ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

למי יש יום הולדת היום?

פורום טיולי משפחות
    23
    72
    10924
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שירלי
      שירלי נערך לאחרונה על ידי

היי ענת,

הי נילי!

היה טעים......
      דווקא דיברנו עלייך. פעם הבאה, צריך לקבוע, נראה לי.
      שינה.... אני מתה על שינה!!!!!!!!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענת. 0
        ענת. 0 נערך לאחרונה על ידי

אלונה
        Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
        • noa Xscotland
          noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

לנילי,
          תודה על קבלת הפנים האישית,
          וגם על העוגות - מצטערת שזללתי כמו חזיר חולה שפעת, רק בעולם הוירטואלי אני יכולה להרשות לעצמי כאלה חטאים Cool

נעה
          • נילי ר
            נילי ר נערך לאחרונה על ידי

לנילי,
            נעה,

עכשיו באמת הרסת אותי... Laughing Laughing Laughing

שיהיה לבריאות!

נילי
            • ע ע
              ע ע נערך לאחרונה על ידי

למי יש יום הולדת היום?
              אוי, יכול להיות שכבר פיספסתי את ההזמנה לעוגה וקפה? Sad
              בכל אופן, אם לא מאוחר אני אצטרף לטסטר צ'ויס חזק ואם אפשר ביס קטנטן מכל אחת מהעוגות (במיוחד עוגת הגבינה עם הפירורים Cool )?
              Razz Razz Razz (הפעם הלשון יוצאת כדי ללקק את הפירורים.. Laughing Laughing ).

עפרה
              • אורן מרום
                אורן מרום נערך לאחרונה על ידי

לנילי וכל הבנות שחיסלו את האוכל במסיבה... מאורן
                נילי,

מסיבה עם המון בנות זה אומר שלא נשאר לי מה לאכול??... Rolling Eyes Razz Rolling Eyes Razz Laughing Laughing

מסתובבות שמועות שהעוגות שלך טובות.. בטח לא נשאר כלום, אה? בירה לפחות נשאר? אני לא צריך הרבה, את יודעת.. Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing

קודם כל, ראיתי שכשהגבת לברכה שלי, פתחת עם המילים: "נו שויין,..". כלומר, נאנחת קשות ואז כתבת את מה שכתבת.. מבטיח בפעם הבאה להשתדל קצת יותר ולנסות להיות פחות לקוני.. Cool Shocked Rolling Eyes Razz Laughing Laughing

לאונת ,
                אני שמח שאת עוקבת אחרי.. סוף סוף למישהו אכפת ממני והוא שם לב איפה אני, מה אני עושה, עם מי ומתי.. זה נשמע משפט מסתורי אבל האמת כמו תמיד הרבה יותר פשוטה ומשעממת... Cool Laughing Laughing ... את מוזמנת להמשיך ולעקוב.. דרך אגב, בהקשר לברכה לנילי, זה סתם היה משהו קצר ולקוני.. תארי לך מה קורה כשאני מברך מישהו שבאמת יקר לליבי?????..(אח, חיסול חשבונות עם נילי שלא השאירה לי אוכל ושתיה ונאנחה קשות ועוד לא בשפה שאני שולט בה.. Cool Laughing Laughing יש כאלה שהתחילו לקרוא את הברכה בגיל 40 וחודש לפני 41 סיימו... Shocked Cool Laughing Laughing ..
                נילי יקרה, סתם, סתם, סתאאאם. את יודעת כמה את יקרה לליבי!!!... ואם צריך להוכיח זאת שוב, אמרי זאת ואשב כל הלילה ואוכיח זאת באותות ובמופתים (אם כי אז יהיה לך עסק עם אלה.. Rolling Eyes Razz Rolling Eyes Razz Laughing Laughing Laughing

ענת,
                האמת, אין כמו המסיבות של נילי... חוגגים יום הולדת ומרוב שמחה נזכרים ביום הנישואין ובכל מיני שידולים ושכנועים שעשינו לפני שנים.. אז ככה, גם אצלנו הצד היפה, החכם והמוכשר הוא זה שהציע נישואין לצד הפחות יפה, חגם ומוכשר.. Laughing Laughing אולי זה קשור לכך שהצד החכם חזר בדיוק מחדר כושר עם האאוטפיט המתאים להצעת נישואין?... Cool Shocked Shocked Rolling Eyes Razz ישר אמרתי לה כן.. שלא תתחרט, שלא תקלוט לאן הוביל אותה עודף אדרנלין ובגד גוף מחמיא.. החמיא לי.. Laughing Laughing Laughing ... אלה טוענת שאם לא הייתה לי מציעה לי נישואין זה לא היה קורה.. אני טוען שהיא זיהתה איזה יהלום גולמי נדיר מסתתר מאחורי הגולם... Laughing Laughing .. כנראה שאנחנו הגברים קצת פלגמטים והססנים.. עפרה, ענת ונילי ושירלי, אתן מכירות אותי כאן לא מהיום ואתן יודעות שאני תמיד בעד המין החזק... Laughing Laughing

אלונה, עד בולגריה??? או שהיה צריך הרבה זמן לשכנע או שחיפשת מקום שאין להימלט ממנו... באמת ראיתי בחלומי גבר רץ לו בהרי הרילה שם... Laughing Laughing Laughing .. כל הכבוד לך על ההחלטיות ועל כך שזיהית את העיתוי המתאים להכרזת הנישואין.. Laughing Laughing ..עוד לא ברכתי אותך באשכול הנסיעה שלך.. מתי זה? יש לי כמה מילים להחליף איתך בנושא.. Shocked Very Happy Smile Cool

שירלי, הבעיה היא לא עם חוסר שינה או עם שעות שינה מועטות. הבעיה שאני לא מגיע בכלל למצב של שינה... Laughing Laughing Laughing

נועה (אקס סקטולנד) יקרה, תני לעצמך ליהנות גם בעולם האמיתי... ואני מתכוון גם לאוכל, אבל לא דיברתי על חטאים.. כלומר, אני בעד ליהנות מהכל אבל מבלי לחטוא... Shocked Rolling Eyes Razz Rolling Eyes Laughing Laughing שוב ברחה לי התפלמסות... טוב, זה כי נילי סוף סוף זכרה להגיש את היין אחרי הבירה.. אז אלף, אני משאיר לך עוגה, קרואסונים וגם.. בירה..או אולי יין?... בקיצור, תהני במסיבה.. Cool Smile Cool

ואחרונה חביבה ויקרה, עפרה... מזכירת הפורום שהיא הרבה יותר מזה.. Cool.. נשים, נשים והיחידה שעלתה על הקונספירציה האמיתית שמנעה מנילי להגיב לילה של ערב של יום שלם, כן, ט"ו באב, יום הולדת, מסעדות... רק עפרה קלטה מה היה שם באמת.. אבל היא, היא דיסקרטית.. אין מצב שתספר.. Cool Laughing Laughing Laughing Laughing

ובטח לא השאירה לי פירורים מהעוגה.. Razz Rolling Eyes Laughing Laughing Cool

ואחרי כל זה, נילי יקרה, הכי חשוב באמת: אושר, אהבה, בריאות, הגשמה עצמית והנאות קטנות... זו מתנת יום ההולדת שלי אלייך (התימנים האלה קמצנים, רק מילים.. מזל שאלה עם הצד המולדבי-רוסי שלה אחראית על המתנות בבית... Rolling Eyes Razz Cool Laughing Laughing

קשקשתי מספיק, הגיע הזמן לעבוד..
                אורן
                • ע ע
                  ע ע נערך לאחרונה על ידי

אורן יקירי,
                  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

מה אתה אומר שניכנס לאוטו וניסע לראות אם השאירו לנו את הפירורים של עוגת הגבינה? אתה חושב שיש סיכוי שנשאר משהו? Twisted Evil Shocked Laughing
                  תגיד, מה יהיה איתך? בכל פעם שאני חושבת שזהו - אתה כותב עוד משהו קטנטן (ממש פיצי) ומצחיק עוד יותר Laughing Laughing Laughing
                  שרק נמשיך לצחוק.... (אפשר גם כל הדרך לבנק. לא יזיק).

לילה טוב,

עפרה
                  • אורן מרום

אורן יקירי,
                    יקירתי, האם ייתכן שאסרב להצעה כזו מפתה בשעה כזו מאוחרת כשבכל הבתים הנורמליים כל הילדים כבר ישנים ואצלי 50% עושים את עצמם ו- 50% לא מנסים אפילו????..... Shocked Rolling Eyes Razz Laughing Laughing

התשובה היא: כן, כן וכן... הערתי את אלה ואמרתי לה שאני נוסע עם עפרה לנילי לחפש פירורים מתחת לעוגה... אמרה לי שבדרך אזרוק את הזבל ושאשאיר לה משהו מהבירה שבטח אשתה אצל נילי, שיהיה משהו שירטיב לה את הקרואסון של הבוקר... היתה לי ברירה? אמרתי גם לה כן... אני יותר מדי חיובי, פשוט בחור חיובי.. Shocked Shocked Shocked צריך לתקן את דרכיי..

אפרופו קרואסון, בישראל יש נטיה לקרוא לקרואסון בשם הלבבי משהו "קוראסון"...שזה לב בספרדית לעומת דבר המאפה הצרפתי.. ואני שנים מחרים בעל בתי מאפה וקונדיטוריות שרושמים בגדול כמה עולה קילו קוראסונים.. ענין עקרוני.. קצת כבוד למקצוע שלהם.. Cool Shocked Rolling Eyes Razz Razz טוב, כהרגלי, עברתי נושא.. הכל בגלל נועה X סקוטלנד והחטאים הוירטואליים והקרואסנים... פתח לי את התאבון

נשבע לך שאני מנסה תמיד לכתוב משהו קצר, אבל מהנהלת הפורום הם משלמים לי פר מילה ופר אייקונים שאני מכניס.. לא באמת חשבת שאני נוטה להאריך סתם, נכון???? Rolling Eyes Rolling Eyes Razz Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

רגע, עמרי ועמית קוראים לי..חזרתי...

תגידי, ראית פעם אנשים צוחקים בדרך אל הבנק? אני מכיר כאלה ששואלים אם ראית פעם אנשים צוחקים???.. אבל די למלנכוליות... Confused Cool .. בקיצור, אין אנשים שצוחקים בדרך אל הבנק.. ממה יצחקו? מהפגישה עם המינוס? מהתזכורת של המשכנתא??... מהתור שתמיד יש ומזה שאי אפשר לדבר אף פעם עם אף אחד בטלפון? (עאלק בנקאות פרטית..לקוח מועדף.. אצל אמא שלי אני לקוח מועדף, לפעמים, כשהנכדים אינם ויתר הילדים והאחיות... טוב, גם אצלה כבר לא מועדף.. Laughing Laughing ).

בכל מקרה, אני בעד להמשיך ולצחוק...
                    ואפרופו אלה שהמציאו את הסלוגן על ההם שצוחקים בדרך אל הבנק, אני מחכה כבר שנים כמו אהבל שהם יתקשרו.. Twisted Evil Evil or Very Mad Rolling Eyes Shocked Laughing Laughing

וכמו שמאיר אריאל כתב: תכנסי כבר לאוטו וניסע.. Cool Cool

אורן
                    • ע ע
                      ע ע נערך לאחרונה על ידי

אורן יקירי,
                      Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

תגיד, הם משלמים לך גם על התגובות שאתה מקבל? אם-כן, תענה לי מיד, כל עוד אפשר לתקן ואכניס עוד כמה רגשונים... כי המילים כבר נגמרו לי Laughing Laughing Laughing Laughing

חשבתי שאם לא תהיה עוגה ולא יהיו פירורים תמיד אפשר לעצור באסא לאיזה סטייק עסיסי. אה??!?? Rolling Eyes Cool

תגיד, תימני אוהב סושי? אם כן שמעתי שבימי שלישי יש בוויצמן 22 ערבי סושי... חבל על הזמן. Rolling Eyes Cool

בקשר לצחוק בדרך אל הבנק - אם האנשים באמת היו צוחקים בדרך אל הבנק אז מה היה האיחול פה? אה..?!?

אפרופו קוראסון - אני נחרדת בכל פעם שאני שומעת: "איזה דג תרצי? סלומון?"

