ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול כוכב בקיץ לנורמנדי

פורום טיולי משפחות
    3
    5
    2563
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • efratapp
      efratapp נערך לאחרונה על ידי

קראתי המון הודעות בקשר לטיול לנורמנדי ועדיין נשארתי מבולבלת ואשמח לקבל עזרה
      1. האם זה הגיוני לעשות טיול כוכב באזור? ואם כן איפה הכי כדאי לחפש מקום לינה. (המלצות למקומות יתקבלו בשמחה)
      2. האם חוץ מנופים יש אטרקציות לילדים? (בתי בת 11)
      3. האם הגיוני להגיע ליורודיסני ולהשאר לישון באזור נורמנדי?
      4. אפשר לשלב את עמק הלואר שוב בלי לשנות את מקום הלינה?
      5. ויום בפריז? ביום האחרון? (נוסעים לשבוע באוגוסט)
      מראש תודה לכל העוזרים
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירליץ
        שירליץ נערך לאחרונה על ידי

טיול כוכב בקיץ לנורמנדי
        טרם הייתי, ורק התחלתי לחקור את הנושא, אבל ממה שלמדתי בינתיים אני יכולה להגיד שלואר ונורמנדי לא מאד מתאימות לטיול כוכב מנקודה אחת, אלא אם רוצים לבלות שעות בכבישים Confused

לגבי דיסנילנד, מאיזור החוף זה לפחות שעתיים נסיעה, שוב, רחוק.

לגבי יום בפריז - היום האחרון בהחלט הגיוני מבחינת נסיעות, השאלה אם להיות יום אחד בודד בפריז יספק אתכם או ישאיר טעם של החמצה. לטעמי צריך לפחות 3-4 ימים בפריז כדי להרגיש ש"היינו בפריז".

לו היה לי שבוע, הייתי מחלקת אותו ל-3 ימים בפריז, יום בדיסנילנד ו-3 ימים בנורמנדי לאורך החוף של הנחיתה ומון סן מישל.

או עושה שבוע מתגלגל לאורך עמק הלואר, כולל פוטורוסקופ ו Puy du Fou (בלי דיסני).
        • efratapp
          efratapp נערך לאחרונה על ידי

טיול כוכב בקיץ לנורמנדי
          תודה על התגובה אבל אני שואלת לגבי טיול כוכב כי אני שונאת לארוז ולעבור באמצע טיול.
          היית מציעה לחלק ל-2 לעמק הלואר ולנורמנדי?
          לגבי פריז מספיק לי יום אחד כבר היינו בעבר בפריז הפעם זה רק לעשות וי
          • יונית
            יונית נערך לאחרונה על ידי

טיול כוכב בקיץ לנורמנדי
            1 נורמנדי מחולקת לכמה חלקים-חוץ מהנפות עילית ותחתית, כל נפה מחולקת לעוד חבלים (אני אף פעם לא יודעת אם החבל מתחלק לנפות או הנפה לחבלים השורה התחתונה יש חלקיקים שונים)
            אם מוותרים על נורמנדי עילית (הונפלר-קאן) אפשר על בסיס לינה במרחב של מונט סן מישל לטייל בחלקים של נורמנדי וגם בחלקים הקיצוניים של בריטני.

2.כן, אבל תלוי מה הכוונה אטרקציות בעינייך?

3.יורודיסני מתוך לינה בנורמנדי הלוך וחזור ? ממש לא.

4.עמק הלואר- לא.

5. פריז בהלוך או חזור- במותאם לשעות הנחיתה המראה, תמיד אפשר.אבל לא קשור לנורמנדי .

בקיצור בהחלט אפשר כוכב נורמנדי-או בחלק העילי או התחתי-אבל בידיעה שלא מטיילים בכל החבל.
            מסלול כזה מתאים למטיילים נינוחים, כאלו שאוהבים את הפינות הקטנות ולא מי שמנסה לבלוע את כל צרפת באותו טיול.
            הלואר והחלקים האחרים של נורמנדי כנראה יחכו לטיול אחר.

אם רוצים טיול טעימות של יורודיסני-נורמנדי-לואר- חובה להתגלגל.
            • שירליץ
              שירליץ נערך לאחרונה על ידי

טיול כוכב בקיץ לנורמנדי
              מבינה לגמרי. גם אנחנו מעדיפים כוכב או עיר.

מה שאני עושה (ממש עכשיו, כי גם אנחנו מתכננים טיול לאיזור) זה לסמן לי במפת גוגל את המקומות שמעניינים אותנו לבקר, ומשם מתחילה. אני בודקת מרחקים וזמני נסיעה וממפה מה אפשרי.

על פניו, לואר נראה לי פחות מתאים לכוכב, נורמנדי קצת יותר. אבל יש פה מומחים גדולים ממני, שווה להמתין להם.

אנחנו מתכננים ללון חלק מהזמן בסנטר פארקס (שבוע או 4 לילות). זה מבחינתנו הכוכב האולטימטיבי, כי חלק מהימים אנחנו אפילו לא יוצאים מכפר הנופש.

ורעיון שיש לי לאחרונה בנושא אריזות - לתת לכל אדם (וילדה בת 11 בהחלט בגיל שאפשר לעשות את זה) מזוודה אישית (או טרולי) שהוא אחראי עליה אישית. אחראי לארוז אותה, לפרוק אותה ולוודא שהיא נארזת כל פעם מחדש.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון