סוף שבוע מהנה ושבת שלום לכל חברי הפורום .
-
החל מהשבוע אני מעוניין לבחור מידי יום שישי דמות מוכרת מהפורום , אחד/ת מוותיקי/ות הפורום שיספר/שתספר על עצמו/מה בקצרה או בהרחבה (עדיף בהרחבה ) מומלץ להוסיף תמונה .
אני אקרא לפרויקט הזה "אישיות השבוע" והמטרה שלו תהיה להכיר את הדמויות שמאחרי הכינויים ,אבל הפעם (להבדיל ממפגשי פורום , ששם מגיעים בד"כ הוותיקים ) שגם הגולשים שלא יכלו או לא הזדמן להם להגיע למפגשי הפורום יוכלו להכיר אתכם יקירי וותיקי הפורום .
בשבועות הקרובים נתחיל באופן מכוון בחברים הוותיקים שלא יצא להם להגיע למפגש ולכן ויתכן שאינם מוכרים אף לוותיקים אחרים .
השבוע אני מעוניין להתחיל עם : סמיסו .
אז סמיסו הבמה שלך , צא לדרך , אל תפשל , הראשון תמיד קובע את הרמה של הבאים אחריו .
שבת שלום -
כבוד כבוד כבודכבוד של הכנסת ספר תורה נתתה לי...למרות שאני לא דתי
,האמת שהרעיון שלך עלה במוחי והתכוונתי למכור לך אותו,בעיקר לאור זאת שנבצר ממני להגיע למפגש הפורום (בגלל טקס השבעה של הבן)ויש בי סקרנות להכיר את האנשים מאחורי השמות והכינויים שהמכנה המשותף הוא ללא ספק קסם המזרח הרחוק,אהבת הטיולים וגם רצון לעזור לאחרים (ולפעמים גם עם קצת ציניות)....
שמי סמי בן 49 נשוי+2 (טוב נו אני אשכנזי)שוטר מזה 26 שנים ומתגורר במודיעין,
משנת 91 ועד 2001 טיילתי בעיקר באירופה,
ב 2001 נסעתי עם חבר לתאילנד והתאהבתי באנשים באוכל בנופים בסבלנות בנחמדות באוירה בקיצור באפשרויות הרבות ובגיוונים של המדינה המופלאה הזו .....וכן כן גם כל מה שקשור לחיי הלילה,
אז הייתי כבר 8 פעמים בתאילנד כל פעם בערך חודש וכל פעם עם חבר או שניים ובע"ה כבר קניתי כרטיס לאוקטובר הקרוב,
ב 2005 עשיתי טרק בנפאל 27 יום (שכמובן כשחזרתי מנפאל לתאילנד נשארתי בה 11 ימים) ,
ב 2006 עשיתי טרק ארגנטינה צ'ילה 30 ימים (שזו השנה היחידה שלא טסתי לתאילנד).
אפילו בתאילנד עשיתי טרק רגלי של 3 ימים בצפון באמת חוויה מיוחדת במינה להבדיל מטרק הג'יפים,
לסיום אומר אני טרקר בנשמה אבל לא מתבייש להודות שאוהב לא פחות את "החיים הטובים"...והמבין יבין
שבת שלום
-
כבוד כבוד כבוד
-
כבוד כבוד כבוד
-
כבוד כבוד כבודחזק וברוך סמיסו!
עוד כמה קילוגרמים ואתה תהיה כמוני...
-
כל הכבוד.חסרת במפגש הפורום, אבל אין ספק שהשבעת הבן בצה"ל הוא אירוע חשוב יותר - המשפחה מעל הכל
נהנתי לקרוא. סמי התותח
שבת שלום. -
הראשון לציון.אכן כן, בסופו של דבר אנו חיים עבור "החיים הטובים". -
כבוד כבוד כבודsamiso באמת חסרת במפגש אבל מזל טוב על השבעת הבן בצה"ל (הבנות שלי סיימו כבר צבא) ולבן זקונים יש עוד זמן...
העלתי תמונות בפורום השכן ותוכל לראות את כל החברה שהגיעו.
יישר כח ושבת שלום -
כבוד כבוד כבודכל הכבוד סמיסו על שיתוף הפעולה , מאחל בהצלחה לבן בהמשך הדרך בצה"ל
במהלך השבת תוכל להוסיף על השרשור כל פרט נוסף העולה בדעתך וגם תמונות כמובן , ביום א' נכניס את השרשור לקוביות מצד שמאל עד לשבוע הבא .
שמחתי להכיר אותך . -
הרוזן,הרוזן,רק רגע......קודם כל סמיסו כל הכבוד על שילוב מוצלח בין תאילנד לחיי המשפחה שלך,אני רוצה להפגיש בין הנשים שלנו.או שתלמד אותי,איך עושים את זה???(זה סתם לקוריוז,הכל בסדר...)
שאלתי עליך במפגש,חשבתי שאתה אמור להגיע...
כמו שכ"כ רציתי לראות במציאות את ד"ר דודו משום מה גם אותך רציתי לפגוש,נראה לי שנוכל למצוא בינינו הרבה משותף...והנה הד"ר לשמחתי הרבה הגיע ואתה לא...אין דברים מושלמים בחיים.ממש נהנינו כולנו לפטפט ולשוחח על עינייני הפורום ולא רק,אתה יודע,תאילנד וחיי הלילה,או כמו שאתה אומר,המבין יבין...
לא נורא,העיקר שגם אתה שמחת עם השבעת בנך!זה חשוב מאוד...
אתה בטח שואל מי זה "כולנו",אז תראה בפורום השכן של תאי,בשירשור של AG תמונה מס' 41 של שירשוש תמונות מן המפגש מי זה"כולנו"ועכשיו תגיד לי אם לא היית חסר שם גם אתה??
ופה אני מתחבר גם לרוזן,קבענו להיפגש יחד בזמן הקרוב ערב אחד בת"א,אז יאללה תארגן משהו רוזן יקר,לפני שהד"ר יחזור לתאילנד.
מפגש,זה כל החבר'ה בתמונה,ועוד אחד..:ד"ר דודו,הרוזן,איתן ש.
,נתי,אני(איתן ב.)ועוד אחד זה ארז1.
-
הרוזן,הרוזן,רק רגע(סליחה ותוספת חשובה)......הכוונה(נתי)itan544 .
וברור מאליו לא,סמיסו אתה חייב להיות במפגש בת"א.מזה לא תתחמק...
: -
תודהוואלה חבר'ה אני מרגיש כמו "חתן בר מצווה"
ואנחנו אפילו לא מכירים אחד את השני,אני האמת עדיין
מתרגש מהכבוד שניתן לי להתחיל את השירשור הזה...
.
איתן.ב לגבי חיי משפחה אין לי טיפים כי האמת אפילו אני לא
מבין את אישתי שנותת לי לצאת כל שנה...(אולי יש לה מישהו
)
הכל בצחוק כמובן,גם אני נורא רציתי להגיע למפגש שהרי אין כייף
יותר גדול מאשר לשבת עם חברים שיודעים על מה אתה מדבר...וזה כמובן
קסם המזרח/תאילנד (אתם מכירים את אלה שאומרים"עוד פעם תאילנד לא
נמאס לך???") עכשיו לך תסביר להם.....
אז תודה לכולם על הפירגון ותודה לאיתן ששון שנתן לי טיפ לחניה בכותל,לשלמה שלמרות שהיו לנו כמה וויכוחים בעבר יסתבר שיש לנו
הרבה מן המשותף,תודה להוריי ש...סתם סתם
שיהיה לנו שבת שלום
ושוב תודה
-
תודה
-
מסדר זיהוי...איתן.ב
העלתי את תמונה 41 מפורום המזרח הרחוק
את איתן.ש אני מזהה מצד ימין,באמצע עם החולצה האפורה ג'ינס ומשקפיים אני מנחש שזה ד'ר דודו (סתם ניחוש פרוע),עם הטריקו הלבן אני מנחש שזה אתה(סתם אינטואיציה)לגבי השאר תן לי פרטים בבקשה...
האמת רואים שעשיתם חיים לפי התמונה...
-
סמיסו .. תגדיל תתמונה ותראה את השמות -
האמת?אתם באמת חבורה מקסימה, כיף להיות איתכם
-
סמיסו .. תגדיל תתמונה ותראה את השמותוואלה...לא שמתי לב למדבקות
אבל בכל זאת שניים לא הצלחתי לקרא את השמות
הבחור עם הצהוב והבחור מאחורי איתן.ש -
בוקר טוב סמיסו
(בשבילי זה בוקר, הרגע פקחתי עיני...
נעים להכיר אותך, גם אני רציתי לראות אותך במפגש פורום, כמו שחשבתי: אתה נראה אחד שלא מומלץ להתעסק איתו... חחח
שאלה: תמיד נסעת לתאילנד עם חברים או שנסעת גם לבד?
שבת שלום אנשים
-
בוקר טוב אילניתתמיד עם חבר אחד או שניים (יותר משניים זה פתח לצרות)... :lol:
ואיפה את בתמונות של המפגש? -
יש לי תמונה עקומה משהו
באמת צריך לדבר עם AG על זה ...
תמונה 32, אם אני לא טועה
אז תמיד עם חברים... נו, כנראה יודע צדיק נפש בהמתו