בקשר לעמרי ועמית.. תשלח אותם אליי לשבוע ותראה... Laughing Razz Laughing Cool Laughing

ועכשיו באמת... לילה טוב,

עפרה
                      • אורן מרום

אורן יקירי,
                        הם משלמים, אבל שוטף פלוס 90... לא משהו וגם בבאטים תאילנדים ולכי סעי לערבה, תמצאי שני תאילנדים ותשכנעי אותם להמיר את זה לשקלים.. Shocked Cool Laughing .

נעצור באסא אבל זה יהיה חימום לסטייקים ב"מו ומו" ברחובות... אין עליהם.. מאחר ומזמן אינני עם גזרת הדוגמן שאפיינה אותי בשנות התשעים (עאלק) אין לי כל בעיה לאכול סטייק כמנה ראשונה באסא ולעבור למנה העיקרית ב"מו ומו"...את מכירה עוד ילד בן 13, שכשהמלצר מציע סטייק, הוא שואל אותו כמה גרם הסטייק ובאיזה חלק מדובר... Shocked Shocked Cool Laughing Laughing... ואחרי זה עובר לסטייק של אבא שלו??? טוב שנותנים סכין עם להב משונן... זה לא לחתוך את הסטייק, זה להגן עליו.. מפני טורפים צעירים.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

גם אני שמעתי משהו על ערבי הסושי בוויצמן 22.... נדמה לי שאפילו ראיתי את עצמי שם אתמול, אבל בגלל שהיה להם מבצע של קוקטייל שני חינם.. אני כבר לא זוכר אם זה היה או לא היה.. Laughing Laughing Cool Shocked .. עוד פעם להעיר את אלה ולשאול אותה???.... היא תרצה (שוב) סושי וקוקטיילים... Cool Laughing Laughing Laughing Laughing והילדים יחסלו הכל ולא ישאירו לי (שוב) כלום.. Shocked Very Happy Rolling Eyes Razz Razz

יקירתי, לגבי עמרי ועמית... מדובר בעסקת חבילה, או כמו שאני אומר להורים שלי: אם אתם רוצים לעזור קחו גם את עפרי ועידו...שארבעתם יישנו אצלכם.. שניים לא עוזר, סתם יהיה משעמם לשני האחרים ולא יהיה להם עם מי לריב... Laughing Cool Laughing Laughing Laughing ...

בקיצור, באיזה יום נוח לך שהם יגיעו? ארבעתם? שבוע אמרת??? אני מתערב שאחרי 26 דקות ו- 17 שניות את מתייצבת בחזרה עם הפקדון..

שנתערב????... Rolling Eyes Razz Laughing Cool Laughing Laughing Laughing

לילה טוב,
                        אורן

• ע ע
                          ע ע נערך לאחרונה על ידי

אורן יקירי,
                          בדיוק היום קראתי בעיתון על עו"ד (שלא אציין את שמו מחשש לתביעה מצידו) שחמד לצון Thumbs Down ובעת ביקור בשוק בראשל"צ לקח סכין מאחד הדוכנים ובצחוק ( Twisted Evil Mad ) זרק אותו לעבר הדוכן השכן... אבל מה? הסכין פיספס את הדוכן ופגע במצחה של תינוקת בת שנה וחצי שישבה בעגלה שלה.
                          אז תגיד לעמרי שיזהר עם הסכינים. אה?!?

ובקשר לעמרי, עמית, עדו ועפרי - אתה ממש, אבל ממש לא מפחיד אותי.
                          נראה אותך מביא אותם אליי לשבוע!.

לילה טוב כבר אמרנו.. לא?!?

עפרה

• אורן מרום

אורן יקירי,
                            Cool Laughing Laughing Very Happy Smile Smile Smile

שבוע, סגרנו!!

הסכין אצלי, לא אצל עמרי... אני מגן על הסטייק שלי... Cool Shocked Shocked

לילה טוב.. Smile
                            אורן
                            • איריס ס.
                              איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

מזל טוב לנילי
                              מה פה קורה פה ? שבוע אני לא נמצאת פה ומשפצים את הבית?

לקח לי רגע לקלוט לאן נכנסתי Laughing Mad Very Happy

ועכשיו למטרה לשמה התכנסנו-

נילי היקרה
                              מזל טוב ענקי גם ממני.

אמנם באיחור , אבל יש נסיבות מקלות Smile

שתהיה לך השנה הכי טובה שיכולה להיות.

ד"ש לכולם ממני. אני רואה שאתם חוגגים כאן יפה מאד בהעדרי.

בשבוע האחרון טיילנו בלאס וגאס , יוסמיטי והיום הגענו לסן פרנציסקו.

עוד שבוע לחזרה הביתה.
                              מתחילים להרגיש את הסוף. הטיול נהדר אבל מעייף מאד.

להתראות

איריס

• ענת. 0

אורן
                                Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

איזה מזל שהבעל שלי לא נכנס לפורום

• yoel_gil
                                  yoel_gil נערך לאחרונה על ידי

20 שנה !!!
                                  נילי כלת השמחה ושאר המתהוללים בוקר טוב
                                  אני רואה שפתחנו שולחן אתמול . .
                                  ואם כבר מדברים על 20 שנה
                                  גם לי יהיו 20 שנות נישואין בשנה הבאה

כל הזמן חושב לעצמי מה לעשות ?
                                  האם לצאת לסיבוב בטוסקנה ולקנח בשייט תענוגות מרומא ?
                                  האם פריס ? או לנסוע לדוד סם להוואי (שם עדיין לא הייתי)
                                  או ברזיל + ארגנטינה
                                  אח-אח- אח
                                  החלטות קשות

יש הצעות לרומנטיים שבינינו
                                  נ.ב
                                  כרגיל אני צריך להפתיע

ענתי (סוכנת מתחילה) - יש הצעות ?
                                  יואל
                                  • yoel_gil
                                    yoel_gil נערך לאחרונה על ידי

מזל טוב לנילי
                                    איריס בוקר טוב
                                    בקשה - שקית קטנה של שרימסים מטוגנים מ- Fishermans Wharf לנילי

תודה
                                    • glasha
                                      glasha נערך לאחרונה על ידי

מחאה קולנית על הבוקר

מה זה? אני קמה בבוקר, זוחלת למטבח הוירטואלי של נילי ומה אני רואה? אורן זרוק עם בקבוק בירה ביד, יואל מכוסה במפת העולם, עפרה עם שאריות של סטייק מאסא וחיוך של אושר על הפנים, נעה עטופה בפירורים ולידה שלוש תבניות ריקות. מתי הספקתם? איך זה קרה שאני לא השתתפתי בזלילה הגדולה? Crying or Very Sad מוגשת בזאת מחאתי הרשמית. יכולתם להעיר אותי, להגיד "בואי, מותק, תאכלי משהו". אבל לא, לבד, התכנסתם לכם במטבח של נילי וגמרתם את האוכל ואז אורן גמר גם את הבירה והיין. הכי כואב לי שעפרה גמרה את הסטייקים. איך עצוב! אבל אם נילי תכין פנקייק על הבוקר, ותרשה לי לעשן בחצר אני מוכנה לסלוח לכוווולם! נילי? פנקייק? קצת?
                                      אגב, אורן, ברחתי עד בולגריה כי זה היה הכי רחוק שאפשר מנציגי הקב"ה עלי אדמות. כן, אני יש לי עקרונות Cool
                                      אלונה
                                      • רבקה.ק.
                                        רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

מחאה קולנית על הבוקר
                                        אלונה - כבר אמרתי שאת מוצאת חן בעיניי????

אורן - מכירה אותך מזמן, אבל הלילה חירטטת ללא הכרה......... כמות המילים כאן גדשה את הסאה...

ומשהו בשביל אורחים מזדמנים? שקיות הפתעה??? כלום!
                                        יומולדת סגורה Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes מטבחון במלוא מובן המילה!

רבקה
                                        • glasha
                                          glasha נערך לאחרונה על ידי

מחאה קולנית על הבוקר
                                          רבקה'לה זה כל כך הדדי, בואי, עזבי אותם, הזללנים מהמטבח של נילי, נלך לשתות לנו קפה לבד ולרכל עליהם Cool
                                          אלונה
                                          • ענת. 0

מחאה קולנית על הבוקר
                                            אלונה,

לקפה גמני באה. עזבי אותך מעוגות, המפגש מתקרב, צריך לשמור על הגיזרה Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 3 / 4
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון