למי יש יום הולדת היום?
-
לניליל'ה היקרה!
מזל-טוב ענקי!!!
בשנה שעברה איחלתי לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך,
השנה אני מאחלת לך את כל מה שאני מאחלת לעצמי:
שיהיה לך יום הולדת קסום ומיוחד,
שבעקבותיו יבואו ימים של אושר ושמחה,
המון שמחה ואושר בחיים,
שכל שתחלמי יתגשם לך במהרה,
וכל מה שתיגעי בו יהפוך להצלחה.
מאחלת לך בריאות, אהבה ובעיקר:
הרבה נחת ושלווה.
אוהבת,
עפרה
-
למי יש יום הולדת היום?
לנילוש
המון, המון מזל טוב!
הרבה בריאות ואושר
פרנסה טובה,
שהכל יתקדם כמו שצריך עם הבנייה
הרבה טיולים, כייף והנאה!
יום הולדת שמח!!!!!!!! -
למי יש יום הולדת היום?יש לך יומולדת והשמחה רבה !!!
נילי, איזו הפתעה - המון המון מזל טוב.
שיהיה לך יום מקסים ושנה נפלאה, מלאה בריאות, אושר ואהבה !!!
עדי.
-
למי יש יום הולדת היום?היי נילי מזל טוב
אחרי הברכות הענקיות של הבנות כאן
קטונתי!
בכל זאת שתהיה לך המון שמחה והרבה אהבה
מזל טוב ענקי גם ממני
הג'מוס
-
למי יש יום הולדת היום?נילי יקרה,
המון המון המון המון מזל טוב!
אושר ובריאות, המון הנאות קטנות וגדולות!
שיהיה במזל טוב,
אורנה -
למי יש יום הולדת היום?איזו הפתעה!
נילי היקרה - המון המון המון מזל טוב
שיהיה רק טוב!
שתגשימי כל שנה לפחות חלום אחד!
(אם יותר - מה טוב)
רבקה
-
למי יש יום הולדת היום?נילי היקרה!
שלעולם לא יגמרו החלומות, שתמיד תהיה לפחות מטרה אחת שטרם הושגה, שהבריאות תהיה מלאה כדי ליהנות מהדרך, ושיהיה לך מספיק כסף כדי לתדלק את כל אלה.
אלונה -
לנילי מאורן: רק מילה או שתיים בנושא, לא יותר..
נילי יקרה (מאוד),
אז מה? גדלנו בשנה?? יש עוגת יום הולדת??..... מתי לבוא?
....
יקירתי, בדרך כלל ביום הולדת אנו מאחלים במרוכז (אני לפחות כזה) את כל שהיינו רוצים לאחל לאותו אדם בשוטף פלוס (שימי לב לשנינות הבאה: שוטף 40 + ) כל הברכות שהיינו רוצים לאחל לעצמנו...
שנתחיל? בכל זאת, יום הולדת, צריך לחגוג הרבה והיום קצר
...
אני מאחל לך מכל הלב שכל חלומותייך יתגשמו, כל משאלותייך יתממשו וכל רצונותייך ייצאו אל הפועל...
אני מאחל לך (וגם ליקירייך ואוהבייך....) שהאור והניצוץ בעינייך יישארו דלוקים ובוהקים תמיד, שהחיוך שמרוח על פנייך והצחוק שעל שפתותייך לא יירדו משם אף פעם ולא ילכו לשום מקום (יפה להם שם..), שתמשיכי לחייך לעולם ולכולם ושהעולם ימשיך לחייך ולהאיר פניו אלייך
..
שאהובייך ויקירייך (גם ממין נקבה וגם ממין זכר...) תמיד יהיו איתך ולצידך ושתחוו ביחד אינספור חוויות משותפות, שמחות, טובות ומהנות.
שיהיה לך טוב, רק טוב. שתמשיכי לאהוב (שלום יסלח לי על ההעתקה הקטנה)...
!!!
שתצליחי בכל אשר תפני (נא לאותת קודם
...), בחיים האישים, הזוגיים והמשפחתיים, בתחומים המקצועיים ובכל תחום אחר שבא לך.. בכל מקרה, הצלחה בעיניי היא משהו מאוד סובייקטיבי ואישי והמדד העיקרי לטעמי הוא המדד העצמי – כלומר, אם את עושה את מה שטוב לך ולדעתך את עושה אותו טוב ואם את מממשת ומגשימה את עצמך, את כישורייך וחלומותייך ושאיפותייך – זוהי ההצלחה הפנימית האמיתית בעיניי.. טוב, אני רואה שבאתי לברך ויצאתי מתפלסף
..
שתטיילי הרבה בכל העולם (כזוג וכמשפחה), שכל שנה אינשאללה יהיה לשניכם "ברצלונה" זוגית כזאת משלכם, כמו השנה... וגם "הולנד" משפחתי... שחייך יהיו מלאים במסעות אישיים/זוגיים/משפחתיים חווייתיים וטובים..!!!
שהימים יהיו שמחים, מלאים, מאושרים, מרתקים, מעניינים, רגועים, קלים, מוצלחים, שקטים, תוססים ומספקים (נו טוב, גם הלילות
...)
בקיצור (נחשי מה קורה כשאני מאריך..
שתזכי לעוד עשרות שנים מאושרות ומלאות אהבה, שמחה, חוויות טובות, הנאות, בריאות, סיפוק, הגשמה עצמית וכמובן, המון טיולים מהנים ומלאי כיף. כן, אני יודע, לא שכחתי... המון אושר ועושר... כשמאושרים ואוהבים ובריאים ושמחים, העושר מקבל פרופורציות... כן, כסף זה חשוב ואני מאחל לך כמובן גם עושר לסוגיו (גשמי, רוחני, פנימי).. בגילנו, אנחנו כבר יודעים שעושר יכול לסייע לאושר אבל בלי אושר (וכושר) כל העושר לא שווה כלום... יותר קל להגיע אל העושר מאשר אל האושר ואני מאחל לך שתמצאי את הדרך היפה והמהנה יותר להגיע לשניהם ושתהני משניהם... אני יודע שזה לא מרגיע את מנהל הבנק שלי, אז אני מוסיף כאן: אושר, עושר וכושר...
נילי, לא תאמיני מה שכחתי...
שכחתי לאחל לך את זה:
יום הולדת שמח והמון מזל טוב!!!!... .
כל שנה, בימי ההולדת, יש לנו ריטואל במשפחה, כשאנו מעירים את חתן/כלת יום ההולדת בבוקר לצלילי שירה של להקת אחרית הימים "יש לי יום הולדת" ((מילים: יענקל'ה רוטבליט. לחן: זוהר לוי), עם המון בלונים, קונפטי והמון מתנות והפתעות... למרות שזה ריטואל, הילדים (וגם אנו) מקפידים להישאר ישנים במיטה או לפחות לעצום טוב עיניים, עד שהיתר מתארגנים לתהלוכת יום ההולדת .. בדרך כלל, אלה היא בצד הערני ואני בצד הישנוני של התהלוכה.. שבע בבוקר?? זה הגיוני????
בקיצור, אם תלחצי על הלינק למטה, תשמעי גם את השיר ואני מקווה שזה יעשה לך שמח (מצאתי את זה ביו-טיוב. הבהרה: אין שום קשר ביני לבין מי שהעלה את השיר ליו-טיוב. פשוט זה מה שעלה לי בחיפוש..
)
מכל הלב ועם חיבוק ענקי, רק אושר ושמחה ביום חגך והולדתך!!!
אורן
-
למי יש יום הולדת היום?נילי,
המון מזל טוב!!!
שיהיו הרבה טיולים עתידיים (משפחתיים וזוגיים)
ורק שמחות
אור -
למי יש יום הולדת היום?נילי יקרה,
אני מצטרפת לכל הברכות הנהדרות שקיבלת כאן.
מזל טוב הרבה אושר ושמחה.
נועה -
נילי, מצטרפת לברכותהמון מזל טוב,
אושר והרבה בריאות! -
נילי, מצטרפת לברכותנילי,
מזל טוב ויום הולדת שמח!
זיוית -
זרי ברכות מזל טוב ! שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה ! -
לנילי היקרה!שפע ברכות ואלף איחולים!
שכל חלומותיך יתגשמו ושיהיו עוד הרבה הרבה שנים של טיולים, אושר, בריאות ושמחה!
מזל טוב!
נורית ואילון
-
זרי ברכות מזל טוב ! שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה !יום הולדת שמח.
הרבה אושר טיולים והכי חשוב בריאות.
-
הודעה מנילישלום לכווווווולם!
נילי ביקשה ממני לכתוב לכם שכנראה עקב העבודות על האתר היא לא מצליחה להיכנס לאתר על מנת לכתוב לכולם תודה על הברכות מחממות הלב.
היא תנסה להיכנס מאוחר יותר או מחר על מנת להודות באופן אישי.
עפרה -
למי יש יום הולדת היום?נילי
מזל טוב גדול ממני ומרונית ובמיוחד בחג האהבה
אוהב, יואל -
לנילי מלאונת: יום הולדת שמחלנילי היקרה,
תרשי לי להצטרף לברכות החמות של כול אוהבייך בפורום מופלא זה!
מצטרפת במיוחד לברכה המפורטת של אורן שלא השאירה שום מקום לאחרים
(ממשיכה לעקוב אחריך אורן...
)
אז שיהיה לך יום הולדת מקסים,
עם המון אהבה, נשיקות וחיבוקים!
מכל הלב,
לאונת -
למי יש יום הולדת היום?לכל החברים היקרים שלי פה...
אתם לא תאמינו איזו מתנה קיבלתי היום, דווקא היום, ממנהלי הפורום היקר... מאחה"צ אני מנסה להכנס ולהודות באופן אישי, ופתאום - אני זרה.
לא מכירים אותי פה...
נחסמתי...
יכולה רק לראות מרחוק. דהיינו - לראות ולא לגעת...
אבל חזרנו מהמסעדה והנה, הדרך פנויה, להודות לכולכם על האשכול המדהים הזה, מחמם הלב:
עפרה יקירתי, אין עלייך. פשוט אין. אוהבת.
שירלי, מתוקה, תודה רבה. אל תשאלי, מהבקר לא מפסיקים לצלצל אליי קבלנים להציע מבצעים לרגל יום ההולדת...
עדי, תודה! מחכה לך כאן עוד עם הילדים...
ג'מוס, אתה משהו. תודה ענקית בחזרה...
אורנה, תודה! הנאות קטנות זה התחום שלי... למשל, קרואסון בפריס.. קטן, לא? מסתדר עם החלום האחד שיש לי מרבקה... רק זה שניים במחיר מבצע - גם קרואסון גם טיול...
רבקה יקרה, תודה גם לך.
אלונה, איזה יופי של משוררת את. לא רק קומיקאית. חסר לך שאת לא מגיעה למפגש פורום. חייבת לפגוש אותך. תודה!
אורן, נו, שויין. חתיכת ברכה. כמעט ברמה של מניפסט אמסטרדם. את ברצלונה כל שנה + אמסטרדם מאמצת בשתי ידיים. אמן. אתם מוזמנים. גם לשם, גם לעוגה... תודה..!
אור, תודה - מסכימה לבצע הרבה טיולים זוגיים ומשפחתיים. אמן!
נועה, באמת ברכות נהדרות קיבלתי, תודה על ההצטרפות להן...
נירית, חשבתי עלייך בשבוע שעבר, כשהייתי בצפון הרחוק. גם לך לא מוותרים הפעם באוקטובר... תודה!
זיוית, תודה תודה! אכן היה שמח!
ברנדי, תודה על הברכות! אמן!
נורית ואילון, המון תודה (איך ידעתם לצבוע את המזל"ט בירוק שזה הצבע האהוב עליי..?
)!
מירב, תודה רבה! בהצלחה במסע, שתהיה הנאת נשים צרופה!
רונית ויואל, המון תודה, אכן, היה חג אהבה מקסים.
לאונת, את נהדרת. תודה! באמת היה יומולדת מלא בחיבוקים ואהבה. ולגבי אורן עוד תתרגלי, זה הולך ומחמיר עם השנים, אבל עם המון אהבה...
לכוללללללכם,
היה חג אהבה שמח בחיפה, הכל בלונים ואנשים ברחובות, גן האם שמח וצוהל, ומסעדת רנה ששינתה את שמה ל- Rennstaurant לא אכזבה גם הפעם.
נשיקות,
נילי
-
למי יש יום הולדת היום?נילי מתוקה,
אמנם באיחור אלגנטי אבל עדיין מכל הלב...
יום הולדת שמח,
שנים רבות ומאושרות של בריאות וטיולים אינספור.
רק אהבה!
רוית.