ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    לונדון ב 7 שעות

    פורום אירופה
    5
    8
    3884
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Golan
      Golan נערך לאחרונה על ידי

      שלום
      אנו זוג שנוחתים בלונדון ב 10.08 בשעה 23:00 בשדה תעופה Heathrow Airport .
      משם אנו ממשיכים למלון HOLIDAY INN M4 JCT 4 שנמצא במרחק של כ 2.5 ק"מ מהשדה. התוכנית היא לקחת מונית למלון מיד עם הנחיתה ולהתעורר מוקדם בבוקר ולצאת מהמלון בשעה 7:30. לכיוון לונדון.
      אני מתכנן לראות מספר אתרים מרכזיים בלונדון וקיבלתי המלצה להגיע ללונדון ולקחת אוטובוס " אדום" של תיירים לסיור בעיר. כך נוכל לרדת ולעלות באוטובוס זה בתחנות מרכזיות.
      לאחר הסיור אנו מתכננים לחזור לשדה התעופה לטיסת ההמשך שלנו לניו יורק בשעה 15:30.
      מספר שאלות:
      1) האם יש אפשרות לשמור את המזוודות בבוקר יום ג ה 11.08 בשדה התעופה או אולי מיד כאשר אנו נוחתים ? כך לאחר הביקור בעיר לא נצטרך לחזור למלון ומשם שוב לשדה התעופה ( מוניות) ?
      2) האם אתם ממליצים על הסיור באוטובוס התיירים היכן עולים לאוטובוס זה ?
      3) אשמח לשמוע על רעיונות נוספים .

      תודה גולן

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lbd
        lbd נערך לאחרונה על ידי

        לונדון ב 7 שעות
        ממליץ מאוד על אוטובוס תירים. ישנן כמה חברות היוצאים מ-PICCADILLY CIRCUS. ישנם 3 סיורים שונים אשר כלולים בכרטיס. כ"א נמשך כשעתיים ואפשר לרדת ולעלות בכל תחנה. אוטובוס ראשון יוצא ב-8:30 בתדרות של 20-30 דקות. קו התחתית משדי התעופה מגיע ל-PICCADILLY.
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • nitsansh
          nitsansh נערך לאחרונה על ידי

          לונדון ב 7 שעות
          15:30 זו שעת ההמראה לניו יורק? אז אין לכם 7 שעות אלא בקושי 4, אם אתם רוצים להגיע בזמן לטיסה...
          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • nitsansh
            nitsansh נערך לאחרונה על ידי

            לונדון ב 7 שעות
            לגבי המזוודות... הכי טוב לדעתי יהיה לקחת את מה שאתם צריכים בקונקשן בלונדון בתיקי היד, ולשלוח את המזוודות ישר לניו יורק...
            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Golan
              Golan נערך לאחרונה על ידי

              לונדון ב 7 שעות
              Smile
              הנה מה שלמדתי ממכם Smile
              להגיע לעיר ל PICCADILLY CIRCUS בשעה 8:30. להמשיך לטייל באמצעות האוטובוס עד השעה 11:30.
              לחזור לשדה התעופה לטיסת ההמשך. כך שאגיע בערך ב 12:30. לכל המאוחר ב 13:00.
              לבדוק את אופציית שליוחת המזוודות ישירות לניו- יורק בעת ה check in בנתב"ג.

              תודה
              גולן
              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • רבקה.ק.
                רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

                לונדון ב 7 שעות
                דבר נוסף, אם המלון במרחק 2.5 ק"מ משדה התעופה, קרוב לודאי שיש לו שאטל - כלומר מונית חינם שמסיעה את מי שלן במלון. כדאי לבדוק זאת מול המלון, והיכן עומד השאטל בשדה התעופה.

                רבקה
                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • nitsansh
                  nitsansh נערך לאחרונה על ידי

                  לונדון ב 7 שעות
                  תבדוק אם יש בקרבת המלון רכבת ישירה בלונדון בלי לעבור דרך שדה התעופה. לפי המיקום זה יכול להיות תחנת WEST DRAYTON או HAYES שמהן יש רכבת לתחנת פדינגטון.
                  תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • re266
                    re266 נערך לאחרונה על ידי

                    לונדון ב 7 שעות
                    עוד כמה טיפים שיכולים לעזור.

                    אם הטיסה שלכם מוגדרת כקונקשיין (כלומר שתי טיסות באותה חברה או חברות שמשתפות פעולה ביניהן) אתם תוכלו לשלוח את התיקים ובהרבה מקרים גם לקבל boarding tickets לטיסה מלונדון לניו יורק. במקרה כזה, אתם יכולים להגיע קצת יותר מאוחר להית'רו כי כל מה שאתם צריכים זה רק התור לבטחון (בניגוד למצב בו אתם צריכים גם לעמוד בתור לקבל כרטיסי עליה למטוס). בהית'רו אין ביקורת דרכונים ביציאה בכל מקרה.

                    אם אתם קצובים בזמן ורוצים להספיק כמה שיותר (אבל אז גם לשלם קצת יותר), אל תקחו את הרכבת התחתית מהית'רו כי מדובר בשעה נסיעה כל כיוון למרכז לונדון. במקום זה, קחו את ה Heathrow Express שמביאה אתכם תוך רבע שעה לפדינגטון (אבל גם עולה משמעותית יותר).

                    מבחינת מתי לחזור להית'רו - דוכנים באנגליה נפתחים שעתיים לפני מועד ההמראה, אז אין באמת טעם להיות שם לפני 13:30. יש שמירת חפצים בהית'רו (אם אתם לא יכולים לשלוח את המזוודות בקונקשיין) ויש גם שמירת חפצים בכל תחנת רכבת גדולה בלונדון לתיק היד (פדינגטון אם אתם לוקחים את הרכבת או קינגס קרוס אם אתם לוקחים את הרכבת התחתית).

                    לגבי מה לעשות: אוטובוס תיירים הוא אופציה טובה לקבל סריקה ראשונית של העיר אבל קחו בחשבון שאתם מגיעים באמצע שבוע ולמרות שזה אוגוסט, הכבישים במרכז לונדון עמוסים מאוד כך שאני בספק אם תספיקו לעשות עוד משהו. אני מציע לשקול אופציה אחרת של לראות חלק קטן מלונדון אבל כמו שצריך. האתרים בלונדון אמנם פזורים גיאוגרפית על שטח לא קטן אבל יש שילובים מאוד הגיוניים מבחינה גיאוגרפית שאפשר לראות גם בכמה שעות. הרי ברור לכם שללונדון צריך להקדיש שבוע לפחות כך שמה שאתם עושים עכשיו הוא רק בבחינת דגימה, אז במקום לדגום לרוחב, דגמו לעומק Smile

                    לדוגמא: להיות בסט ג'יימס פארק המופלא, בטרפלגר סקוור, בבתי הפרלמנט ואפילו בקובנט גרדן - הכל מרחק הליכה אחד מהשני או לחילופין לראות את הטאואר ברידג' והטאואר (מבחוץ, המקום דורש לפחות 4 שעות ביקור והתור עוד שעה :S) ולהסתובב על הדוקס המשופצים או קנסינגטון גדרנס, הייד פארק ואוקספורד סטריט או כל שילוב אחר נורמלי.
                    תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון
                    ×