MEA KLONG
-
היינו היום בשוק המדליק הזה בעיירה בשם MEA KLONG. זהו שוק תאילנדי טיפוסי צפוף ודחוס של אוכל בלבד, ירקות, פירות, בשר, דגים וכל מה שעולה על הדעת. ריחות של דגים ובשר ופירות וירקות מתערבבים עם ריח של דגים מומלחים ועוגות אבל המיוחד בו שהוא על פסי רכבת פעילה שעוברת 8 פעמים ביום. -
דוכנים על מסילות להרחקה מהמסילה כשהרכבת מגיעה
-
שומעים את הרכבת מרחוק מרימים את הסככות ומפנים אתהסחורה
-
המסילה פנויה והרכבת מגיעה
-
המסילה פנויה והרכבת מגיעהאתה מזכיר לי ידידה שלי שגרה צמוד לפסי הרכבת בבנגקוק, בין סוקומוויט סוי 1 לכביש המהיר פאלרם מאהאנאקון. שם אין דוכנים על המסילה אבל פסי הרכבת נחשבים למדרכה לכל דבר. כולם הולכים עליהם.
יש שומרי מסילה שיושבים בד"כ במסעדה או בית קפה רוב הזמן כי הרכבת עוברת רק פעם בשעה שעתיים ואז צריך לחסום את הכביש וכשהיא מגיעה כל הבתים בסביבה רועדים.
די משעשע ללכת שם. -
יוסי,היה סרט לא מזמן בטלוויזיהוהראו איזה מקום בהודו שמתנהל בדיוק כפי שתארת. -
איתן אני חושב שראינו את אותו הסרטובעיקבותיו חיפשתי את המקום באינטרנט אבל ייתכן שאני טועה והיה סרט על מקום כזה בהודו.
למי שרוצה להגיע כדאי לדעת את לוח הזמנים. אנחנו הגענו ב 12.30 והרכבת בדיוק עברה. אמרו לנו שהרכבת הבאה תגיעה בשעה 3 חיכינו עד 3.30 , היה חם מאוד אבל שווה את החוויה. -
איתן אני חושב שראינו את אותו הסרטישנם מקומות רבים, כולל בבנגקוק עצמה, שאותה תופעה קיימת - שוק הנמצא על פסי הרכבת. -
גם בהנוי ליד תחנת הרכבת יש רחוב דומה