למי שחיפש קצת NBA בקיץ
-
ליגת הקיץ של ה NBA תתקיים בין ה 10-19 ליולי בלאס ווגאס. הליגה הזאת היא מחנה אימון רשמי לקבוצות ומשתתפים בה שחקנים מדרג שני ושלישי בליגה ושחקנים חדשים חתומים או במבחן. לא ניתן לצפות למצוא שם כוכבים גדולים אשר נחים בחופש בזמן הזה. עומרי כספי יהיה שם במדי סקרמנטו.
http://www.nba.com/2009/news/06/22/summer.league/index.html? rss=true
-
יודע על משחקי כדורסל בניו יורקסליחה על ההתפרצות, אבל רציתי לשאול אותך במיוחד ואם מישהו אחר גם יודע, אז אשמח לשמוע, יש לי שני ערבים פנויים במנהטן 7 ו- 8 באוקטובר וממש הייתי מת לראות פעם משחק כדורסל של ליגת העל או NBA בניו יורק, לא מצליח למצוא פרטים באינטרנט על אופציות למשחקים כאלו, מישהו יודע היכן אוכל למצוא מידע/כרטיסים למשחק כדורסל מקצועני במנהטן בתקופה האמורה? -
למי שחיפש קצת NBA בקיץאחחחחח... אני אהיה בוגאס קצת אח"כ (באוגוסט) בדרך לרפטינג ב- GRAND CANYON -
יודע על משחקי כדורסל בניו יורקבגדול - זה בערך הימים בהם אמורה להתחיל העונה. הבעיה היא שלוח המשחקים עדיין לא פורסם וכך אין ממש מידע אם יהיו משחקים בימים הללו וזאת גם הסיבה שאתה לא מוצא כרטיסים. בניו יורק האופציה שלך היא הניקס שמשחקים במדיסון סקוור גארדן (רח' 31-33, שדרות 6-7) או הנטס המשחקים במדולנדס בניו ג'רזי - כ 15 דקות נסיעה ממנהטן.
תבדוק שוב לקראת אוגוסט ואז צריך להיות כבר יותר מידע.
-
יודע על משחקי כדורסל בניו יורקבשנה שעברה הלוח פורסם ב 6 באוגוסט. -
יודע על משחקי כדורסל בניו יורקשלום
אני אהיה בניו יורק עם בעלי- רוצה להפתיע אותו בכרטיס משחק- לא חשוב מה ב21.8 עד 26.8 , ואח"כ ווגאס עד 31.8 אם אתם יודעים על משחקים בתאריכים אלו, או היכן, מתי ,ואיך לברר ולקנות -אודה לכם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד....
לאה -
יודע על משחקי כדורסל בניו יורקמצרפת אתר לארועי ספורט
בהצלחה בהפתעה
רונית -
יודע על משחקי כדורסל בניו יורקעונת ה-NBA מתחילה רק בסוף אוקטובר (בשנה שעברה ב-28 באוקטובר). יכול להיות שיהיו משחקי PRESEASON. -
יודע על משחקי כדורסל בניו יורקבתקופה הזו ליגת הבייסבול בעיצומה ומתקיימים משחקי קדם-עונה בפוטבול. בניו-יורק יש 2 קבוצות בכל אחד מהענפים אז כמעט בטוח שיהיו משחקים בימים האלה. עוד אפשרות היא ליגת WNBA (כדורסל נשים).
שתי קבוצות הבייסבול של ניו יורק, היאנקיז והמטס, עברו השנה לאיצטדיונים חדשים שהם המילה האחרונה בארכיטקטורה של מבני ספורט...
האיצטדיון של היאנקיז נמצא ברובע ברונקס ושל המטס בקווינס.
קבוצות הפוטבול של ניו יורק משחקות באיצטדיון הג'יאנטס באיסט-רתרפורד, ניו ג'רזי.
אם הייתם בניו יורק כמה ימים אח"כ יכולתם לבקר באליפות ארה"ב בטניס בפלשינג מדו...
בלאס וגאס, למיטב ידיעתי, אין אף קבוצת ספורט מקצוענית מהליגות הבכירות... -
יודע על משחקי כדורסל בניו יורק
רונית
תודה תודה
יש רק משחקי נשים nba
בל גם זו תהיה חוויה מפתיעה
לאה -
יודע על משחקי כדורסל בניו יורקהיי
נכון צודק בדקתי רק כדורסל נשים-בעלי יצטרך להסתפק בזה
לאה
-
יודע על משחקי כדורסל בניו יורקיש גם בייסבול אם זה מעניין אותכם... בכל יום יש משחק של היאנקיז או המטס...
בדקתי גם פוטבול, והתברר שהג'יאנטס והג'טס ישחקו בחוץ בסוף השבוע של 23 באוגוסט... -
יודע על משחקי כדורסל בניו יורקטעות שלי - משחקי טרום העונה מתחילים בתחילת אוקטובר והעונה מתחילה בסוף אוקטובר. ב 18 באוקטובר השנה הניקס יארחו בגארדן למשחק ראווה לא אחרת מאשר את מכבי אלקטרה תל אביב. מכבי ישחקו גם בלוס אנג'לס ב 20 באוקטובר נגד הקליפרס.