חו"ל עם 2 תינוקות
-
שני עוללים, הראשון בן שנה וחצי והשנייה בת חודש.
לאן אפשר לנסוע בתקופה זו (יוני-יולי) לטיול של שבועיים?
נסיעות ברכב צריכות להיות קצרות כי לרובנו לא תהיה סבלנות לנסיעות ארוכות... -
חודש?!!!!!!מה בוער? -
סעו ותהנואנחנו היינו בהולנד אומנם לא עם בני חודש, אבל בהחלט נראה לי מתאים. אנחנו היינו בחווה מרחק קצר יש את אוטרכט,אמסטרדם ליידן כפרי דייגים , מדורודאם. ואפשר בכיף לטייל בכפר ללכת לאגם להאכיל ברווזים. בכפרי בנופש ממה ששמעתי גם אפשר למצוא הרבה מה לעשות.
בגילאים האלו הטיול הוא בעיקר בשבילכם הרי לילדים בעיקר הגדול יותר גם גן משחקים קטן הוא אטרקציה.
נצלו את הזמן עם בן החודש הכי קל לטייל בשלב הזה.
תהנו. -
חו"ל עם 2 תינוקות
אם אתם אוהבי טבע, כדאי ללכת על טיול כוכב עם לינה אחת במדינה קטנה ללא הרבה נסיעות. אני ממליצה על אזור האגמים באוסטריה או סלובניה, או בלגיה או הולנד. כל המדינות ירוקות ויש הרבה מקומות יפים לטייל בהן. אין הרבה נסיעות ממקום למקום.
אנחנו טיילנו עם תינוקת בת 9 חודשים בסלובניה ונהננו מאוד.
-
חו"ל עם 2 תינוקותהיי,
אם החלטתכם לנסוע עם תינוקת בת חודש לחו"ל סגורה ובלתי הפיכה, הייתי נוסע למדינה כמו הולנד. נוחה, מישורית, מרחקים יחסית קצרים ממקום למקום (שוב, גם בהולנד, יש נסיעות של שעתיים ממקום למקום, תלוי במקום הלינה ודומה)
אבל, וזה אבל גדול,אם העניין פתוח למחשבה שניה, אני מסכים עם נעמי... הייתי חושב עשר פעמים אם לטוס לחו"ל עם תינוקת בגיל חודש לתקופה ארוכה (עבורה) של שבועיים.. לא בטוח שזה הרעיון הכי נוח ומוצלח לטייל במשך שבועיים בחודשי הקיץ של יוני-יולי עם תינוקת בת חודש ועם פעוט בן שנה וחצי..
אתם רוצים נסיעות קצרות ולא ארוכות? ומה עם הטיסה (ויצא לנו לטוס עם תינוקת בגיל חודשיים לחו"ל, לנסיעה שהיינו חייבים להיות בה) עצמה? טיסה של חמש-שש שעות עם כל האוויר הדחוס והמחניק והכאבים באוזניים וחוסר הנוחות? אני מניח שבכל טיול של שבועיים תצטרכו לנסוע נסיעות ארוכות מדי פעם, שהרי לא תשהו באותו מקום שבועיים..
נראה לי שבגיל הזה התינוקת זקוקה לסביבה קבועה, חמה ומוכרת שלה עם הריטואלים וסדר היום הקבוע שלה והיא יותר רגישה להשפעות סביבתיות ופחות מחוסנת..
תאמינו לי שתחסכו את הכסף הה לנסיעות הבאות ואני מאחל לכם ובטוח שתהיינה לכם עוד נסיעות רבות לחו"ל עם הילדודס!!
אני מצטער אם אני בא עם גישה ביקורתית קצת אבל אני מעדיף גישה כנה.. ואני כותב את זה כמישהו ממשפחה שמטיילת תמיד עם הילדים בארץ ובחו"ל ומגיל צעיר, אבל - לא כזה צעיר..
בכל מקרה, שיהיה לכם קיץ מדהים ומלא חוויות שמחות!
אורן -
חו"ל עם 2 תינוקותדווקא עם תינוק\ת בגיל הזה קל מאוד לטייל.
בהולנד לא מאוד חם גם בקיץ.
לגבי הטיסה הכי טוב בזמן ההמראה לתת בקבוק או הנקה, גם מוצץ יעשה את העבודה.
לכל מקרה שלא יהיה אפשר לקחת טיפות אוזניים להקלה, זה כמובן להתייעץ עם רופא המשפחה. -
חו"ל עם 2 תינוקותחודש ???
נכון זה פורום טיולים ולא פורום הורות אבל בעיניי תינוק בן חודש צריך לשון בעריסה שלו בבית שלו.
לא הייתי מוציאה תינוק בן חודש לטיול ממושך, גם לא בארץ...
-
חו"ל עם 2 תינוקותהיי,
מכיוון ששאלת לאן כדאי לנסוע ולא האם (ואני כלל לא שוללת את הנסיעה עם תינוק בן חודש. פשוט לא מתייחסת למה שהועלה מכיוון ששאלת לאן) אז תשובתי -
יולי חודש חם בארץ כך שאירופה היא יופי של בחירה. יעל ושירלי העלו את הולנד, בלגיה, אוסטריה. מסכימה עם הכיוון. הייתי נמנעת ממדינות שהרפואה בהן ברמה נמוכה יותר או ממקומות שרחוקים ממרכזים רפואיים בגלל הילדים. בגילאים של חודש לאן תלכו לא ממש משנה לתינוק, צריך לספק לו את צרכיו הבסיסיים (אוכל, סביבה נוחה לשינה, טמפ' מתאימה..) והוא יהיה מרוצה. הייתי מתחשבת יותר בבן השנה וחצי שצריך מרחבים לזחילה/הליכה וזמן לכך. הייתי נמנעת מנסיעות ארוכות (למרות שיש ילדים שנרדמים ברגע שמתחילים לנסוע ולא סובלים מנסיעות. מאד אינדיבידואלי). פארק כמו לנדל שניתן להנות גם בו ולצאת לגיחות לאטרקציות קרובות.
תהנו!
נילי