מסלול ל- 17 יום
-
שלום לכולם,
אנחנו נוסעים בתחילת אוקטובר לתאילנד בפעם הראשונה ל- 17 יום נטו.
אשמח לקבל הצעות למסלול הכולל את בנקוק, צפון והאיים (איזה מומלצים)
בתודה מראש :
דינה -
מסלול ל- 17 יוםשלום לכם נתחיל שבמקרה גם אני נוסע בלתאילנד באוקטובר ליתר דיוק 2 לאוקטובר עם בת זוגתי...לי זה הפעם השלישית ולה זה הראשונה
לדעתי 17 יום זה קצר(אנחנו 14) אבל יכול להיות מעניין חשוב שתדעו שצריך לקחת החלטות מראש על מנת ליעל את העיניין וזה בא לידי ביטוי בכך שצריך להזמין מראש טיסת ישירה מבנקוק לצ'אנג מאי ביום הנחיתה(להשאר בשדה לאיזה פוט מסאז' ולעלות לטיסה לצפון) ולהזמין מראש דרך גל לדעתי טיול דרך טנא או רד בריק מה שבא לכם...משמה צריך לבחור או קוסמוי קופנגן וקוטאו במידה ורוצים לצלול או פוקט פיפי ריילי ביץ' וקראבי שזה צד אחר של תאילנד...הגעה לבחירה הראדונה זה טיסה לקוסמוי שהייה שם כמה ימים ואז לקחת מעבורת לקופנגן לבלות שם כמה ימים של בטן גב מסיבות בקקטוס שבחוף ההד רין ולאחר מכן 2 לילות של קניות וטיולים בבנקוק(ארמון המלך,איזור הפטפונג)...חשוב לציין שטיול כזה יעלה ללא טיסות פנימיות כ150 דולר לזוג שזה כולל לינה אוכל מסיבות שתיה ומעט קניות...טיסות פנימיות אפשר דרך איר אסיה או תאי איר שאפשר כמובן גם את הטיסותלקחת דרך אחד מסוכנים שבפורום מרטין מבנקוק גל מצ'אנג מאי סגול מפוקט ומצטער אם שכחתי עוד חברה..חשוב לציין שהמחירים שהם נותנים שווה ערך לרכישה פרטית והם מאד אמינים ואף סבלניים.הם עוזרים ומלוים כל הטיול..שיהיה לכם יום נפלא ואם אתם צריכים עזרה יש בפורום אנשים מקצוענים שיעזרו לכם או שפשוט תריצו חיפוש -
זה מה שאני הייתי עושה1. נחיתה בבנגקוק ומיד טיסה לצ'יאנג מאי(טיסת פנים לסגור כבר מהארץ - חשוב מאוד בכדי להוזיל עלויות)
2. 3 ימים טיול ג'יפים בצ'יאנג מאי (לסגור כבר מהארץ- מצרף לכם לינק).
3. יום אחד של טראק טרקטורונים.
4. יום אחד להסתובב בצ'אנג מאי. (עד עכשיו 5 ימים)
5. טיסה מצ'יאנג מאי לפוקט (לסגור את הטיסה כבר מהארץ).
6. בסך הכל 6 ימים בפוקט (טיול 7 איים, טראק סנפלינג, מסיבות, טיול בפוקט עצמה)
8. טיסה לבנגקוק ומשם טיול לקנצ'נבורי (לסגור מהארץ) - להיות שם 3ימים.
9. בנגקוק 2 ימים, קניות, אתרים וכו'.
קצת דחוס לטעמי אבל... זה מה יש...
מקווה שעזרתי - תהנו מהטיול.