ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ארגנטינה באוגוסט

פורום דרום אמריקה
    6
    12
    5152
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • noata
      noata נערך לאחרונה על ידי

אני נוסעת לארגנטינה לארבעה שבועות בחודש אוגוסט. באיגווסו מזג האויר אמור להיות מצוין, באילו עוד אזורים כדאי לי לטייל בתקופה זו ?(אני לא מפחדת מקצת קור)
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • לילך ב.
        לילך ב. נערך לאחרונה על ידי

ארגנטינה באוגוסט
        הי נועה
        נכון, לאיגוואסו ניתן להגיע כל השנה. לגבי שאר ארגנטינה, ניתן בגדול לחלק אותה ל-3 איזורים:
        צפון - כמה שעולים יותא צפונה בארגנטינה, מזג האויר פחות מושפע מחילופי עונות, לכן בהחלט אפשרי לטייל שם באוגוסט (פרובינציות כמו חוחוי, סלטה, טוקומן וכו).
        במרכז-כמובן הבירה בואנוס איירס וגם ערים אחרות כמו קורדובה, רוסריו ועוד. מזג האויר החורפי שם די מזכיר את מה שקורה בארץ. כך שאם גשם וקור לא מפריעים לך, זו גם אופציה.
        דרום - פטגוניה (פוארטו מדרין, ברילוצ'ה, סן מרטין דה לוס אנדה, קלאפטה ועוד). טמפרטורות מאוד נמוכות, לעתים רוחות חזקות ולעתים אף יורד שלג!
        תוכלי ליהנות מהרבה תצפיות וטיולים הקשורים בעיקר לנוף. קחי בחשבון שרוב הטיולים את תהיי "פסיבית", כי טרקים אינם אפשריים בתקופה זו. מבחינת אטרקציות, לא חסר, בנוסף בעונה זו יש את הסקי!.
        לילך
        • golesh11
          golesh11 נערך לאחרונה על ידי

ארגנטינה באוגוסט
          הי יתכן שנוסע גם באוגוסט-גם לגלישת סקי.(קצת מדאג משפעת החזירים..אבל..)היתי בעבר בחורף באיזור.מה מסלולך?
          • martinfr
            martinfr נערך לאחרונה על ידי

ארגנטינה באוגוסט
            הי לילך,
            אשמח לקבל פירוט לגבי ברילוצ'ה + סן מרטין דה לוס אנדס באוגוסט.
            האם יורד כל הזמן שלג/גשם (כלומר, נשארים כל הזמן בהוסטל) או שאפשר גם לטייל בחוץ?
            אילו עוד אטרקציות קיימות באזור מלבד סקי?

תודה!
            • לילך ב.

ארגנטינה באוגוסט
              שלום!
              אוגוסט זה חורף חורף פה...Smile
              יש מצב לימים גשומים, אך גם לימים בהם יורד שלג אפילו במרכז העיר, למי שאוהב את זה, זו בהחלט חוויה!! (רמז...אני..Smile)
              קיים מסלול שנקרא שבעת האגמים, שזוהי בעצם דרך (מסלול מעגלי) המשותפת לברילוצ'ה וסן מרטין דה לוס אנדס שמאוד נפוץ לעשותה בקיץ פה, ובחורף...תלוי במזג אויר, ויותר נכון מצב הכבישים בגלל השלג. אך זו בעצם אחת האופציות למה עוד לעשות פה מלבד סקי.
              מעבר לכך, יש פה (וגם בסן מרטין) תצפיות מרהיבות!! ואטרקציות נוספות הנותנות הכרות עם הטבע פה (טיולי יום מאורגנים, טיולי סוסים, שייט באגם, מצנחי חיפה, אומגה ועוד). שתי הערים הן ערים שמאוד נעים לשהות בהן, ובברילוצ'ה מתווספת חווית השוקולדים ומסעדות הבשרים המצויינות!

מקווה לא להשמע משוחדת מדי...אני פשוט גרה פה ואוהבת את זה מאוד... Embarassed
              • cynthiab
                cynthiab נערך לאחרונה על ידי

ארגנטינה באוגוסט
                לילך,
                הבנתי מהמלצותיך שהנך גרה בברילוצ'ה אז קודם כל כיף לך..
                האם אוכל לשאול מספר שאלות ולקבל את המלצותייך?
                אנחנו אמורים להגיע ב-11/8/2009 ל-3 ימים לכן אני חייבת לתכנן הכל לפי זמנים שנוכל להספיק כמה שיותר.
                אשמח לקבל תגובה.
                • chancho
                  chancho נערך לאחרונה על ידי

הערה ותוספת חמה
                  שלום
                  הערה קטנה בנוגע לדרך שבעת האגמים:
                  מדובר בדרך של קרוב למאה קילומטרים, המחברת בין העיירות סן מרטין דה לוס אנדס וויז'ה לה אנגוסטורה.
                  לאחרונה ניתן להגיע מברילוצ'ה בנסיעה של כשעה (95 ק"מ).
                  תוספת חמה:
                  במשך השנה בכלל, אך בפרט בחדשי החורף המקפיאים בפטגוניה, חשוב לזכור את ידידינו המעיינות החמים !!
                  תוכלו למצוא שניים כאלה בנוף מרהיב בתחומי הפארק הלאומי לאנין !
                  אשמח לעזור בכל שאלה נוספת !
                  להתראות, יותם אדלמן, בשם סוכנות הנסיעות "קאסה זולה", בואנוס איירס
                  • לילך ב.

ארגנטינה באוגוסט
                    הי סינתיה, איך אוכל לעזור?
                    • cynthiab

ארגנטינה באוגוסט
                      לילך,
                      קודם כל תודה על ההיענות.
                      1. יש לנו התלבטות בין המלונות:קנטון, בלו טרי בברילוצ'ה מה דעתך?מה עדיף?
                      2. אנו מעוניינים לקחת טיולים יומיים מאיפה כדאי לקחת אותם מהמלון או מחברה מסויימת, יש הצעות?
                      3. אנו טסים ללילה לקלפטה, אמורים להגיע בערב למלון רינקון דה סואניוס. איך המקום? האם זה קרוב למרכז? מה כדאי לעשות בערב?
                      בבוקר אני מעוניינת לצאת לפריטו מורנו אך הטיסה חזרה היא ב-17:00 אחר הצהריים והטיולים המאורגנים הם עד 17:00 האם יש לך רעיון איך לנסוע לשם? האם יש אפשרות לצאת לבד עם מדריך?
                      מצטערת על כל השאלות אך אשמח מאוד אם אקבל תשובות.
                      תודה
                      סינטיה
                      • לילך ב.

ארגנטינה באוגוסט
                        הי סינתיה.
                        מצטערת, אינני מכירה את המלונות אותם הזכרת. כמה כוכבים הם את יודעת?
                        לגבי טיולי יום, מה המציע מלון או סוכנות נסיעות זה אותו דבר. המלון בר"כ פונה לחברת נסיעות עבורכם, ועל ההתקשרות הזו מקבל עמלה. זה לא אומר שהמחיר יהיה גבוה יותר, במידה ופניתם לסוכנות באופן ישיר, היא לוקחת את העמלה לעצמה (זה גם כדי לא לפגוע ביחסיה עם המלון).
                        בכל מקרה, את כל ההזמנות לטיולים תעשו משם, לא מראש, כדי לדעת להתאימם למזג האויר. בתור טיולי יום, הייתי ממליצה על שיט לאי ויקטוריה או לפוארטו בלסט, על מסלול שבעת האגמים (שתוכלו לעשות גם לבדכם אם תשכרו רכב)-תלוי במצב הכבישים שלג או לא, הר טרונדור (אם יהיה פתוח), טיול לאל בולסון משולב עם ביקור במפעלי בירה וריבות, אולי טיול סוסים (בשלג), אתר הסקי-הר קתדרל, אם לא כדי לעשות סקי, העלייה ברכבל שם היא תצפית מהממת בפני עצמה על הנוף, בקיצור לא חסר...
                        ובאל קלאפטה תוכלו לשכור רכב ולהגיע בעצמכם לראות את הקרחון המתנפץ, מרחק נסיעה של כ-80 ק"מ מהעיר, כך שתספיקו לטיסה.
                        לילך
                        • cynthiab

ארגנטינה באוגוסט
                          המלונות שהזכרתי הם 4 כוכבים וממש נמצאים ליד הסנטרו סיביקו.
                          תודה על ההמלצות אכן נזמין את הטיולים מהמלון.
                          אני לא ממש יודעת אילו טיולים עדיפים אבל נקווה שנקבל המלצות מהמלון.
                          לגבי קלפטה האם יש מרכז מעניין האם יש מה לראות או להסתובב בו?מסעדות?
                          • לילך ב.

ארגנטינה באוגוסט
                            אל קלאפטה היא עיירה אמנם יפה מאוד אך קטנטנה. יש לה רחוב ראשי אחד (מצטערת, שמו ברח לי מהראש...Embarassed), שבו נמצאים כמעט כל בתי העסק (גלידריות, מסעדות, סוכנויות רכב וכו').
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון