ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ספר מומלץ ומקיף לטיול

פורום דרום אמריקה
    6
    7
    1314
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shira_ho17
      shira_ho17 נערך לאחרונה על ידי

מתכננת לטייל בארגנטינה,צ'ילה וברזיל... ספר מומלץ ומקיף?

תודה Smile
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yonatanamit
        yonatanamit נערך לאחרונה על ידי

ספר מומלץ ומקיף לטיול
        למרות כול מה שאומרים נגדו- לונלי פלנט.
        אומנם לא השתמשתי בו ממש בארגנטינה וצ'ילה מכוון שהייתי יותר מנוסה, הספרדית שלי כבר הייתה הרבה יותר טובה(משמע אני יכול להעזר במקומיים ולא במידע לא עדכני מספר) והן גם מדינות מסודרות בהרבה ונוח יותר לתכנן בהן טיול.
        אבל באקוואדור ופרו נעזרתי בו רבות והוא אכן מצויין ולמרות\ בזכות שיש בו מידע על כל חור, אם יודעים להשתמש בו נכון הוא יביא אותך למקומות שונים ומחוץ לגל. מקומות שאף אחד אחר חוץ מכותיו לא מכיר פחות או יותר.
        וגם אם המידע לא מדוייק במאת האחוזים הוא נותן כיוון כללי סביר ומאפשר תכנון לא רע.
        • sideshow bob
          sideshow bob נערך לאחרונה על ידי

ספר מומלץ ומקיף לטיול
          מוסיף גם כן המלצה על הלונלי פלנט, ספר שמקיף כמעט כל חור שנתקלים בו, האמת שגם אני השתמשתי בו בעיקר כשנתקעתי באקוודור ובפרו בכל מיני עיירות בגלל שביתות שונות ומשונות של התחבורה הציבורית, ותמיד היה המלצה על איזה מקום לינה סביר.

בדר"כ לשם זה פותחים את הספר, כי בכל המקומות המוכרים פוגשים כל כך הרבה ישראלים שנותנים לך את כל המידע הנחוץ.
          • chancho
            chancho נערך לאחרונה על ידי

שלש מדינות = שלושה ספרים
            שלום שירה
            אם את באמת מעונינת בספר שיהיה מקיף דיו לשם טיול בשלש המדינות הגדולות-עד-עצומות שציינת, אני מציע לך לרכוש ספר לכל אחת מן המדינות בנפרד. לא ממש חשוב אם מדובר יהיה בלונלי פלנט, פוטפרינט או מדריך קציר, העיקר שהספר יתמקד כולו במדינה אחת, וכך תוכלי לקבל מידע רב ומקיף בהרבה ממה שתקבלי מספרים כלליים יותר, העוסקים במספר מדינות ולכן חסרים מידע רב על כל מדינה ומדינה.
            מן הסתם תוכלי גם לרכוש ספר העוסק באחת המדינות הנ"ל, ולקראת המעבר למדינה הבאה לנסות ולהחליף אותו בספר על אותה המדינה הבאה וכך אולי לחסוך מעט בהוצאות על ספרים (אם כי אני בטוח שספרים כאלה יחסכו לך הון בכל צורה בה תשיגי אותם).
            אשמח לעזור בכל שאלה נוספת !
            להתראות, יותם אדלמן, בשם סוכנות הנסיעות "קאסה זולה", בואנוס איירס
            • shira_ho17
              shira_ho17 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה 🙂
              • davidhametayel
                davidhametayel נערך לאחרונה על ידי

ספר מומלץ ומקיף לטיול
                אישית, לדעתי הכי טוב לדבר עם חבר שהיה כבר בדרום אמריקה, ולהתחיל לאסוף ממנו אינפורמציה ולתכנן את המסלול. חוץ מזה, פה באתר תמצאי מלא מידע.
                • אלקנה
                  אלקנה נערך לאחרונה על ידי

הנדבוק כמובן
                  יותר נוח ושימושי מהלונלי פלאנט (זו דעתי כמובן). חיסרון יחסי שלו הוא שאין בו סקירות היסטוריות הרחבות והסברים שונים בצורה מקיפה כמו בלונלי פלאנט.
                  שלושה ספרים כמו שיותם מציע זו האופציה הכי מומלצת- למי שמוכן לסחוב שלושה ספרים.... כבד ותופס הרבה מקום בתיק. ולא הייתי ממליץ לבנות על החלפות ספרים. די נדיר למצוא את המדריך שאת מחפשת.
                  אלקנה
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון