ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לונדון באוגוסט

פורום אירופה
    6
    9
    4547
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חלי1234
      חלי1234 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו נוסעים ביום ראשון ה-16 לחודש ללונדון.
      ישמע מצחיק אבל רציתי לשאול אם מישהו היה בלונדון באוגוסט, מה מזג האוויר שם בתקופה הזו.
      נכון שיש מאות אתרי אינטרנט שמספקים את המידע הזה אבל תחזית לעולם אינה בטוחה ב-100%.
      השאלה שלי היא, האם אפשר ללכת שם בחצאית וובנעליים פתוחות במהלך היום ולקראת שעות הערב להתעטף בג'קט וצמר וכו', או שמזג האוויר מחייב מכנס ארוך ונעליים סגורות.
      השאלה היא האם הגשם שם רציני במידה כזאת שאם יש showers אז אפשר עדיין להלך בסנדלים או שכדאי תמיד לצאת עם נעל סגורה.
      אני שואלת ממקום של נוחיות ללכת בסנדל פתוח וכדי להמנע מלסחוב נעליים סגורות ובגדים ארוכים וכבדים וכן כדי לא להשאיר את אלו בבית ולחזור חולה.

דואגת אולי לחינם, אבל תודה גדולה למי שמשיב Smile
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נמרוד ותמר
        נמרוד ותמר נערך לאחרונה על ידי

לונדון באוגוסט
        איזו תשובה בדיוק את מצפה לקבל?
        יש אנשים שלא אכפת להם שכפות הרגליים שלהם נרטבות בגשם ובשלוליות, ויש כאלה שממש לא אוהבים את זה. תחליטי לאיזה משני הסוגים את שייכת, ולפי זה תתלבשי.
        ואם התחזית באינטרנט לעולם לא בטוחה במאה אחוז (והיא אכן לא בטוחה), האם את חושבת שהתחזיות הפרטיות של הגולשים כאן אמינות יותר?
        • חלי1234

לונדון באוגוסט
          מורידה את הכובע. אין לי מה לומר מלבד זה שאתם צודקים.
          • רבקה.ק.
            רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

לונדון באוגוסט
            חלי הנה התשובה שלי:

הגשם בלונדון כמעט אף פעם לא ממש מציק. בכל אופן בקיץ הוא זרזיפי להפליא, כזה שעושה טוב יום חם, ובשנים האחרונות חם מאוד בלונדון. ואת צודקת שקשה לחזות מה יהיה כשאת תהיי שם, אבל את לא נוסעת למדבר, ותמיד אפשר לקנות שם אם ייחסר.

נעליים - תבחרי את את הסוג, אבל הן חייבות להיות הנעליים הכי הכי נוחות עבורך - כי בלונדון הולכים ההההההההמון! והמדרכות - לא תמיד ישרות...

עוד משהו - השעות היותר קרירות הן בבוקר ולקראת הצהריים מתחמם.

רבקה
            • anna roses
              anna roses נערך לאחרונה על ידי

לונדון באוגוסט
              אני בלונדון כרגע ומזג אויר מאד הפכפך. יש יום יפה ולמחרת קצת או הרבה גשם. כשחם נורא חם. או יורד ל22 או 20 מעלות שזה די קריר. לפי דעתי כדי גם להביא נעלים סגורות אבל קלות לא חורפיות. כםו לםשל trainers
              עם רשת שאני נועלת עם גרבים דקות מכותנה. כבר לא נעלתי סנדלים כמה שבועות טובים מאז שהייתי בארץ.
              • anna roses
                anna roses נערך לאחרונה על ידי

לונדון באוגוסט
                אה ומה עוד מאוד נוח ללבוש זה מכנסים קלות שלושרבעה חולצה עם שרוול קצר וגקט קל מכותנה או פישתן. נו מספיק...
                • re266
                  re266 נערך לאחרונה על ידי

לונדון באוגוסט
                  כל הקיץ הזה ביזארי לגמרי מבחינת מזג אוויר... אמנם אני גר בצפון אנגליה ולא התקרבתי ללונדון הקיץ (לא בגלל מזג אוויר) אבל אני יכול להעיד שיש ימים ממש אבל ממש חמים שלא היו כאן בשלוש השנים האחרונות (בלונדון כבר הגיע השנה קרוב ל 30 מעלות ואני לא מאחל את זה לאף אחד) ולפחות אצלנו בצפון הירוק והקריר היו גם ימים של סוודרים ותה Smile

למי שלא רגיל למזג האוויר, לונדון בהחלט יכולה להיות קרירה גם באוגוסט אבל זה תלוי במזל יותר מכל דבר אחר...
                  • עודד
                    עודד נערך לאחרונה על ידי

לונדון באוגוסט
                    אני הייתי באוגוסט. כמעט כל הזמן היה בסדר ורק ביום האחרון (מתוך 11) ירד גשם זלעפות. מזה את יכולה להסיק שאין על מה לסמוך בנושא.
                    הכל יכול להיות גם בקיץ. תחזיות אגב הן כן מדויקות אם הן ניתנות מספיק קרוב למועד. לכן את צריכה לקחת לכך האפשרויות וכל יום להחליט איך להלך לפי התחזית מיום קודם.
                    • חלי1234

לונדון באוגוסט
                      לקחתי הכול לתשומת ליבי.
                      תודה רבה רבה לכולכם, אי מאור מעריכה את הנכונות לעזור Smile
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון