עזרה, אוסטריה הכל כלול
-
שלום לכולם
אנחנו זוג ושלושה ילדים ובחרנו השנה לבלות את החופשה השנתית באזור אגם צל אם זה באוסטריה.
במהלך החיפושים הגענו לחברה שמציעה מלון 4 כוכבים בזלבאך (עיירה שקרובה לצל אם זה) ע"ב הכל כלול במחיר לא רע בכלל.
האם מישהו מכיר/היה/שמע על מלון אלפין ריזורט בזאלבאך? או מישהו היה בעיירה זאלבאך?
כל מידע יתקבל בברכה
תודה מראש
-
עזרה, אוסטריה הכל כלולשלום
אתה יכולה לקבל מידע נוסף
פה -
עזרה, אוסטריה הכל כלולכמה זה מחיר אטרקטיבי?
בודאי שמחיר זה דבר חשוב-אני בכל מקרה הייתי מסתפק בחצי פנסיון שכן צריך לתת לקיבה לנוח ויש מה לעשות בחוץ בצהריים..
מה כולל הכל כלול אוסטרי?
כאב ראש חיובי
רונן -
עזרה, אוסטריה הכל כלולאנחנו ממש לפני ביצוע הזמנה גם אחרי שבדקנו את המלון באתר האינטרנט וזה נראה אחלה , אנחו עם הרבה ציפיות לחופשה מקווה לא להתאכזב ואפילו לדווח שנחזור.
לגבי המחיר קיבלנו הצעה לחבילה ממשרד נסיעות 20000 שקל בערך לשבוע כולל טיסה למינכן, מיני וואן לשבוע ושישה לילות הכל כלול וזה כולל גם אלכוהול חופשי להורים
לחמישה נוסעים זה דיל טוב אחרי הרבה בירורים בעיקר למלונות טובים.
שאלנו אם אפשר לוותר על ארוחת הצהריים והסוכנת טענה שאין אפשרות והיתרון הוא השתייה החופשית ופחות ארוחת הצהריים שלא ממש נשתמש בה בטח.
ואם יש טיפים לאזור נשמח לקבל, החופשה מתוכננת לאוגוסט.
מבטיח לדווח שנחזור -
אוסטריה הכל כלוללמרות הרתיעה האישית שלי מהכל כלול (זיכרונות זוועה מטורקיה),
דווקא יכול להיות חלופה מצויינת למי שמחפש דברים כאלה, במקומות אחרים. -
אוסטריה הכל כלולהאם יש גם מה לעשות במקום עצמו? האם אתם מתכונים לבלות שם או לטיל כל היום? מכיון, שאם הכוונה לטייל כל היום חבל לשלם כל כך הרבה כסף.
מציעה לכם לבדוק את החבילה לעומק לפני שאתם מזמינים. מה הכונה מינואן? באיזה טיסות מדובר צ'ארטר או סדירות? מה השעות של הטיסות?
יש לכם בסה"כ 6 לילות זה לא הרבה. אם הטיסות בצהריים, תשארו בסה"כ עם 5 ימים.
בכלל לפני שלוקחים חבילות כדאי לפרק את המרכיבים. לבדוק את המחיר בנפרד של כל מרכיב ואז לראות אם זה משתלם.
בהצלחה נעמי. -
אוסטריה הכל כלולתודה על העצות נעמי!
אלה הפרטים, טיסת שכר שיוצאת מת"א ביום שישי בשעה 05:30 בבוקר וחוזרת ביום חמישי ב- 22:45 , 6 לילות, 7 ימים מלאים.
הרכב המובטח פורד גלאקסי לשבעה נוסעים.
יכולנו להוזיל את העלויות אם היינו מזמינים צימרים אבל אנחנו משפחה מפונקת
מה גם שההבדל להפתעתי במלונות 3 כוכבים עם ארוחת בוקר וצהריים היה זניח והמחיר זהה למלונות אחרים של 4 כוכבים עם ארוחת בוקר בלבד. זו גם הסיבה שאימצנו בכיף את האירוח של הכל כלול.
מניסיון אני יכול לציין שמחיר שתייה קלה וחריפה לכל השבוע למשפחה מסתכם בהרבה מאוד כסף באירופה.
וכן, אנחנו מתכוונים לטייל כל יום ויש לנו כבר רשימה חלקית של אתרי ביקור, יש באזור פארק אופניים למשפחות וגם השכרת אופניים על בסיס יומי, המון פעילויות מים באגם צל אם זה, מסלולי הליכה מסומנם, יש גם רפטינג במרחק של 45 דקות נסיעה ואנחנו מחפשים עוד אטרקציות, כמובן שלא נדלג על זלצבורג שנמצאת קרוב יחסית. -
לפרפר. צירפתי לך לינק לאתר של המלון. -
עזרה, אוסטריה הכל כלולשלום פרפר! מדובר בשתי עיירות צמודות הינטרגלאם-סאאלאבך במקום די מרכזי. אנחנו הגענו ללינת לילה לעיירת הינטרגלאם וכיוון שהיה שם בית כנסת נשארנו ארבעה לילות בפנסיון נחמד שעלה לנו 30 יורו לחדר כולל ארוחת בוקר. הינו שם לפני 4 שנים ועשינו טיולי כוכב יומיים. ראה קישור. -
עזרה, אוסטריה הכל כלולשכחתי להוסיף שאנחנו יצאנו כל יום לאחר ארוחת בוקר וחזרנו בשעות הערב וטיילנו ב: מפלי קרימל, המצודה עם מופע ציפורי הציד בווארפן שמומלץ לכם לבקר שם.
-
עזרה, אוסטריה הכל כלולההחלטה התקבלה ואישרנו את ההזמנה.
תודה לכולם על המידע! כפי שהבטחתי נדווח כשנחזור.
טיפים נוספים יתקבלו בברכה כמובן -
אוסטריה הכל כלולהאזור מצוין לטיולים
לנתי בצד השני(הינטרקלאם) של ההר.
נגיש לחלק גדול של אתרי מערב זלצבורגלנד וגם לחלק מיעדי מזרח טירול.
יש שפע של אפשרויות מים גם.
הדבר היחיד שאני לא הייתי עושה זה להיות במלון באוסטריה במשך חצאי ימים כי "הכול כלול".
אבל זה כמובן עניין של העדפה אישית. -
אוסטריה הכל כלוללפרפר המון בהצלחה בדרך שבחרתם כי לכל דבר יש פלוסים ומינוסים ומשוכנע שתמצאו הרבה פלוסים בדיל זה-למרות שאני חושב כמו יונית במקרה זה.איפה הפרפר?כלוא בהכל כלול?
אז ברצינות המון הצלחה ואתן טיפים בהמשך
רונן
-
אוסטריה הכל כלוליונית ורונן, תודה על הטיפים..
אני מבין שנושא הכל כלול רגיש אצלכם
אנחנו ממש לא מתכוונים להישאר במלון בכדי ליהנות מארוחת הצהריים
נצא לטייל כל יום מייד אחרי ארוחת הבוקר ונחזור לקראת ערב, היתרון עבורנו בהכל כלול (שדרך אגב לא ידעתי בכלל על קיום בתי מלון בסגנון זה באוסטריה) הוא קודם כל המחיר למלון שנראה מפואר וכמובן גם השתייה החופשית בזמן השהייה במלון הכולל גם יין חופשי, בירה או כל משקה אחר. בסיכום...גם זה כסף בחישוב משפחתי לשבוע, אך כמובן לא זו הסיבה שבחרנו דווקא בדיל הזה.
גם האזור, גם רמת המלון וגם ארוחות ושתייה...שז עדיף לדעתי על מסעדות.
בכל מקרה ברמת המחיר, הגענו למחיר זהה לחלוטין לכל מלון ברמת 4 כוכבים אחר באזור וחלק מהם מוצעים עם ארוחת בוקר בלבד.
נשמח דווח שנחזור -
אוסטריה הכל כלולסקרנית- מה עלות העיסקה? למשפחה? לאדם?
האם ניתן להמיר את "ארוחת צהרים" ב"ארוחת ערב" ?-כי אז בהחלט יתכן שזה פתרון טוב במקום להתחיל לחפש מסעדות בסופו של יום.
-
ליונית.לא יודעת מה הדיל שלהם, אבל זה מה שמצאתי באינטרנט. -
אוסטריה הכל כלולשלום יונית ! למה לאכול שתי ארוחות ערב במקום לבקש לארוז כל יום ארוחת צהריים לפיקניק ? לא יותר הגיוני ?
שאלת המחיר במסגרת השתלמות מקצועית ?
שבת שלום ! -
ליונית.הפרפר דוקא סיפר על העלויות באחת התגובות שלו -
20000 שח למשפחה של 5 נפשות כולל הכל - טיסות , רכב והכל כלול.
בממוצע 4000 שח לאדם כלומר 1000 $ .
לי נראה בהחלט סביר ותחליף נחמד והולם ל "הכול כלול" של טורקיה.
בטורקיה בקיץ 1000 דולר לאדם בממוצע לשבוע מלא ולעיתים גם יותר.
אותי מעניין איזו יח' מקבלת משפחה בת 5 נפשות - 2 חדרים ? סויטה ?
ראיתי שיש להם גם יח' בת 60 מטר.
בצפון איטליה גם אנחנו לקחנו בזמנו דיל של מלון עם ארוחות.
היה ממש כיף לצאת אחרי ארוחת בוקר מלאה וטובה ולחזור בערב לארוחה חמה ומבושלת במקום להרתיח מים לפסטה..
אשמח אם תדווחו כאשר תחזרו. אולי נאמץ לשנה הבאה.
תהנו
איריס
-
ליונית.איריס שלום
לנו הובטחה סוויטה המתאימה לזוג ושלושה ילדים, הוצע לנו גם שני חדרים אבל אז הילדים משלמים כמונו אז ויתרנו על הרעיון.
ביקשנו לברר אם המלון מצייד בארוחת צהריים ארוזה בסיסית ,אנחנו ממתינים לתשובה מהסוכנת. את הדיל מצאנו באיטנרטנט אבל לא בלינק שנעמי צירפה למרות שזו חופשה זהה, אנחנו בחרנו לוותר על הלילה האחרון במלון (חסכון של עלות לילה) ולטוס בלילה במקום מוקדם בבוקר למחרת.
יונית, בלינק תוכלי לראות גם את המחירים, אנחנו שילמנו קצת פחות, הרווחנו בגלל שהזמנו יום לפני שהטיסות התייקרו.
-
ליונית.לדעתי זאת עיסקה טובה מאוד.
למרות שאנחנו טיילנו בשנה שעברה ב 20000 ש"ח תשעה ימים עם 4 ילדים וזה כלל קניות,הוצאות דלק וכניסה לאתרים - דברים שלא כלולים בחבילה הזאת עדיין נראה לי שהעיסקה הזאת משתלמת - במיוחד הארוחות שיש במלון שחוסכות התלבטות האם להכנס למסעדה בערב או לחזור ולאכול בדירה.למי שלא רוצה לבשל לבד/להדיח כלים לבד - זאת גם עיסקה שווה וגם מפנקת-בכל זאת בית מלון.החדרים נראים בסדר גמור וחוץ מזה שיהיה קצת צפוף אלא אם תקבלו את הסוויטה של ה 60מ"ר - נראה כאילו המיטה בסלון נפתחת ויצטרכו להכניס עוד מיטה נוספת וכל זה בגודל של 40 מ"ר בערך העיסקה נראית לי טובה.
רק לגבי הרכב - מקווה שדואגים לכם לרכב נורמלי כי רכב רגיל לא יספיק בהרכב שלכם.או סטיישן או מיניוואן.אם צריך להוסיף ולשדרג את מה שבחבילה - ממליץ לעשות זאת.
תהנו
הג'מוס