פארקי שעשועים בלונדון
-
הי,
זוג + שתי בנות עשרה + בת 24.
בסוף ספטמבר - טיול בעקבות פארקי אקסטרים... וגם קצת נופים...
חשבתי שאני סגורה על thorpe park אבל המידע על פארקי השעשועים בלונדון עצום ואני מתקשה להחליט...
יש למישהו/ למישהי המלצה?
תודה
מג -
פארקי שעשועים בלונדוןהיי מג,
לא כל כך הבנתי בין איזה פארקי שעשועים את מתלבטת.
למיטב ידיעתי, יש את טרופי פארק, שנמצא במרחק של כשעה נסיעה מלונדון, וניתן להגיע אליו יחסית בקלות בתחבורה ציבורית בטיול יום מלונדון. יש את אלטון פארק שהוא פארק השעשועים הכי גדול באנגליה, ונמצא במרחק של כשלוש שעות נסיעה מלונדון. מתאים יותר לטיול עם רכב ועם לינה מחוץ ללונדון.
אור -
פארקי שעשועים בלונדוןאני הבנתי שפארק טורפה, לא מלהיב לבני העשרה.....
לבדיקתך המדוקדקת
-
פארקי שעשועים בלונדוןהי אור ואניגמה,
אני מתלבטת בין:
פלז'ר-לנד
פאן לנד
טרופי פארק-thorpe park
דרייטון פארק
פלז'ר איילנד
פארק צ'סינגטון
ואני מניחה שאני יכולה להוסיף עוד שמות... העניין הוא שאני רוצה המלצות מניסיון...
אניגמה, למה thorpe park לא מומלץ?
הדרך שלי לבדוק זאת היא לבקר שם...
הייתי רוצה לדעת לפני כן אם כדאי לי
תודה
מג -
פארקי שעשועים בלונדוןהי מג,
לפי האתרים שלהם, חלק מהמקומות שציינת ממש לא בלונדון ואפילו לא קרוב, וחלק אחר לא ממש פארקי שעשועים כמו שאת מחפשת!
Pleasureland, Pleasure Island , Drayton Park כולם פארקי שעשויעם די רחוקים מלונדון. אם את כבר נוסעת רחוק יותר ללונדון, מכל מה שאני קוראת, כדאי כבר להגיע ל Alton Towers שנחשב לאחד מפארקי האקסארים המובילים באירופה.
Funland אמנם נמצא בפקדילי במרכז לונדון אבל הוא מרכז בוילינג ולא פארק.
Chessington Zoo - נמצא מעט דרומית ללונדון אבל יותר מתאים לילדים צעירים.
Thorpe Park - פארק שעושעים קרוב ללונדון, שכמו שכתבתי לך בתשובה קודמת, מהנסיון שלנו דווקא מכוון לבני עשרה עם הרבה מתקני אקסטרים.
ג'ני
-
פארקי שעשועים בלונדוןבוקר טוב מג,
אני חשבתי שכבר חזרתם לדווח...
לדעתי טרופי פארק נהדר מכל הבחינות - קרוב ללונדון ובהחלט מתאים לבני נוער! נראה לי חבל להסתבך, שאר הפארקים רחוקים ואין שום סיבה (בעיני) לשבור את הראש.
אל תשכחי שהפארק הוא רק חלקיק קטן מהטיול הכולל, ללונדון יש הרבה מה להציע לגילאים שלכם ואם בא לכם פארק, טרופי פארק הוא פתרון נהדר.
רוית. -
פארקי שעשועים בלונדוןלג'ני ורווית,
תודה- אנחנו "נלך" על Thorpe Park .
רווית, הטיול שלנו עוד רחוק יחסית...והאמת היא שסגרנו בתי מלון, אבל כמעט לא "סדרנו" את התכנים, רק אספנו חומרים...אני מניחה שתהיינה שאלות נוספות ואני לא אניח לשכוח שטרם טסנו
ערב נעים,
מג