סופשבוע רומנטי בחו"ל
-
היי לכולם,
אני רוצה להפתיע את בעלי שחוגג יומהולדת בעוד כ 3 חודשים (סוף נובמבר) בסופשבוע רומנטי ...
חשבתי על כמה מקומות אפשריים (וזה אחרי שבחנתי מספר צימרים שווים והגעתי למסקנה שבאותה עלות אנחנו יכולים לטוס לחול)
מה שחשוב:
- חמישי עד ראשון
- מלון רצוי מלון ספא שיחסית קרוב לשדה התעופה
האם יש לכם משהו מוכר?
מאוד רציתי ליסוע לאיטליה לאיזור אגם גארדה אבל הבנתי שזה יחסית רחוק מהשדה ומאחר ואנחנו על זמן מוגבל לא רוצה לבזבז יותר מדי זמן על נסיעות.
האם יש לכם רעיונות?
תודה -
סופשבוע רומנטי בחו"לרצ"ב קישור למלון SPA בבודפשט.
חוץ מהמלון תוכלו לבלות במסעדות מעולות, הצגות, אתרים מעניינים ןמוזאונים במחירים נוחים. -
סופשבוע רומנטי בחו"לשכחתי לציין: זמן הנסיעה משדי התעופה כחצי שעה. -
סופשבוע רומנטי בחו"לבודפשט נהדרת, בסוף נובמבר באירופה עלול להיות מזג אוויר מאד חורפי , מבחינה זו בבודפשט עדיין יכול להיות מזג אוויר נוח יחסית , מובן שיהיה קצת קריר , אבל הטיול בעיר כל כך נעים מקומות יפים ואם יש יום נוסף נוסעים ברכבת לסנטאנדרה לטיול של כחצי יום. תפתיעי ותהני. -
סופשבוע רומנטי בחו"להיי
האם יש עוד הצעות חוץ מבודפשט???????? -
סופשבוע רומנטי בחו"לסוף שבוע בפראג נפלא!
מלון אינטרקונטיננטל שם - שווה כל אגורה.
תהנו! -
סופשבוע רומנטי בחו"לפאריז - מלכת הערים הרומנטיות.
נכון לא כל כך זולה, אבל הרומנטיקה מנצחת (בעיני).
-
סופשבוע רומנטי בחו"להיי,
אני הפתעתי את בעלי ליום הולדתו בנובמבר האחרון ב-4 ימים ברומא ומצאתי דיל נהדר למלון WHITE בדרוג 4 כוכבים ונמצא במרחק הליכה של 2 דקות ממזרקת טרווי. היתה לנו גם הצלחה עם מזג האויר מלבד אח"צ אחד שירד מבול אך מעבר לזה שמים כחולים ושמש. -
סופשבוע רומנטי בחו"לכמעט כל עיר אירופאית תתאים לסוף שבוע רומנטי.אם רצונך בספא אז באמת בודפשט עונה על הדרישות,למרות שקרלובי ווארי ע' פראג תהיה נהדרת גם.ברצלונה תוססת יותר,ומיוחדת במינה.השאלה גם מה בעלך מעדיף/אוהב.שלי למשל בינתיים לא מסכים לרומה וגם ברצלונה קצת מחוץ לתחום.בגלל ריבוי כנסיות וקטדרלות שאני אובהת והוא סובל בשקט.
טיול קצת שונה,מצריך רכב אבל נהדר ורומנטי הוא הדרך הרומנטית בגרמניה.טיסה למינכן ולעלה בדרך הרומנטית עד וירצבורג בצפון או לדרום לארמונות לודוויג.אם תצטרכי חומר לבודפשט או רומנטית אשמח לעזור.
*פריז היא כמובן מלכת הרומנטיות אבל מה עם מוסקבה לסופ"ש?
אמה -
סופשבוע רומנטי בחו"להיי,
מצטערת שאני עונה עכשיו.
תודה על התגובות...
אני אפרט טיפה לגבינו - אנחנו עם זוג תאומות מקסימות בבית שיהיו בנובמבר חצי שנה ואנחנו חייבים קצת אויר
בגלל זה רציתי לעשות משהו מיוחד
האם תוכלו בכלל להציע רעיונות לסופש רומנטי באירופה
משהו מפורטטט עם מלון קרוב לשדה אך קרוב לעיר
ספציפית לטיול הזה שנינו בענין של לנוח ולהירגע
מקסימום טיול בעיר
לא להתחיל לרוץ ממקום למקום
כל הקטע הוא להירגע ולצבור כוחות
מה דעתכם?