לגבי לשכת התיירות, חוברות פרסומיות וכו'. אולי ברק יעזור לך בזה ויוכל לברר למשל באכסניה שלו. אבל אם הטיול שלך שנה הבאה, אנחנו עוד נמצא מקורות אמינים כדי לאסוף חומר. ככה שהסירי דאגה מליבך, ותתחילי לתכנן את הטיול. כמו שאמרת בעצמך טיול "שורשים" במקרה שלכם הוא מסובך יקר ולדעתי גם לא ממש בטוח. מולדובה, אוקראינה, רוסיה - זה טירוף של רכבות, אשרות וכו' וכו'. עוד שאלות יתקבלו בברכה, אימא שלי במוסקבה עוד 5 ימים.
אלונה
-
עוד שאלות על מוסקבה
תודה רבה לך אלונה... ממשיכה לעקוב עד לנסיעה וכמובן שאעדכן אחרי שאשוב.
תודה לכולם
חיה
-
עוד שאלות על מוסקבה
אשמח לברר שאהייה שם אבל לא הבנתי מה את רוצה לברר? -
עוד שאלות על מוסקבה
ברק, אמה ביקשה לדעת לגבי לשכת התיירות של מוסקבה, האם הם מחלקים פרוספקטים, אם הם נחמדים, איפה הם נמצאים, אם יש להם אתר וכו'. מכיוון שאנחנו במוסקבה "בני בית" מעולם לא נזקקנו לשירותי לשכת התיירות. לכן אמרתי לאמה שאולי אתה יכול לברר. זה היה הרעיון.
אלונה -
עוד שאלות על מוסקבה
שאהייה שם אברר ואחזור עם תשובות עכשיו שהבנתי
-
עוד שאלות על מוסקבה
וואו! ברק, ראיתי עכשיו את האתר של ההוסטל שלך, המיקום הוא לא סתם מעולה הוא הטופ של הטופ, ליד שדרות סטרסטנוי, ליד שדרות טברסקיה, אין, פשוט אין לי מושג איך מצאת את זה אבל המיקום הוא פשוט פנטסטי! -
עוד שאלות על מוסקבה
תודה תודה
ראיתי באמת שזה מרכזי.
שאלה נוספת שיש לי.
האם המטרו פועל כל שעות היום וכל שעות הלילה
ואותה השאלה לגבי הרכבת מהמטרו לנמל התעופה.
אני כנראה אחזור בשעה 10 בערב לכיוון שד"הת ואני רוצה לבדוק אם המטרו ואחריו הרכבת זוהי אופציה רלוונטית -
עוד שאלות על מוסקבה
ברק, להלן קישור לאתר נמל תעופה דומודדובו עם תחבורה ציבורית אליו והשעות שהיא פועלת
http://www.domodedovo.ru/en/main/getting/1/
והמטרו פועל עד 1:00 בכל התחנות המרכזיות. ומתחיל ב- 6 בבוקר.
אתה צריך להגיע לתחנת רכבת "PAVELETSKAYA ומשם יש לך רכבת מהירה לנמל תעופה.
-
עוד שאלות על מוסקבה
המון תודה, מצאתי בדיוק מה שחיפשתי -
עוד שאלות על מוסקבה
ברק, אני לא יודעת מתי אתה נוסע אבל קח בחשבון שהיום במוסקבה + 10 וגשם וקר. תעקוב אחרי מזג אוויר. הקיץ השנה לא ממהר להגיע לשם. -
עוד שאלות על מוסקבה
בדיוק בשביל זה אני טס ב9 ליולי, כמה שיותר חם יותר נחמד
-
עוד מקום שתפס את תשומת ליבייש מקום נוסף במוסקבה שתפס את תשומת ליבי
מדובר ב
central square of Exhibition of Achievements of National Economy
ששם יש את התמונה של המזרקה המוזהבת בקישור מטה.
איך אני מגיע לשם? -
עוד מקום שתפס את תשומת ליביזה מרכז הירידים של מוסקבה. תחנת מטרו VDNH - או באותיות קיריליות
ВДНХ קו המטרו הכתום. כמה תחנות לפני סוף הקו לכיוון צפון. -
עוד מקום שתפס את תשומת ליבימקום מומלץ?
קשה להגיע אליו?
יש דברים מעניינים חוץ מהמזרקה?
כמה עולה להכנס? -
עוד מקום שתפס את תשומת ליביפעם אחרונה הייתי שם במאה הקודמת, הגלידה היתה טובה. מצ"ב קישור לאתר באנגלית.
http://www.vvcentre.ru/eng/
קשה להגיע? לא ממש. תחנה אחת ללכת ברגל עד לקו מטרו "KOLZEVAYA" (טבעת), תחנה אחת או שתיים לנסוע בשביל לעבור לקו הכתום ועוד שלוש תחנות נדמה לי. במושגים של מוסקבה כלום. לא מצאתי את המחירים של הכניסה, לא נראה לי שזה אמור לעלות הרבה. מאידך גם לא בטוח שיש שם משהו מעניין. תסתכל באתר אולי תמצא תארוכה מתוכננת שתעניין אותך. -
עוד מקום שתפס את תשומת ליביברק, שכחתי לשאול אותך אם אתה מתכוון לבקר את הגוויה שבכיכר. כי היא לא נגישה בכל יום. -
עוד מקום שתפס את תשומת ליבי
לקח לי כמה רגעים להבין שאת מדברת על המאוזוליאום של לנין.
ולא, אני לא מתכוון לבקר שם, גם כשהייתי בסין לא ששתי לראות את מאו.
אבל תודה על השאלה
ברגע שאסגר על התכנון אעלה אותו פה, לטיפים.
תודה