שוויץ מדבקת רכב
-
בקיץ הקרוב אני נוסע ליער השחור עם גיחה של יום שלם בשוויץ דרך מפלי הריין לאגם קונסץ דרך העיירה ריין איין שטיין כביש מס 13 האם אני צריך לקנות מדבקה לרכב או שאלה נוספת האם המדבקה הינה רק לאוסטרדות ואם אני יכול לנסוע בכבישים מהירים אך לא אוטוסטרדות ללא מדבקה תודה -
שוויץ מדבקת רכבנתחיל קודם משם המקום: שטיין אם ריין (Stein am Rhein), בתרגום חופשי לעברית "אבן על הריין".
נסיעה באוטוסטרדות בלבד מחייבת מדבקה. המדבקה היא בעצם הוכחה לתשלום דמי שימוש שנתיים באוטוסטרדות לאותו הרכב.
-
בכביש 13 לא צריך מדבקת רכבהכביש הוא לא אוטוסטראדה. -
בכביש 13 לא צריך מדבקת רכבהי
אתם רק צריכים לודא שאתם לא עולים על אוטוסטרדה בטעות. -
בכביש 13 לא צריך מדבקת רכבהאם יש תמרור מסוים שעולים לאוטסטרדה שעולים אליה מכביש מהיר תודה -
בכביש 13 לא צריך מדבקת רכבבכבישים המהירים בשוויץ השלטים הנם בירוק, בניגוד לישראל וארצות אחרות במערב אירופה שם הכבישים המהירים שלטים בכחול. -
בכביש 13 לא צריך מדבקת רכבשלום,
אנחנו ניסע מפרנקפורט ללוצרן, ואני מניחה שכן נעלה על האוטוסטרדה.
איפה קונים/מצטיידים במדבקה הזו וכמה היא עולה?
אני זוכרת שבטיול לאוסטריה לא קנינו וקיבלנו אח"כ בכרטיס האשראי חיוב גדול ומעצבן על הנושא.
תודה למשיבים
רוית -
בכביש 13 לא צריך מדבקת רכבאת המדבקה ניתן לרכוש בתחנות דלק ובפונדקי הדרכים, אלה שנמצאים בצידי הכבישים . אם הגבול עובר באוטוסטרדה ממילא יעצרו אתכם וידביקו לכם את המדבקה בלי לשאול...כמובן שתשלמו במקום.
שימו לב שהשילוט לכבישים המהירים בשוויץ הוא ירוק, שלט ירוק עם שרטוט כביש עליו משמע שאתם עומדים לעלות על האוטוסטרדה. -
בכביש 13 לא צריך מדבקת רכבחזרתי מטיול נהדר של שבוע בשוויץ לפני כשבוע וברשותי מדבקה לרכב.. עלותה-150 ש"ח... אני מוכן להעבירה הלאה תמורת 100 ש"ח כאשר תוקפה הוא עד 31.1.2010...
לירון.
-
בכביש 13 לא צריך מדבקת רכבלירון, לא חוקי ולא יאה לפורום הזה!