מנאנג
-
הגענו למנאנג
טוב מחוסר זמן ומאחר ועבר הרבה זמן מהסרט הקודם קיצרתי את זמן העריכה ואין מוסיקה
עוד סיבה עכשיו אנו מכירים
לאורך כל ההסרטה אני דיברתי אל הילדים שלי ולפעמים היה קשה לדבר לפעמים יוצא שטויות (את הבושות בושות ערכתי
)לפעמים סתם חוסר חמצן
אפשר להנמיך רמקולים
-
הלו..הלו.הלו...מה זה , מתחילים לחפף
בלי מוסיקה ?
לא מקובל
מצאתי את עצמי נשאר במנאנג 3 ימים כי פשוט אהבנו את המקום . הגסט האוס היה אחלה , האוכל היה אחלה . יום אחד עלינו ל 100 רופי באבא ויום אחד עלינו לצד השני ומאוד נהנו .
כרגיל כייף להיזכר
נ.ב. : לראות ילדים עם נזלת באף תמיד עושה לי טוב
ומזכיר את ילדי ההרים של הודו ונפאל
שבת שלום .
-
יעקבלא ראיתי אתכם אתמול בטיולים... -
להתחיל את סוף השבוע עם מנאנג- קלעת בוללהלן תחרות חץ וקשת מאותו מקום נפלא.
-
וסיימון, אם נוזלת עושה לך את זה...קבל בבקשה...
-
גולני ,תודה . פתחת לי את התאבוןמגדילים לעשות הילדים שמנפחים בלונים מהאף
או סיכות ביטחון באף
וגולני , אני יעצור כאן
בכול זאת אנחנו לפני ארוחת שישי
שבת שלום וסליחה אם קלקלתי למישהו את התאבון
-
מנאנגמנאנג אחרי סופת שלג באפריל 2008
-
מנאנג
-
מנאנג
-
טוב נו...מאנאנג -
-
יעקב, הריאליטי אחלה, ובמיוחד הקריין המתנשף..אני מאוד אהבתי את הפרק הזה בסדרה..יעקב, הבחירה בריאליטי-ריאליטי - מקסימה.
מה שעושה את הפרק הזה להכי, זו הקריינות המתנשפת שלך אחי.
נראה כי הנופים שנפתחים ונהיים יותר ויותר מרהיבים, והילדים שנהיים יותר ויותר מנוזלים - שווים כל אחת מן ההתנשפויות מדוללות החמצן..
שלא לדבר שהתנשפויות כאלה עשויות לייצר שרשור היסטרי אצל השכנים בשכונה הסמוכה לשלנו (שאני דווקא מוצאת אותה כשכונה נחמדה, עזת מבע ומצחיקה).
וגם מבחינים בהתמקצעות הצוות שהולך ומשתפר לאורך פרקי הסדרה..
נראה לי שלאור ההצלחה, צוות הצילום והכיכוב חייב להמשיך בעונה שנייה של הסדרה הזו..
וגם ילד אחד משלי, שזו כבר לא נזלת אלא בטון מזוין, ובאמת הקטנצ'יק נראה מודאג.. (ומילא הנזלת.. אלא שהוא שיחק.. על חודו של צוק.. ב.. מלט..)
שבת שלום,
בתיאבון לכולם (נזלת של ילד לא מגעילה בכלל),
נילי
-
מדהיםםם אבל שאלהאיפה זה???
-
ליעקבסהיי
אהבתי לראות את המקום חי בסרטון ולא רק בסטילס
אני מניח שאת הטרק עשית באוקטובר/נובמבר כי אין הרבה שלג בהרים
(ככה אני זוכר את הטרק מהפעם הראשונה)
וכן לא שלא הבין, עשיתי את הטרק פעמיים והוא כלכך שונה בכל עונה
זוכרים את השלט שיש בפס?
רשום שם אנא בקרו אותנו שנית, אז עשיתי את זה
היה כיף
-
איפה , מה ?שבת שלום חמי
אם השאלה היא איפה זה מנאנג אז התשובה היא לאורך טרק האראונד אנאפורנה
ואם לא זאת היתה השאלה אז...סליחה
שבת שלום .
-
חמי,צילמתי את הילד ליד Pal Nges Don Osel Lingחמי, אם שאלת על הצילום של הילד עם האייזן בטון באף - זה בכלל כבוד בשבילי שאתה מחמיא לצלמת דמיקולו כמוני (למרות שאני בוגרת גף צילום בשרות הצבאי)!!
צילמתי את הילד משחק עם אחיו ואחותו, בדרך למנזר שנקרא Pal Nges Don Osel Ling monastery.
טיפסנו, מסיבה לא ברורה, למנזר הזה, שנמצא בגבעה גבוהה שמקבילה לסאביומאט. הלכנו מסאביומאט (מקדש הקופים) למין פארק/מתחם עם פסלי בודהה מוזהבים ענקיים, די חדשים. בדרך פגשנו בחור טיבטי שהציע לנו לטפס איתו למנזר הזה. מציע, אז טיפסנו. למה לא. וואחד טיפוס.
במנזר פגשנו מתנדב מבוגר ממקסיקו, רמון משהו, שאוסף ילדים מרחובות קטמנדו ומסביבותיה, מציל אותם מחיי כנופיות הרחוב ומביא אותם למנזר, שם הם פרחי נזירים.
הילדים שצילמתי - שיחקו ליד הבית שלהם,שסמוך למנזר הזה, כשהם נתונים לסכנת הדרדרות במורד ההר..אף אחד לא התרגש חוץ ממני....
אני מצרפת תמונות..
נילי.
-
ועוד שתי תמונות של הילדים האלה.. והנוף מביתם..אהה.. כמובן בנפאל.. קטמנדו..