שלום,
אנו נוסעים לחודש,האם כדאי להסתמך על skype בשיחות לארץ ובתוך ארה"ב שם העלות היא מזערית או עדיף לקחת טלפון נייד עם אחת החברות שמציעות שירותים לשיחות לארץ ובתוך ארה"ב?
כמובן השאלה מתייחסת לזמניות האינטרנט בארה"ב (עלויות,מהירות וזמינות)
סן דיאגו,לוס אנגלס, כביש 1 ,סן פרנסיסקו ,פרסנו,
לאס וגאס , בוסטון וניו יורק.
האם מישהו יכול לספר על השימוש בסקייפ בארה"ב לשיחות לסלולר ולארץ.
-
SKYPEהזמינות של אינטרנט בארה"ב היא גבוהה, כאשר כמעט בכל מלון יש WiFi חינמי.
לא תמיד השירות הוא כזה טוב מבחינת עוצמת הסיגנל והמהירות שמקבלים. זה יכול אולי להשפיע על איכות הקול בשיחות. אין לי נסיון עם סקייפ, כך שאינני יכול להעיד.
כרטיס חיוג אמריקאני מאד זול. ב- $5 קיבלתי כשעתיים של שיחות בתוך ארה"ב. השאלה היא האם כדאי להתעסק עם סקייפ כאשר מחירי השיחות בתוך ארה"ב הן ברמה זו.
לגבי שיחות לארץ, צריך לבדוק את הצעות החברות הישראליות לשיחות בינלאומיות. עד כמה שראיתי, יש הצעות טובות ושוה לשקול אם כדאי להתעסק עם סקייפ גם בשיחות לארץ. כמובן שזה תלוי כמה אתה הולך לדבר.
כל זה לגבי טלפון קוי (טלפון בחדר במלון או טלפון ציבורי).
כאשר אתה מכניס סלולרי למשוואה, מחיר השיחות עולה בצורה ניכרת, גם אם מדובר בטלפון עם סים אמריקאני.
-
SKYPEאני חזרתי מארה"ב לפני כשבוע ובמהלך כל הטיול חודש ושבוע היה איתי טלפון נייד של A&TT שזאת בעצם חברה סלולרית שם
יש המון יתרונות לטלפון נייד לדוגמה היה לי פנצר ברכב ואין לי מושג איך הייתי מסתדרת ללא נייד
אני אישית ממליצה על נייד מה שגם יש חלק ממלונות / מוטליפ שדורשים כסף על אינטרנט
מקווה שעזרתי -
SKYPEאני השתמשתי בסקיפי
שיחה לפלפון לארץ מארצות הברית 0.13 סנט לדקה
לנייח בארץ(בזק) 0.02 סנט לדקה
זה דבר מעולה
טיול נעים
-
SKYPEלי יש סקייפ, אני מנוי, ובחו"ל משתמש רק בו. עולה לי פחות מ-6 דולר לחודש מנוי שאני מקבל את הדברים הבאים:
מספר טלפון בחו"ל (אני לקחתי מספר טלפון אמריקאי)
שיחות חינם לכל טלפון נייח בארץ, מכל מקום בעולם (דרך אינטרנט), עד 10000 דקות לחודש
עקוב אחראי כאשר אני לא מחובר לאינטרנט לכל מספר טלפון שאני אבחר (אני בחרתי בטלפון של הבית, לכן אפשר להתקשר אלי בסקייפ במהלך כל היום, ואם אני לא מחובר השיחה מגיעה אלי לטלפון הביתי ללא תשלום נוסף)מספר טלפון בארה"ב (נוסף על הקבוע) שמשמש כמספר גישה לסקייפ, במידה וארצה להשתמש בטלפון רגיל.
תא קולי אם אני לא עונה, ואז אני שומע את השיחות בסקייפ כאשר אני מתחבר.
מחירים נמוכים ביותר לשיחות טלפון לכל העולם (לדוגמה, משהו כמו 0.021 דולר לדקה לאירופה, לנייחים ולניידים בארה"ב וכו')
ולגבי טלפון נייד, אפשר לשאת אותו למקרה חירום חלילה, אבל כשאני שוכר רכב בנשיונל, מחפש רכב עם רדיו לוויני (יש להם מלא רכבים כאלה) ובתוך הרכב יש טלפון חירום.