הפרשי מחירי טיסות פנים בתאילנד
-
שלום לכולם !
אנחנו זוג שאמורים לטוס לתאילנד לשבועיים בספט' לירח דבש.
בדקתי מחירי טיסות פנים בתאילנד כך:
בנקוק > צ'אנג מאי
צ'אנג מאי > פוקט
פוקט > בנקוק
וראיתי שיש הפרשי מחירים משמעותיים בין טאי אייר לאסיה אייר - ויצא הפרש של יותר מפי שתיים במחיר לזוג.
אשמח לשמוע המלצות, איזה חברה מומלצת מבין השתיים ? והאם יש סיבה להפרשי המחיר האלו ? -
הפרשי מחירי טיסות פנים בתאילנד
אייר אסיה זולה יותר זה בטוח
היא גם חברה טובה.
אבל בדוק כמה זמן לוקח לכם לטוס ציאנג מאי - בנגקוק ובנגקוק פוקט.
שים לב שצריך לקחת לפחות 3 ש' בין טיסה לטיסה כי יש איחורים.
אם לא איכפת לך לבזבז יום שלם על הטיסה הזו טוס באייר אסיה
הסיבה להפרש המחירים זו עבודת גמר לדוקטוראט!
יש לך זמן לקרוא? -
לדעתי, הכי מומלץ מה שיוצא הכי זול.הטיסה של תאיי יקרה כי היא חברה שעובדת בצורה אחרת מאייר אסיה.
באייר אסיה אין ביטולים ואם פספסת טיסה הלך הכסף.
כמו כן, תאיי היא היחידה שטסה ישירות מצ'אנג מאי לפוקט.
אני אישית, בטיסות הקצרות הייתי הולך על אייר אסיה אם המחיר חצי מתאיי.
-
הפרשי מחירי טיסות פנים בתאילנדבשני הטיולים שלי לתאילנד טיסות פנים עשיתי עם אייר אסיה בגלל המחיר הזול שלהם. כמו שאמר אבי כדי להבין למה זה כל כך זול ביחס לשאר אני מניח שצריך לקרוא דוקטורט. אני רק יודע שבכל הטיסות שעשיתי איתם לא היו תקלות בכלל. חוץ מבעיית עודף משקל שהם פנאטים בטירוף על גרם מעל 15 קילו. -
הפרשי מחירי טיסות פנים בתאילנדchupopo שלום
בתוספת לכל מה שכבר נאמר כאן , האם חישבת באייר אסייה 4 טיסות לעומת 3 טיסות של תאי אייר (מאחר ותאיי אייר טסים ישירות לפוקט ).
האם החישוב היה עבור טיסות בודדות או שלקחת בחשבון שיש לתאיי אייר מבצע של 3 טיסות במחיר של כ 270$ .
כמובן שגם אם לקחת בחשבון את כל מה שאמרתי עדיין אייר אסיה יהיו זולים יותר , אבל אולי אם לא חישבת כמו שצריך לחשב , אולי תגלה שההפרש לא בשמיים ואולי כדאי להעדיף טיסה ישירה ולשלם קצת יותר על פני 2 טיסות בכדי להגיע מצ'אנג מאי לפוקט . -
הפרשי מחירי טיסות פנים בתאילנדראשית, תודה לכולם על המענה המהיר והאדיב.
בבדיקות שעשיתי יוצא שהכי משתלם לטוס עם אייר אסיה באופן משמעותי, אבל בכדי לחסוך את הבלאגן עם טיסת המשך מצ'אנג מאי לבנקוק, אז חילקתי את זה לשניים - הטיסה מהצפון לאיים עם טאי אייר ושתי הטיסות הנוספות עם אייר אסיה והכל יוצא כ-210 דולר לזוג - ממש מחירי מציאה !
שוב, תודה לכולם. -
הפרשי מחירי טיסות פנים בתאילנד210$ לזוג ,במקום 270$ לאדם אחד לאותם יעדים??? -
הפרשי מחירי טיסות פנים בתאילנדאיך יכול להיות? בדקתי בתאי אייר וטיסה ישירה שם היא בסביבות 1000 שקל לזוג.......... -
טיסות מוזלות בתאיalchemy1012 שלום,
לחברת התעופה תאי טיסות מוזלות שאותן לא ניתן להזמין דרך אתר האינטרנט של חברת התעופה אלא רק דרך סוכני נסיעות.
עלות 3 הטיסות המוזלות כמו בדיל הטיסות של תאי: 209 דולר (ו-139 דולר לילד מתחת לגיל 12).
תנאי הכרטיס של הטיסות המוזלות מאוד קשוחים:
תשלום מיידי לאחר הזמנה.
לא ניתן לשנות את את תאריכי הטיסה או שעות הטיסה.
לא ניתן לבטל את כרטיסי הטיסה ולקבל החזר כספי.
אם מפספסים טיסה לא מקבלים החזר כספי או טיסה חלופית.
הטיסות המוזלות מתאימות למטיילים שיש להם תאריכים מדוייקים לטיסה ולא למטיילים 'זורמים' שרוצים גמישות במהלך הטיול.
טיול מהנה,
מרטין ממשרד הנסיעות Martin4travel בתאילנד
-
טיסות מוזלות בתאיתודה רבה על התשובה,אז זה יוצא אותו מחיר? כי לפי מה שנכתב למעלה יצא 210$ לזוג,ולא ליחיד...או שהיתה טעות וזה ליחיד? אני פחות או יותר יודעת לאן אני רוצה להגיע ומתי,השאלה האם זה באמת יוצא חצי מחיר ........ -
המחיר של הטיסות המוזלות בתאי הוא ליחיד.
לדעתי chupopo התכוון גם הוא ל-210 דולר ליחיד משום שעלות הטיסה הישירה מצ'אנג מאי לפוקט באתר האינטרנט של חברת התעופה הוא 4,290 באט לאדם, שזה 126 דולר ליחיד או 252 דולר לזוג וזה כבר יותר מה-210 דולר שעליהם הוא דיבר.
לכן לדעתי הוא שילם 420 דולר לזוג, 252 דולר על הטיסה הישירה מצ'אנג מאי לפוקט בתאי עבור שני נוסעים ו-168 דולר עבור 2 הטיסות הנוספות מבנגקוק לצ'אנג מאי ומפוקט לבנגקוק עבור 2 נוסעים.
טיול מהנה,
-
טיסות מוזלות בתאיתודה רבה לך על כל התשובות.. אז ההפרש לא בשמיים
. מבחינת נמלי תעופה,האם שתי החברות יוצאות מאותו נמל תעופה בבנגקוק (הנמל שבו נוחתת טיסת אל על מישראל) או שצריך לנסוע לנמל השני? -
כל הטיסות של חברת התעופה אייר אסיה ממריאות משדה התעופה החדש בו את נוחתת עם הטיסה הבינלאומית מישראל.
כל הטיסות של חברת התעופה תאי ממריאות משדה התעופה החדש בו את נוחתת עם הטיסה הבינלאומית מישראל.
טיול מהנה,
-
טיסות מוזלות בתאיתודה רבה על כל התשובות.