הטיול שלנו לאוסטריה
-
הטיול שלנו לאוסטריההי יהודה!
אוי, איזה יופי!
התמונות משגעות, כייף לקרוא את הסיפורים.
הצימר נראה נחמד מאוד. אתה יכול לתת פרטים על הצימר? יש לינק או כתובת?
תודה על השיתוף.
-
לשירליאין לי הרבה מה להוסיף על מה שנכתב
לגבי המטבח כיריים חשמליות מדיח כלים מיחם תנור ואפי' קולט אדים
יש להוסיף שמדובר בדירה חדשה
אה,
צריך לעלות קומה
-
לשירלי -
לעדי וגליהלעדי
תודה על הברכות ועל פתיחת השירשור "ההוא" עם איחולי נסיעה טובה
לגליה
אני לקחתי את הרכב דרך עמי אלמוג שציווה עלי בפירוש לאחר החזרת הרכב לבקש checking protokoll שבו הם מציינים שאין להם שום תביעה או טענה נגדי
כמובן שהצגתי להם חשבונית על התדלוק האחרון בתחנת הדלק ליד השדה
זה ממש מעצבן "ליפול" על דברים כאלה
אפרופו רכב
קיבלנו רכב מסוג מונדיאו בנזין בנוסף שהרכב זלל דלק בלי חשבון החלונות היו ממש גבוהים והילדים התלוננו שהם לא רואים כלום הרכב השמיע רעש מוזר מאחורה
ביום שני כשהגענו לזלצבורג שלחתי את הGPS לחפש את נקודת SIXT הקרובה והוא כיוון אותנו הישר לשדה התעופה של זלצבורג
שם הסבירה לי הבלונדה הזעופה
שלא מעניין אןותה שיש תקלה ברכב בגלל שמדובר במדינה אחרת אני צריך להוסיף 200 יורו
על ההחלפה
ביקשתי ממנה את הנקודה הכי קרובה בגרמניה והתברר שבסה"כ צריך לסוע 7 ק"מ בלבד!!! לעיירה freilassing שהתגלתה כעיירה נחמדה ולא מתוירת עם חנויות בגדי ילדים במחירים לא תיירותיים
שם החליפו לנו על המקום למרצדס B180 דיזל
רכב מצוין וחסכוני
-
לשירלילג'מוס
הקדמת אותי לא נורא
הנה עוד תמונה ליד הצימר
-
ליהודה.ר תודה רבהנכנסתי לפה כדי לברוח מהמשכנתא ועכשיו אתה מביא לי את ישר לפנים
בכל מקרה אני לוקח 80% פריים -0.75 ו20% ריבית קבועה על דולר חלש אני מפחד לסמוך לנוכח ההחייאה המלאכותית שהוא זוכה לה באדיבות בנק ישראל
לגבי השאלה על הכרטיס מכיון שגובים שם על כניסה מגיל 4 והיות ולא נצרכנו לקנות להם כרטיס זלצבורגלנד כארד נאלצנו לשלם על אחד מהם על הכניסה לטירה ולגן החיות שלא מצאתי עליו הרבה המלצות כאן בפורום ומאוד נהננו בו {אפי' המבוגרים) -
לאחוהכמוני כמוך לא נתקלתי בהתייחסות כאן בפורום לרכבל הנ"ל וזה אחת הסיבות שהתעקנו לעלות עליו כדי שנוכל לפחות לחדש כאן משהו אחד
את ההמלצה מצאתי בספר "טיולי כוכב למשפחות"
רכבל יוצא כל חצי שעה החל מ8:30 ועד 17:30
יש תצפית מהפסגה על הפסגות של HOHEN TAUREN
יש מסלולי הליכה מאוד יפים ואף נתקלנו בתיירים מלונדון שסיפרו לנו שהם באים במיוחד כדי לעשות את מסלול ההליכה
לגבי השלג באוגוסט אני לא יכול להתחייב כמה ישאר
-
ליהודה.ר תודה רבה
יהודה, היי
יש סיכון גדול ליטול משכנתה בריבית משתנה.
ז ה י ר ו ת
מומלץ להתייעץ בשנית.
-
הטיול שלנו לאוסטריהיום שלישי
יום עמוס
יציאה על הבוקר ליד הבית למפלי גולינג פשוט מדהים!!!
נסיעה לכיוון וורפן רכישת כרטיס למעלית הלוך ושוב ב8 יורו שיטוט במצודה
באחד החדרים מקרינים קטעים מהסרט האלמותי של קלינט איסטווד וריצ'רד ברטון "הנשרים פשטו עם שחר" שצולם במצודה
כשהגיע זמן המופע כולם התיישבו בספסלים למעט משפחתינו הצנועה ו.... עוד זוג ישראלים שהיישבו מתחת ל"עץ של טריקו"
בא נאמר שהמופע לא גרם לנו "ליפול מרצפה לכסא" גם לנו ובעיקר לילדים
בסיום המופע אע"פ ששילמנו על המעלית החלטנו לרדת ברגל ירידה של כרבע שעה מאוד נחמד
נסיעה לליכטנשטיין קלאם. פשוט מדהים!! המקום כנראה מאוד חביב על עמינו פגשנו שם לפחות 5 קבוצות של ישראלים
יצאנו משם ב14:00 וב15:00 היינו בכניסה לגרוגלוקנר פרקנו את הילדים להתאוררות בפארק המשגע עם מתקנים חלקם אפי' מפחידים שמופעלים על ידי מטבעות של יורו
תשלום בכניסה 26 יורו לאוטו בהצגת הכרטיס (2 יורו הנחה)
ופשוט מעבר לפלנטה אחרת ללא ספק פסגת הטיול!!! נוף לא מהעולם הזה!!
הגענו עד לתחנה 11 (דרך הקרחונים) ושם הבנו לפי המריבות של הילדים מאחור שצריך לעשות פרסה
-
הטיול שלנו לאוסטריה
-
הטיול שלנו לאוסטריה
-
הטיול שלנו לאוסטריה
-
ליהודהאני שמחה לשמוע שנהנתם ותודה רבה על הפרוט המדוייק זה מאוד עוזר.
לגבי הר אונטרסברגב - האם היה שם הרבה שלג? אנחנו נוסעים בעוד שלושה שבועות ... למה אתה מתכוון שעשועי שלג (האם יש מזחלות ?....)?
שאלה נוספת לגבי הגלוסקנר - אתה כותב שהגעתם לשם ב 15:00 עד כה כולם כתבו שזה מסלול ליום שלם! וחייבים להגיע מוקדם בבוקר -אשמח מאוד אם תוכל לפרט.
עד כמה הילדים התעניינו בנוף (כתבת שהגעתם לתחנה מס. 11 - כמה תחנות יש?)? אתה כותב שזה גולת הטיול מה שגורם לי מחשבות שניות לגבי המקום... (חשבתי לוותר עליו)
דבר חשוב נוסף האם הנסיעה במעבר גלוסקנר היא מפותלת מאוד (יש לנו ילד אחד מאוד בעיינתי בעניין הזה...)?
תודה רבה
אחוה -
הטיול שלנו לאוסטריהיהודה, בוקר טוב,
תמונות מהגרוסגלוקנר על הבוקר תמיד מרחיבות את הלב!
גם אנחנו בטיול נהנו מאוד מהמרצדס B, מותק של אוטו, לדעתי לא מביאים אותם לארץ?! והמחיר בטח לא כזה אטרקטיבי... מספיקה משכנתא אחת...
מחכה להמשך הסיפורים והתמונות.
רוית. -
מצטרף למלצה להיזהר מריבית משתנהכיום, זו מלכודת דבש.
-
יהודה, תודה על השיתוף.זה שאתה נותן לנו את סיפור הטיול "טיפין - טיפין" זה רק מאריך את הכייף!
ואני סכימה איתך שהגרוסגלוקנר מדהים!
-
לשירליהי ג'מוס
תודה על הקישור.
נשמר.
-
ליהודהקניון היורופארק - איפה נמצא? האם זה קניון ללכת בו או קניון לקניות?
תודה
אחוה -
מצטרף למלצה להיזהר מריבית משתנהאיפה כתבתי ריבית משתנה?
ריבית קבועה וריבית פריים שכיום זה 2% בלבד - 0.75
כמובן שאם הפריים יעלה אפשר לעבור בכל רגע מסלול ללא קנס -
ליהודה
קניון לקניות כמובן
קניון ענק ומודרני עם כל המותגים נמצא ברח' EUROSTRASSE 5 בזלצבורג