למאי או צ'אוונג ? ? ?
-
שלום לחברי הפורום.
רציתי לקבל פרטים, המלצות, מלונות שנמצאים בחופים בקו סמוי למאי וצ'אוונג.
מה ההבדל מבחינת יופי בין החופים ?
יתרונות וחסרונות של כל חוף ?
חיי לילה ?
קניות ?
אשמח לתגובות והמלצות מאנשים שכבר ביקרו בקוסמוי ובחופים האלה.
תודה רבה
איתי -
למאי או צ'אוונג ? ? ?למאי מרוחק מצוואנג רבע שעה נסיעה.
הבדלים: צוואנג תוסס הרבה יותר.שם יש את המועדונים המפורסמים "גרין מנגו" ו "רגאיי באר". יש יותר מסעדות ויותר חיי לילה,מועדונים מסעדות קניות וכד'.
יותר חי ולטעמי יותר כייפי.
למאי חוף מקסים אבל יותר שקט מבחינת בילויים. -
למאי או צ'אוונג ? ? ?אהלן,בצד של למאי החופים יותר יפים ופחות צפופים באנשים,לעומת זה
בצ'אונג יש יותר מבחר של מקומות בילוי,מסעדות,חנויות וכו,בקיצור
הצד היותר תוסס,לדעתי למאי זה חוף שמתאים בעיקר לזוגות שרוצים חופים יותר שלוים ויפים,וצ'אונג למי שחשוב לו להיות במרכז העינינים, על כל מיקרה המרחק בנהם הוא לא גדול,משהו כמו רבע שעה נסיעה,ויש הסעות של טנדרים שנוסעים מצד לצד,בעלות מאוד נמוכה כך שזה לא בעיה,אני למשל גם שהייתי יושן בצאונג,בבוקר הייתי נוסע
לחופים באזור של לאמי,כי לדעתי החופים שם יותר נחמדים.
לגבי המלצות למקומות לינה,אז בצד של למאי-
http://www.sawadee.com/hotel/samui/thaihousebeach/
בצד של צ'אונג-
http://www.sawadee.com/hotel/samui/chawenggarden/
-
למאי או צ'אוונג ? ? ?כמו שכתבו קודמי צ'אוונג הוא החוף היותר תוסס איפה שכל הבלגן ,מקומות בילוי רבים וטובים ,פאבים ,מועדונים ,חנויות
ולמאי החוף היותר שקט. מרחק של כרבע שעה נסיעה עם טנדרים שנוסעים בתדירות מחוף לחוף.
השאלה מה יותר מחפשים.?
צ'וואנג לדוגמא היא רצועת חוף ארוכה ולא חסרים פינות וריזורטים שקטים ולא קרובים מדי לבלגן אבל מצד שני גם לא רחוקים לכל מי שמחפש את השילוב של קצת רוגע עם אופציה של להיות במרכז בעיניינים ובמרחק הליכה בלבד.
לא פעם נשאלת השאלה איזה אי עדיף והתשובה שלי שאין טוב או לא טוב .ולכל אחד יש את האי שלו ,כי לכל אי יש את האופי היחודי שלו.
ומי שהאופי שלו הוא קו סמוי אז גם נשאלת השאלה איזה חוף אתה בקו סאמוי .. והתשובה זהה..
מאור -
למאי או צ'אוונג ? ? ?תודה על התגובות....
אני בעיקרון נוסע עם חברה שלי לטיול של שלושה שבועות בחופים.
אני כבר הייתי בתאילנד לפני שנתיים אבל לא הייתי בקוסמוי בגלל זה אני רוצה לקבל קצת טיפים.
שאתם אומרים שחוף למאי יותר שקט זאת אומרת שאין שם בכלל בארים או מועדונים לרקוד ? והחיי לילה מסתכמים במסעדות על החוף ? או שעדיין יש שם כמה בארים או מועדונים נחמדים שאפשר לבלות ערב ?
מבחינת חנויות, קניות - יש בלמאי עדיין מבחר של שטויות כמוגדי ים, תכשיטים, לונגים, בגדים..... או שאין שם כל כך הרבה חנויות לעומת צ'אוונג.
תודה -
למאי או צ'אוונג ? ? ?אח שלו..בלמאי יש 10% מכמות הבילויים שיש בצוואנג.
יש קצת בארים, אבל מה שעושה את ההבדל זו האווירה!
זה יש בצוואנג.
-
למאי או צ'אוונג ? ? ?מבחינת חוף ים - איזה חוף יותר יפה ???
הטנדרים שעושים את הנסיעה מלמאי לצ'אוונג עובדים כל הלילה ?
זאת אומרת שאפשר לצאת לבלות בצ'אוונג ולהישאר לישון בלמאי ? -
למאי או צ'אוונג ? ? ?יש הסעות גם בלילה,יש גם בארים לא רעים בצד של לאמי,אבל בקוסמוי
יש הרבה יותר מבחר,יש את הגרין מנגו שזה מועדון מצוין,וגם את הרגאי באר,מבחינת יופי,לדעתי החופים בלמאי יותר יפים,אבל יותר נוח
להיות בצד של צ'אונג,כי שם הכול זה במרחק הליכה (אם תקח ריזורט במיקום טוב),עכשיו זה לא העונה ואין יותר מדי אנשים,קח שאתה לא אמורלסבול מצפיפות של אנשים,לדעתי תלך על הצד של צאונג כל עוד אתם לא הולכים בעונה ההעמוסה,והמקום שהמלצתי לך עליו נימצא במיקום מצוין,ממש על החוף,וגם שתי דקות הליכה ממועדון הגרין מנגו.
דרך אגב אם אתה הולך לקופנגן,אני מציע לך ללכת ללילה ביץ'. -
למאי או צ'אוונג ? ? ?ההסעות יקרעו אותך במחיר. הם לא ותרנים כי הם יודעים שאין לך ברירה.
אתה תשלם 500 באט לכיוון.
מבחינת יופי של חוף? מה אני אגיד לך..לדעתי אותו דבר.
עכשיו אני שואל..!
בשביל מה להיות בלמאי ולנסוע כל הזמן לצוואנג????
תישן בצוואנג וזהו...
יאללה ,אני את שלי אמרתי.
ביייייייייייי -
למאי או צ'אוונג ? ? ?היי NAT
ראיתי את הקישור שלך למלון בצ'אוונג - גארדן ריסורט.
אם אני מגיע בסוף יולי כדאי להזמין מקום מראש או פשוט להגיע ?
המחירים שבתר סאוואדי זה המחירים גם אם אני מגיע למלון או שאפשר קצת להתמח איתם.
דרך אגב קראתי בפורום שלוקחים 50 באט נסיעה מלמאי לצ'אוונג לא שמעתי 500 באט - נשמע קצת מוגזם לא ? -
למאי או צ'אוונג ? ? ?לדעתי על תזמין מראש,מכוון שאתה מגיע מחוץ לעונה,ולא אמור להיות בעיה של מקומות,ויש לזה שתי יתרונות,אפשר להיתקמח איתם קצת על המחיר כך שיכול להיות שיצא לך קצת יותר זול,אבל הסיבה היותר חשובה זה שתוכל לראות את החדרים בעיניים שלך,ויש להם שם הרבה סוגים של חדרים עם הבדלים משמעותים בנהם,יש כאלה שיותר קרובים לחוף ויש כאלה שיותר רחוקים,יש חדרים שיש מרווח בנהם ויש לך פרטיות עם מרפסת נחמדה,ויש חדרים שהם צמודים אחד לשני שזה פחות נחמד,לכן
עדיף להיות שם ולבחור מה שמתאים לך,לגבי העלות של ההסעות מצאונג ללמאי,אז ביום זה באמת אמור לעלות משהו כמו 50 באט(לבן אדם),אבל
בלילה זה תלוי כמה הטנדר יהיה מלא,אם תחזור מצאונג ללאמי בשעות המאוחרות של הלילה,ולא יהיה כימעט אנשים בטנדר,אז הם יכולים לנצל את זה שאין לך איך לחזור ולבקש ממש סכומים גבוהים,כמה גבוהים אני לא יודע,בעיקרון אפילו מונית ספשייל לא אמורה לעלות סכום כזה,אבל
לך תדע.
נ.ב-שאתה הולך לריזורט תיקח גם את הכתובת איתך,למה ניראה לי שיש
שני ריזורטים עם אותו שם. -
דרך אגבלפני שאתה מיתמקח איתם קצת על המחיר,תבקש לראות את כל הסוגי חדרים
שיש להם,ורק אחרי שאתה בוחר חדר,אז תנסה להוריד קצת במחיר.
-
התכוונתי בלילה. -
למאי או צ'אוונג ? ? ?שלא תחשוב לישון במלון הזה. מלון זה הפך לשוק ואני אומר זאת בצער 5 שנים אני ישן במלון זה לפחות פעמים בשנה לצערי תחלופת הצוות הישן והמקסים וסיום עבודות הבניה גרמו מקום זה לשוק ש60 אחוז ישראלים שרבים מכוות בניהם בפעם האחרונה לפני כ 3 חודשים פשוט ברחתי משם.ישנם מלונות הרבה יותר טובים ואלי קצת מרוחקים מהמרכז אבל זה שווה .אני ממליץ לך לישון בצאוונג לאמי טוב למשפחות כי זה נוח יותר לילדים וחוץ מזאת שרוב החופים שם לא ממש יפים אבל שקטים יותר . דבר נוסף הנסיעה ללמאי ב 4 או 5 בבוקר אחרי בילוי לדעתי די מסוכנת . איציק -
למאי או צ'אוונג ? ? ?תודה רמבו !
אתה מתכוון שאתה לא הכי ממליץ ישון בצאוונג גארדנס ?
איזה מלונות מומלצים אחרים אתה היית בצאוונג ?
הסתכלתי קצת באינטרנט באתר סוואדי על מלונות וראיתי 2 מלונות שממוקמים גם במרכז אז אשמח לקבל תגובות ממי שהיה בהם:
* AL'S RESORT
* BB CHAWENG BEACH RESORT
אשמח לתגובות על המלונות האלה או המלצות למלונות אחרים - עד 2500 באט.
תודה -
למאי או צ'אוונג ? ? ?AL'S RESORT מלון פצצה! -
למאי או צ'אוונג ? ? ?היי בוקר טוב אני חושב שאתה צריך לעשות הזמנה וזה בגלל הדילים של לילה חינם ב2500 בהט אין לך בעיה . תשתדל לחפש בכניםה לצאוונג יש שם מלונות ובונגלו מקסימים .במפה זאת הכניסה מי כיון השדה תעופה. זה מאוד קל.במידה ויש לך רישיון לאופנוע 150 או 200 בהט ואתה מסודר במידה ולא קח גייפ ב600 בהט וצא לדרך. מסעדות יוקר תית פירות ים מול מלון chaweng chalet . מקום נחמד ark bar אוכל ומוזיקה אחלה מקום ועוד מקום נחמד קצת מפחיד מבחוץ אבל מקום 10 ninja מול מלון buri rosa village תבלו