חיוך לשבת
-
חיוך לשבתמצאתי תמונה נוספת מהטיול לסלובניה וקרואטיה, היא צולמה בירידה ממעבר ורשיץ, אחד ממסלולי הנופים היפים ביותר.
-
חיוך לשבתענת
מודה בהכנעה על המחמאה
אם היה לי אייקאון של סיני קטן, מפגיש שתי ידיים מתחת לסנטר וקד בעדינות, זה מה שהייתי מצרפת...
אני מודה שהתמונות שתיארת הן היפות בעיניי, את כל השאר אפשר למצוא בבנקים של תמונות....
רבקה -
חיוך לשבתהי רבקה! בפעם האחרונה שראיתי הם היו תלויים על האוהל הימני, אך את יודעת ברומניה כמו ברומניה אולי נעלמו.
שבת שלום ! -
לרבקה,הרי לך... (הכי קרוב שמצאתי)
עפרה
-
חיוך לשבתהתמונות של כוווווולם יפות ואכן מעלות חיוך לשבת
אבל התמונה
של התאומים - גדולה!!!
עפרה -
חיוך לשבתאיין לי מאסטר פיס-כמו התאומים.
אבל יש לי המון כביסה די טריה.מכסימום בת שנתיים.
בכדי לא להציף את השירשור עשיתי מצגת
מהטיול האחרון במונטנגרו ומלפני האחרון בנורבגיה ומלפני הלפני האחרון בסין וגם מלפני שנות אלף בקיבוץ בגבעת הקיבוצים. -
חיוך לשבתחיפשנו, חיפשנו ולא מצאנו שום תמונות של כביסה, רק אותנו תלויים במרומי העצים , אבל זה כבר פאסה...
אבל אנחנו נהנים מהתמונות הנהדרות ומהרעיון המקסים של רבקה, טוב שהחזרת את נוהג האשכולות לשבת
וגם אנחנו בעד התאומים
שבת שלום !
נורית ואילון
-
חיוך לשבת
ענת,
צחקתי כשקראתי....
לא כל אחד מבין את השריטה....
עם כל הברזים, מזרקות, חלונות, מרפסות, גם אני לא מצאתי תמונה של כביסה.
-
וזה ראיתם?
-
וזה ראיתם?תודה לכל הכבסים הנפלאים - אמבר - יופי של רגע!!!
והתמונה הבאה לכבוד noness - מי אמר שאין לך כביסה????
רבקה
-
חיוך לשבתחיפשתי וחיפשתי ומה מסתבר?
שאף פעם לא העליתי בדעתי לצלם כביסה....
ח"ח על הרעיון המקורי ומבטיחה לנסות לתפוס כביסה תלויה במצלמתי כשנהיה בסלובניה בעוד שבוע וחצי....
אורה -
וזה ראיתם?רבקה איזה יופי.
בלי לשים לב מצאתי כביסה שלא צריך להוריד עד שיצבעו את הקיר הנ"ל.
מה את מכינה לשבוע הבא?תני שעורי בית שנתכונן. -
חיוך לשבתגם אני חיפשתי וחיפשתי וזה הכי קרוב שמצאתי לכביסה.
צולם בחצר של בית בבלגיה - בין ברוז' לדאם.
רבקה
תודה
אני הולך לקפל קצת...
הג'מוס
-
חיוך לשבתהיי,
איזה תמונות יפות כולן כאן!
והדגים, הדגים... והמצגת שלך אורי - חבל"ז כמו שהילדים אומרים.
חיכיתי שהמתבגר שלי (אחד מאותם תאומים) יחזור מבילוי בשפיים ויתן אישור לפרסם את התמונה הבאה:
תערוכת סיום חוג ציור שלו, נדמה לי בכיתה ב'. מתחנו חבלים על קיר הבית בגינה ו... עוד "כביסה"...
דרך אגב, שירלי, לא סרקתי כאן פרט לכביסה ביוון דבר במיוחד. הכל סרוק למצגת של בר המצווה - את תראי כשיגיע זמן החגיגות אצלכם, איך יושבים שעות וסורקים... שווה להתחיל כבר עכשיו...
נילי
-
noness - מי אמר שאין לך כביסה????החלטתי לחקור קצת את ציור הקיר הזה.(שלי צולם שנה לפני רבקה)
כשלא הכל היה גמור(ארונות החשמל).
תראו שם למעלה את העוזרת עם השטיח .
נילי גם הכביסה שלך משהו.
-
noness - מי אמר שאין לך כביסה????גם במדרחוב בירושלים יש תמונת קיר גדולה אבל התמונה שלה לא יצאה לנו ברורה, מוזמנים לראות שם. -
noness - מי אמר שאין לך כביסה????צולם בנמל, כל יום שישי אחה"צ נערך שם הפנניג של מוסיקה ואוכל, הופעות שונות . מתאים לכל המשפחה
-
לאורי-יופי של מצגתלא משנה איפה, לא משנה מתי, לא משנה איך הכל יוצא מכובס ונקי... -
לאורי-יופי של מצגתתודה אמבר
העידן הדיגיטלי הפך כל אחד לצלם של הנשיונל גיאוגרפיק.
וגם, לא מכבסים כביסה מלוכלכת לעיני הציבור-(רק תולים לייבוש) -
לאורי-יופי של מצגתרבקה בוקר טוב
תראי מה את גורמת לי לעשות על הבוקר במקום לישון.
הכביסה שלך שיגעה אותי ...